80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgili guldal;
gercekten cok buyuk bir tehlike atlatmissin,Rabbim seni sevdiklerine bagislamis,hayat gercekten oyun gibi basimiza ne zaman neyin gelecegini bilemeyiz,cok ama cok gecmis olsun.Allah beterinden saklasin.Umarim simdi biraz daha iyisindir.

günaydın arkadaşlarrr zemuszemus

dün bildirim yapamadım kusura bakmayın gündüz evde yoktum akşamda üzücü bi haber aldık babamın dayısı trafik kazası yapmış araba dere yatağına yuvarlanmış kendi ve eşi hastanede şuan hanımının belinde bi kırık dayımızında kaburgalarında varmış çok büyük kaza atlatmışlar allah korudu gerçekten bu kadarla kurtulmalarına sevindik...

kilomda aynı nedense durdu vucudum o kadar spor yapıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama olmadıı bu haftada veremezsem boşuna yer işgal etmemin anlamı yok...mafoldumben

enterasan olan şu almıyorumda vermiyorumda sabitlendi kaldı 83.4 ne aşağı iniyoo ne yukarı çıkıyoooCADIARZU

günaydın arkadaşlar kaç gündür yoğunluktan giremedim şimdide 2 gün kına düğün var bi ara buldum girip ba bakım dedim bizim kızlar ne yapıyo beni özlemişlermi yeni arkadaşlarda katılmış aramıza hoş geldiniz hepinizz ee ne neyokk kızlarrr hımm ben kg bildirimimi yapayım
geçen hafta61
bu hafta 60
hedef ulaştımmm sonundaaazemuszemus
hedefim 60 tı ama verebilirsem 1 kg daha vericem burdan bir yere gitmem kilomu korumak için burda olurum yinee listeye dahil olmam okadarr tabi sizde isterseniz

canım sagol evet rabbım omur verdı de nefes alıyoruz allahım hepımıze saglık sıhhat versın

guldal canım çok geçmiş olsun allah bidaha göstermesin vuran kişi durup sana baktımı gerçi zannetmiyorum bazı insanlar tuhafbi yaratık olmuşlar bizde kaza yapmıştık 2 yıl önce bizede biri vurdu okadar şiddetli vurduki biz yolun diğet tarafına geçmiştik allahtan gelen arabalar durduda bide onlar vurmadı vuran kişide hiç durmadan kaçtı gitti

sagol canım valla arkasına bıle bakmadıkactı gıttı
ama dılerım vıcdan azabı yakasını hıc bırakmasın

cnm çok geçmş olsun.allah korumuş.kendine dikkat et.kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar ben 159 boyunda81 kiloda 1 çocuk annesi bir bayanım..1 ocak benim miladım oldu .ekmek ve şekeri tamamen kestim...pes etmeye niyetim yok ama motive olmaya ihtiyacım olduğunda sizden yardım isteyebilirmiyim.kısacası bende size katılabilirmiyim...herkese bol azimli günler...

Slmmmmm millettttt!

kayıp kaptanınız döndü nihayet ama ne dönüşşşşş!

dönüşüm muhteşemmm oldu malesefff ((

1 haftadır yatılı misafirlerim vardı üniversiteden ev arkadaşım ve eşi.. herşey süperdi ama ben mutfak mhünerlerimi gösterince durumlar benim açımdan değişti gram gram verdiğim çoğu zaman veremediğim kilolar hoppp döndü malesef!

çok kaçırdımmm çokkkkkk! ( kafasını taşlara vuran smiley)

ve yarın aç karnına tartılıp start veriyorum bu sefer olcakkkkk inanıyorum ve itiraf ediyorum serrayı çok kıskandım bende öyle bimsj yazmak istiyorum yaaaaa...benimle gelen varmııııı???

bu hafta liste yok haftaya yapalım ok...

güldal ve zeytingözlü çok geçmişolsun canım..

tebrikller canımmmm...hadi yeni hedeflere devam

iyigeceler kızlar facedede kadınlarkulübü grubu var bende daha yeni keşfettim

evet canım ben de oradayım hem de epey oldu

geçmiş olsun canım...
bu duraklama evresi de geçecek merak etme...su içmeyi arttır hemen hızlanıveriyor

tebrikler canım topikteki idolümsün bir ara başarı öykünü paylaşırsan daha iyi olacak..

ne diyelim kaptan?zararın neresinden dönsek kardır zemuszemus :roflol:

:lepi: :lepi::lepi: hep destek tam destek

bu arada yediklerimi de yazayım

sabah
1yumurta
1 ekmek
3 zeytin

ara
2 hurma

öğle
ızgara çipura

ara
portakal

akşam
şehriye çorbası
salata

aralarda bol yeşil çay

bu hafta çok hareketsizdim bakalım pazartesi kilo vermiş olacak mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…