merhaba sevgılı kardeslerım nasılsınız hepınıze dunyadakı butun mutlulukları dılıyorum
kızlar ben bugun aranızda olmayabılırdım rabbım omur verdıde yasıyorum dun kardesıme gıderken rahatsızdım mıdem bulanıyordu arbayı kenara cektım ogurdum kafam dısarda kapı acık kafam dısarda fuze gıbı bır araba geldı kapıyı vurdu parcaladı nerdeyse kafamı alıp gıdıyordu allahım korudu sımdı hem sınırden hem korkudan bagırdıgım ıcın sesım kısılmıs kulagımdan kan gelıyor yanı cok korktum dılerım butun sıkıntılarımız eskı yılda kalır yenı yıl da hersey guzel olur opuyorum
sagol canım allah kımseye acı gostermesın bızlerede berabervuuuuuuu okurken yaşamış gibi oldum ödüm koptu verilmiş sadakan varmış allah uzun ömürler versin canım yaa
tesekurler canım aynen dedıgın gıbı bır an varsın bır an yoksun puufçokkk çok geçmiş olsun gerçekten hayat şaka gibi ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor verilmiş sadakan varmış canım allah korumuş sen sevdiklerine bağışlamış :Saruboceq:
canım sagol evet rabbım omur verdı de nefes alıyoruz allahım hepımıze saglık sıhhat versınsevgili guldal;
gercekten cok buyuk bir tehlike atlatmissin,Rabbim seni sevdiklerine bagislamis,hayat gercekten oyun gibi basimiza ne zaman neyin gelecegini bilemeyiz,cok ama cok gecmis olsun.Allah beterinden saklasin.Umarim simdi biraz daha iyisindir.
sagol canım valla arkasına bıle bakmadıkactı gıttıguldal canım çok geçmiş olsun allah bidaha göstermesin vuran kişi durup sana baktımı gerçi zannetmiyorum bazı insanlar tuhafbi yaratık olmuşlar bizde kaza yapmıştık 2 yıl önce bizede biri vurdu okadar şiddetli vurduki biz yolun diğet tarafına geçmiştik allahtan gelen arabalar durduda bide onlar vurmadı vuran kişide hiç durmadan kaçtı gitti
merhaba sevgılı kardeslerım nasılsınız hepınıze dunyadakı butun mutlulukları dılıyorum
kızlar ben bugun aranızda olmayabılırdım rabbım omur verdıde yasıyorum dun kardesıme
gıderken rahatsızdım mıdem bulanıyordu arbayı kenara cektım ogurdum kafam dısarda
kapı acık kafam dısarda fuze gıbı bır araba geldı kapıyı vurdu parcaladı nerdeyse kafamı alıp gıdıyordu
allahım korudu sımdı hem sınırden hem korkudan bagırdıgım
ıcın sesım kısılmıs kulagımdan kan gelıyor yanı cok korktum
dılerım butun sıkıntılarımız eskı yılda kalır yenı yıl da hersey guzel olur
opuyorum
Kızlar günaydın,
ben 78.3 olmuşum.:lepi::lepi:
yılsonu hedefim 78.5 tu TUTTURDUMMMM YUPPİİİİİİİ :teytey:
önceki hafta:79
bu hafta:78.3
kızlar benim misafirler çarşamba gidecek o zaman paylaşımlarım artacak eskisi gibi..özledim sizleri..
iyigeceler kızlar facedede kadınlarkulübü grubu var bende daha yeni keşfettim
günaydın arkadaşlarrr zemuszemus
dün bildirim yapamadım kusura bakmayın gündüz evde yoktum akşamda üzücü bi haber aldık babamın dayısı trafik kazası yapmış araba dere yatağına yuvarlanmış kendi ve eşi hastanede şuan hanımının belinde bi kırık dayımızında kaburgalarında varmış çok büyük kaza atlatmışlar allah korudu gerçekten bu kadarla kurtulmalarına sevindik...
kilomda aynı nedense durdu vucudum o kadar spor yapıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama olmadıı bu haftada veremezsem boşuna yer işgal etmemin anlamı yok...mafoldumben
enterasan olan şu almıyorumda vermiyorumda sabitlendi kaldı 83.4 ne aşağı iniyoo ne yukarı çıkıyoooCADIARZU
tebrikler canım topikteki idolümsün bir ara başarı öykünü paylaşırsan daha iyi olacak..günaydın arkadaşlar kaç gündür yoğunluktan giremedim şimdide 2 gün kına düğün var bi ara buldum girip ba bakım dedim bizim kızlar ne yapıyo beni özlemişlermi yeni arkadaşlarda katılmış aramıza hoş geldiniz hepinizz ee ne neyokk kızlarrr hımm ben kg bildirimimi yapayım
geçen hafta61
bu hafta 60
hedef ulaştımmm sonundaaazemuszemus
hedefim 60 tı ama verebilirsem 1 kg daha vericem burdan bir yere gitmem kilomu korumak için burda olurum yinee listeye dahil olmam okadarr tabi sizde isterseniz
Slmmmmm millettttt!
kayıp kaptanınız döndü nihayet ama ne dönüşşşşş!
dönüşüm muhteşemmm oldu malesefff((
1 haftadır yatılı misafirlerim vardı üniversiteden ev arkadaşım ve eşi.. herşey süperdi ama ben mutfak mhünerlerimi gösterince durumlar benim açımdan değişti gram gram verdiğim çoğu zaman veremediğim kilolar hoppp döndü malesef!
çok kaçırdımmm çokkkkkk! ( kafasını taşlara vuran smiley)
ve yarın aç karnına tartılıp start veriyorum bu sefer olcakkkkk inanıyorum ve itiraf ediyorum serrayı çok kıskandım bende öyle bimsj yazmak istiyorum yaaaaa...benimle gelen varmııııı???
bu hafta liste yok haftaya yapalım ok...
güldal ve zeytingözlü çok geçmişolsun canım..
Slmmmmm millettttt!
kayıp kaptanınız döndü nihayet ama ne dönüşşşşş!
dönüşüm muhteşemmm oldu malesefff((
1 haftadır yatılı misafirlerim vardı üniversiteden ev arkadaşım ve eşi.. herşey süperdi ama ben mutfak mhünerlerimi gösterince durumlar benim açımdan değişti gram gram verdiğim çoğu zaman veremediğim kilolar hoppp döndü malesef!
çok kaçırdımmm çokkkkkk! ( kafasını taşlara vuran smiley)
ve yarın aç karnına tartılıp start veriyorum bu sefer olcakkkkk inanıyorum ve itiraf ediyorum serrayı çok kıskandım bende öyle bimsj yazmak istiyorum yaaaaa...benimle gelen varmııııı???
bu hafta liste yok haftaya yapalım ok...
güldal ve zeytingözlü çok geçmişolsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?