80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım.aman işi sıkı tut bozma diyetini bak sonuç alacaksın mutlaka beni gör işte bozmadıkça veriliyor .günlük tutman iyi ben noktası virgülüne herşeyi yazıyorum

inşallah canım.aman işi sıkı tut bozma diyetini bak sonuç alacaksın mutlaka beni gör işte bozmadıkça veriliyor .günlük tutman iyi ben noktası virgülüne herşeyi yazıyorum

sen maşallah çok istikrarlı gidiyorsun canım.gerçekten bozmadıkça veriliyor.günlüğün gerçekten faydası oluyor.mesala bi baktım günlüğe herşey güzel ama hem öglen hemde akşam yemeklerim hep etli.bu yüzden artık akşamları sadece zeytinyaglı sebze yiyeceğim.insan bu şekilde kontrollü olabiliyor

yarın mı tartılıyoruz şimdi ?

vallahi bana bugün ya da yarın tartının ne dediği hiç önemli olmayacak çünkü kıyafetlerimden çok iyi anlıyorum,dün alt komşumuz beni gördü arkamdan uzun uzun bakmış sonra akşamına bana '' sen kaç kilo verdin bakiimmm ?'' ben de bilmiyorum ki falan tam emin değilim dedim ''ya resmen arkadan baktım da basenlerin küçülmüş'' dedi :lepi:

canım akşamları sebze yanına yoğurtta ilave et bence .sırf sebze zorlayabilir ilk başta .yoğurt yemezsen bol salata filan ye...

valla adaercim ben sabah çıkacm tartıya malum her cuma tartılıyom zaten aralarda hiç tartılmıyorum.yılsonu hedeflerimiz de var bakalım ne yaptım? ayyy ne güzel bi his dimi canım kıyafetlerin bollaşması...kemerlerde en sona gelip yeni kemer alma ihtiyacı?
süpersin yaaaa gidiyo basenler sende de haaa yaşaın.devam et adaercim sakın bırakma kendini...

hariksasın tatlım devam inşallah kaydirigubbakcemile5

dünkü menüm :

evden çıkmadan : 1 bardak süt

kahvaltı : 3 zeytin , 1 salatalık
peynir , h.yumurta
2 wasa kraker , yeşilçay

öğle : az salata , 2-3 kaşık tavuk sote , 2 wasa kraker

ara : 1 kase y.yaglı yogurt

ara : 2 kayısı kurusu , 7-8 tane fındık

akşam : 1 tabak kıymalı mantar sote
4 yemek kaşıgı yogurtlu haşlanmış karnıbahar

ara : 2 ceviz büyüklüğünde cevizli sucuk
1 mandalina , 1 ince dilim elma

kızlar şimdi çıkıyorum ben.Hepinize iyi yıllar mutluluklar..

♥ Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar. a.s.a.s.:teytey::teytey:

kızlar herkese geçmiş olsun dilekleri için teşkkrler. midemin nesi var bilmiyorum. doktora gitmeyi hiç düşünmyrm endskpi iğrenç bişi dyanamam.

kaptanım ben bugün bildirimimi yapayım bugün il dışına çıkcam ablamın neti yok:)

başlangıç :94
geçen hafta :76
bu hafta :75
giden :1000 gr ( haftanın 6 günü leslie yaptım akşam 6dan sonra yemek yemedim atıştırma serbestti bundan sonra olayım budur)
yılbaşı hedefim :75
hedef :65
kaldı bi 10 kilo dahaaaaa hedef belirleyeceğim bundan sonra daha kolay gidiyo kilolar

ölçülerim de böle ; 92 - 76 - 98 spor spor ve spor

adaer ve kapatancım teşkkrler şimdiden

hepinizi öpüyorum bidee herkese iyi bir yıl diliyorummm

Son düzenleme:
aminnn canımcım Şeniz
hoşgeldin aramıza canım reglin bitince ödemi atarsın iştah kontrolü bu dönemde biraz zor olur ama 5,1 yerde çayı yada topiğin iksiriyle iştahını bastırabilirsin
yağmurgözlüm yeğenin çok tatlı görünüyor Alah analı babalı büyütsün
aminnn canımcım sağolopuyorumnanaktan
herkese günaydınnnn.hepimiz için güzel bir gün olur inşallah sositososito
günaydın tatlım nasılsın?
günaydın canım bizde seni özledik gönder misafirlerini de gel artıkkaydirigubbakcemile3
günaydınlarr bugün kepenkleri yine ben açtım sağlıklı güzel kalorisiz ve iştahsız bir gün diliyorum hepimize
günaydın canım
sanada mutlu yıllar canım hayırlı yolculuklar opuyorumnanaktan
♥ Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar. a.s.a.s.:teytey::teytey:
mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerimopuyorumnanaktan
kızlar şimdi çıkıyorum ben.Hepinize iyi yıllar mutluluklar..
:gitme::gitme::gitme:

süpersin canım kutlarım :hooray:

Şeker gibi tatlı ,masal gibi güzel yıllar herkese.

Dilerim hepimizin 2010 da hedeflerimize ulaşır mutluluğumuza mutluluk katarız .

İyi yıllar herkese...​
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

merhabaa cicişlerrrrr herkese mutlu sağlıklı huzurlu paralı kilo vermeliii bütün 'lı' 'li' 'lu' lü' ekleri geçen kelimlerr sizlerinnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

mutlu yıllaarr kızlarrrrr a.s.a.s.

ayyy yarın inşallah 83ü görürüm ya bu hafta regl haftasıydı bilemiyorum artıkk :tomato:

kızlar merhaba
geçmişe bakamayacağım
akşama hazırlık içindeyim
kimse yok herkes aynı benim gibi galiba

kızlar yeni yılınız kutlu olsun
sağlık mutluluk başarı para en güzel yarınlar sizin olsun
öptüm by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…