80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım.

harikasın serra.lütfen bizi bırakma :gitme:

hoşgeldin şeker

nereye gidiyorsun sen kaydirigubbakcemile bakalım ne demek yer işgal etmenin anlamı yok ne demeştik ümitsizliğe yer yok

bende geliyorummmmm handerya.

herkese iyi akşamlar hemen rapor vereyim.günlüğümü işyerinde unuttugumdan not almadım.ama şöyle anlatayım.yılbaşı gecesi gayet güzel geçti .kaçamak yapmadım.sadece salata türü şeyler tükettim akşam yemeğinde ve 2 köfte ile 1 biftek yedim.tatlı olarak bir parça aldım okadar.dün biraz dengesiz bi beslenmem oldu ama dengelemeye çalıştım.bugün şimdilik güzel gidiyor.pazaresiden itibaren daha düzenli paylaşım yapmaya inşallah devam ederim.hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

Slm kızlar..

güldal çok geçmiş olsun sana Rabbim saklamış

kızlar bugün tartıldım 86 dım 84 .1 olmuşum .çok sevinçliyim :) ay sonuna kadar 70 li rakamları görmeyi umuyorum .

ayrıca hedefine ulaşan arkadaşımıda kutluyorum .Mükemmel sonuç gerçekten.:lepi:

aramıza hoşgeldin cnm.inan buranın faydasını göreceksin.bu topige girmedigimiz zaman lar fazla kaçırıyorum.o yüzden evde oldukça sık sık açıyorum.iyişallah yardımcı olabilirizhihoyyyt

bu arada artık spor hayatımın bir parçası oldu.önceden bi bacagımı kaldırmak bile zor geliyordu.şimdi ise spor yapamadıgım gün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.iyişallah istediğim kiloya indikten sonrada devam edecegim.saglık için de spor spor ve sporkaydirigubbakcemile2

canım tesekur ederım allah hepımızı kazalardan belalardan korusun

günaydın
siteye gelip yazamadım ama bugünden itibaren yediklerimi düzgün yazıcam midem acayip şiş duruyo midem ve göğsüm aynı hizaya geldi haliyle bu bana rahatsızlık verdi kilom bile sağlıklı olmadı 2 gün içinde kesin kilom meydana çıkar
bu hafta böyle olur,
şimdi kahvaltımı yaptım.
domates, kırmızı ve yeşil biber bol limonlu yarım kaşık z.yağı, kk peynir, 3-4 adet zeytin 2 dilim ekmek ve şekersiz çay,
arada bir elma veya 1 kivi yicem öğlen yemeği yok çünkü kahvaltımı geç yaptım akşam yemeğine kadar 2 kere ara yaparım diye düşünüyorum.

slm kızlar ..

malum bugün pazar tembellik günü .kahvaltıda

aksadı malesef. ama bende öğlen ve kahvaltımı birleştirdim . diyete tam gaz devam .

Sirkeli su ve yeşil çay içmeye devam .

kendime hedef koydum mart 30 kadar inş istediğim kiloya "veya yakınına " ulaşmış olmayı umuyorum :)

sitede zayıflayanların resmini görünce acayip gaza geliyorum

.direncim kırılınca hemen açıp tekrar bakıyorum sizede

tavsiye ederim kızlar
zemuszemus

evet haklısın insan kendini çok dinç hissediyor.

bende bizim çivardaki bi spor tesisine kayıt oldum .

salı ve cuma günleri için .ama 1 yaşında bi oğlum olduğu için gündüz gidemicem

malesef akşamları babamız bakıcak anca böyle ayarlaya bildim .

Sizce akşam yapılan spor faydalı olurmu arkadaşlar .? hiç yapmamaktan iyidir değilm
i ? fisfisfis

iyi akşamlar kızlar ben bugün 9.30 gibi yaptım kahvaltımı,
2 brd tatlandırıcılı çay
1 dilim kepek ekmeği
biraz peynir
3 çatal yağda yumurta
3 4 dal lmonlu maydanoz
arada bişey yemedim 1 lt su içtim
öğle 2 gibi
1 tabak nohut
bol salata yedim
arada yine bişey yok..
saat 7 gibide akşam yemeği yiyeceğim
büyük ihtimalle dometesli bulgur yerim ayranla.. nohut yemem
günde 3 lt bitiriyorum suyu...
ara öğünlerim yok ama bugüne mahsustu.yarın inşallah daha düzenli olur...
herkese iyi akşamlar tekrar dan öpüldünüz şeker kızlar...

iyi akşamlar arkadaşlarrrr opuyorumnanaktan

nasıldı gününüz benim biraz sıkıcı geçti bugün başarı hikayeleri okudum bol bol çok güzel başarmak gerçekten bundan snra karar verdim her sabah platesten önce en az yarım saat yürücemm bu hafta kesin kilo vericemm başka çare yok

vericez inş vericez ben inanıyorum ..

benimde bugün biraz karışık oldu ama diyetimi bozan hiç bişey yemedim saatler şaştı birazçık. hafta sonu olunca böyle oluyor.

bu arada emiselbek hoşgeldin topiğimize :)

senin menün baya zenginmiş kilo verebiliyormusun bari pilavlar nohutlar ohhh afiyet olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…