80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgili arkadaşlarım ;

bu topiğe ilk geldiğim günü hatırlıyorum da ne kadar yılgın,umutsuz ve kırgındım.Beni çok güzel karşılayıp,kırgınlığıma ortak olup,desteğinizi ve sevginizi esirgemediğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.Hepinizi en kocamanından öper mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir yeni yıl dilerim...

selam kızlar hepinize sağlıklı mutlubir yıl diliyorum sevdiklerinizle inş dilediğiniz herşey gönlünüzce olur ve sağlıklı zayıflarız hepimiz 2010hepimizi zayıflatsın inş:Saruboceq:

saglıklı mutlu ve huzur dolu bir yıl sizin olsun arkadaşlar. ben bu yılı biraz hastalıklarla karşıladım.nasılmı?oglum bugün okuldan geldi ve ne göreyim.su çiçegi çıkarmış.hastane doktor derken akşam oldu.akşamada arkadaşa davetlydik.tabii gidemedik.neyse oraya gitseydim yemekleri biraz kaçırabilirdim. yarın tartı günü herkese noksan tartılar.heyyyyy davettekiler fazla kaçırmayın heeeelmaz:

canım geçmiş olsun benim kızımda anokuluna giderken geçirdi bi sabah kalktık ve yüzünde ısrık gibi lekeler bende sivrisinek ısırmışdır diye düşündüm o günde okula gönderdim öğr aradı ve su çiçeği olabileceğini söyledi çok şaşırdım sedece yüzünde var vicudunun hehangibir yerinde de yoktu leke felen dr götürdüm sadece kaşımaması gerktiğini söyledi ve krem verdi bende kullandım lekesiz atlattık şükür çok basitbi hastalık yeterki kaşımasın yada bizim öyle geçti

Kızlar günaydın,
ben 78.3 olmuşum.:lepi::lepi:
yılsonu hedefim 78.5 tu TUTTURDUMMMM YUPPııııııı :teytey:
önceki hafta:79
bu hafta:78.3
kızlar benim misafirler çarşamba gidecek o zaman paylaşımlarım artacak eskisi gibi..özledim sizleri..

cnm çok teşekkür ederim.benmde gözüm hep üzerinde kaşımasn diyea.s

bu arada kilo bildirimide yapiyim. geçen hafta 86 bu hafta 84,5 ilk hedefim 79 herkese hayırlı cumalar

merhaba kızlar allahtan akşam fazla kaçırmadık midemiz mi küçüldü nedir anlamadık kaydirigubbakcemile3

regl haftamdı bu hafta bunun payı ne kadar bilmiyorum ama birinci olamam sanırı bu hafta mafoldumben
geçen hafta 85.300 bu hafta 83.800 ilk hedefim cumaya kadar 81 olmakkk akannehir

hadi herkese iyi tatiller kızlar dışarı çıkıyoruz şimdilik güzel geçirin yeni yılın ilk gününü ki bütün seneniz böyle geçsinnn hihoyyyt delikafadulden

Son düzenleme:

canımm sen hep aramızda ol

tebrik edrim süpersin

alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler ama bu hafta bildirim yok die biliyorum ben kızlar bazılarınız yapmış ama bildirimleri malesefe benim tartı ya bozuk ya pili bitti tarılamadım o yüzden alperen oğluşuna geçmiş olsun aman dikkat edin sabun filan sakın kullanmasın sonra cildinde lekeler kalır

merhaba sevgılı kardeslerım nasılsınız hepınıze dunyadakı butun mutlulukları dılıyorum
kızlar ben bugun aranızda olmayabılırdım rabbım omur verdıde yasıyorum dun kardesıme
gıderken rahatsızdım mıdem bulanıyordu arbayı kenara cektım ogurdum kafam dısarda
kapı acık kafam dısarda fuze gıbı bır araba geldı kapıyı vurdu parcaladı nerdeyse kafamı alıp gıdıyordu
allahım korudu sımdı hem sınırden hem korkudan bagırdıgım
ıcın sesım kısılmıs kulagımdan kan gelıyor yanı cok korktum
dılerım butun sıkıntılarımız eskı yılda kalır yenı yıl da hersey guzel olur
opuyorum

vuuuuuuu okurken yaşamış gibi oldum ödüm koptu verilmiş sadakan varmış allah uzun ömürler versin canım yaa

çokkk çok geçmiş olsun gerçekten hayat şaka gibi ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor verilmiş sadakan varmış canım allah korumuş sen sevdiklerine bağışlamış :Saruboceq:

cnm çok teşekkür ederim.benmde gözüm hep üzerinde kaşımasn diyea.s

ayyy canım benim ilgin ve alakandan dolayı çok çok çok teşekkür ederim gerçekten çok duygulandım şuanki duygularımı kelimelerle ifade edemiyorum annemin beni düşündüğü gibi düşünmüşsün dilerim hayatın boyunca hep lilediğin olur canım arkadaşım Şeniz

evet biraz bana gülün:roflol: ben yazıdan ne anladım biliyormusunuz bu hafta seni takipettim :roflol: kilo almadığım için sevindim anladım ve bu duygudolu mesaj ı arkadaşıma yazdım kafam dolu mazur görün benimde bebeğim hasta ve uyumamak için direniyor gece uykumuzda yokgibi bişey durun biraz ben güleyim ha ha ha :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey
ay niloş gece gece güldürdün beni çok hoşsun yaaasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…