- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
narin_nazenin, nevra73 günaydın şekerler,gece 02:30 da yattım inanılmaz yrgun ve uykusuzum.Bugün erken çıksak keşke ve ben eve gidip biraz dinlenebilsem
inşallah canım.aman işi sıkı tut bozma diyetini bak sonuç alacaksın mutlaka beni gör işte bozmadıkça veriliyor .günlük tutman iyi ben noktası virgülüne herşeyi yazıyorum
canım akşamları sebze yanına yoğurtta ilave et bence .sırf sebze zorlayabilir ilk başta .yoğurt yemezsen bol salata filan ye...sen maşallah çok istikrarlı gidiyorsun canım.gerçekten bozmadıkça veriliyor.günlüğün gerçekten faydası oluyor.mesala bi baktım günlüğe herşey güzel ama hem öglen hemde akşam yemeklerim hep etli.bu yüzden artık akşamları sadece zeytinyaglı sebze yiyeceğim.insan bu şekilde kontrollü olabiliyor
valla adaercim ben sabah çıkacm tartıya malum her cuma tartılıyom zaten aralarda hiç tartılmıyorum.yılsonu hedeflerimiz de var bakalım ne yaptım? ayyy ne güzel bi his dimi canım kıyafetlerin bollaşması...kemerlerde en sona gelip yeni kemer alma ihtiyacı?yarın mı tartılıyoruz şimdi ?
vallahi bana bugün ya da yarın tartının ne dediği hiç önemli olmayacak çünkü kıyafetlerimden çok iyi anlıyorum,dün alt komşumuz beni gördü arkamdan uzun uzun bakmış sonra akşamına bana '' sen kaç kilo verdin bakiimmm ?'' ben de bilmiyorum ki falan tam emin değilim dedim ''ya resmen arkadan baktım da basenlerin küçülmüş'' dedi :lepi:
yarın mı tartılıyoruz şimdi ?
vallahi bana bugün ya da yarın tartının ne dediği hiç önemli olmayacak çünkü kıyafetlerimden çok iyi anlıyorum,dün alt komşumuz beni gördü arkamdan uzun uzun bakmış sonra akşamına bana '' sen kaç kilo verdin bakiimmm ?'' ben de bilmiyorum ki falan tam emin değilim dedim ''ya resmen arkadan baktım da basenlerin küçülmüş'' dedi :lepi:
♥ Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar. a.s.a.s.:teytey::teytey:
aminnn canımcım ŞenizYa benim diyetim aynı böyle tek fark öğlen bir kase çorba içiyor olmam demek ki ben 2 gün aç gezersem şok olacak bana kaydirigubbakcemile3
canım oğluna da yiğenine de rabbim hayırlı ömürler versin.Bebiş çok tatlı bu arada opuyorumnanaktan
hoşgeldin aramıza canım reglin bitince ödemi atarsın iştah kontrolü bu dönemde biraz zor olur ama 5,1 yerde çayı yada topiğin iksiriyle iştahını bastırabilirsinselam kızlar benide aranıza aldığınız için sağolun:1hug: buradada kilo bildirimi oluyor sanırım geçmişi karıştırırken gördüm kızlar pesdoğrusu nekadar hızlı ilerliyorsunuz azım açık kaldı:1shok: arasına katılmaktan dolayı mutluyum motive olmak istiyorum çünkü bu aralar yine rotayı sapıttım yanlış yönü gösteriyor kilo aldımmafoldumben sanırım gerçi regl şişimde var ama kiloda var iştahım çok açıkmafoldumben
aminnn canımcım sağolopuyorumnanaktanyağmurgözlüm yeğenin çok tatlı görünüyor Alah analı babalı büyütsün
günaydın tatlım nasılsın?herkese günaydınnnn.hepimiz için güzel bir gün olur inşallah sositososito
günaydın canım bizde seni özledik gönder misafirlerini de gel artıkkaydirigubbakcemile3günaydın kızlar,
özlemişim hem sizi hem buraya yazmayı.
dün de yazmıştım ama kimse cevaplamamış kilo bildirimimiz yarın dimi? zaten yılsonu hedeflerimiz de var ...ben bi haftadır tartılmadım ne yaptım çok merak ediyorum
günaydın canımgünaydınlarr bugün kepenkleri yine ben açtım sağlıklı güzel kalorisiz ve iştahsız bir gün diliyorum hepimize
sanada mutlu yıllar canım hayırlı yolculuklar opuyorumnanaktankızlar herkese geçmiş olsun dilekleri için teşkkrler. midemin nesi var bilmiyorum. doktora gitmeyi hiç düşünmyrm endskpi iğrenç bişi dyanamam.
kaptanım ben bugün bildirimimi yapayım bugün il dışına çıkcam ablamın neti yok:)
başlangıç :94
geçen hafta :76
bu hafta :75
giden :1000 gr ( haftanın 6 günü leslie yaptım akşam 6dan sonra yemek yemedim atıştırma serbestti bundan sonra olayım budur)
yılbaşı hedefim :75
hedef :65
kaldı bi 10 kilo dahaaaaa hedef belirleyeceğim bundan sonra daha kolay gidiyo kilolar
ölçülerim de böle ; 92 - 76 - 98 spor spor ve spor
adaer ve kapatancım teşkkrler şimdiden
hepinizi öpüyorum bidee herkese iyi bir yıl diliyorummm
mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerimopuyorumnanaktan♥ Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar. a.s.a.s.:teytey::teytey:
:gitme::gitme::gitme:kızlar şimdi çıkıyorum ben.Hepinize iyi yıllar mutluluklar..
yarın mı tartılıyoruz şimdi ?
2010 hepimize sağlık mutluluk huzur bol kazanç getirsin ve fazla kiloları götürsün inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?