80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk butterfly daha bugün 3.günüm inanki bilmiyorum verebilecekmiyim...ilk günler olunca baya zorlanıyorum ne yapsam sağlıklı olarak bilmiyorum..evet biraz ağır olmuş menümm.....:bbo::bbo:senağlama

baklagil yiceksen 4 yemek kaşığı olmalı.bezelyede aynı şekilde çok şekerli olduğu için.
yine 4 kaşık pilav yiyebilirsin akşam öğününde yoğurt ve bol salata eşliğinde.
ben 4 kaşıkla doymıcamı bildiğim için daha hafif sebzeleri tercih ediyorum .
tabiki bunların yağ oranlarıda önemli çok yağlı olmamalı asla .bir öğünde et yersen diğer öğün sebze olmalı gibi gibi :)
k.k yı hiç bırakma bence inanılmaz motive olyor insan .özellikle başarı hikayelerini tavsiye ederim :))

hepinize iyi geceler ben bu gün çok yedim diyet felan kalmadı anneme gittim oda sağolsun döktürmüş bide bugün regl ilk günü tutamadım kendimi sabahı korku ile bekliyorum inş kilo almamışımdır

Merhaba

Benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim. Sık sık yazmaya çalışacağım.

kilom: 85.400
boyum: 1.70
ilk hedefim: 70 kilo
yaşım: 30

Az ve sık yiyerek ara öğünlerde meyve yoğurt gibi besinler yiyorum. Geç saatlerde yemiyorum.
Hergün 1 saat yürüyüş, 30-40 dakika egzersiz yapıyorum.

Son düzenleme:
bugün adet olduğum için tartılmayı pas geçtim..

menümü yazayım

1 ekmek
1yumurta
domates

ara

portakal

öğle
ızgarada 2 tavuk baget
salata

ara

yoğurt

ara
elma

akşam

buğdaylı yoğurt çorbası
salata

günaydınlarr herkese hanüz geçmişi okuyamadım umarım herkesin tatili iyi geçmiştir (iyiden ne kastettiğimi anlamışsınızdır ; kaçamaksız ve iştahsız kaydirigubbakcemile3)
benim biraz kötüydü de mafoldumben

günaydin herkese
cok cok özür dilerim, giremedim, hastayim. yeni yila hasta girdim.
halen nezleyim. bugün ise basladim. misafirlerimiz vardi gecen hafta, yine giremedim. bahsetmistim.
halen 91 kilodayim. artik yeter, tak etti. sistim dumba gibi. her ay 4 kg vermek istiyorum, ve yaza kadar 70 olursam alkislicam kendimi ki nerdeeeeeeeee........ off offf..

herkesin yeni yilini kutlarim... öpüy<orum

MELOCUM harika görünüyorsun, fistik gibi olmussun. tebrik ederim seni. ah bide bende basarsam...

HANDERYA abla aynen bende sana katiliyorum..... bu hafta yep yeni bir YIL ve yep yeni bir baslangic olsun...

91 kiloydum dün tartildim. cok üzgünümmm, hic iyi hissetmiyorum kendimi, bi hastalik bi istahh..... bugün yarin reglm de gelir off

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben varımmmmm
hoşgeldinna.s.
özledik canım topiğin idolüsün sen bir yere bırakmayız seniopuyorumnanaktan

canım dayınıza çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin nereye canım yaa öyle hemen pes etmek yok burayı bırakınca diyet motivasyon falan kalmıyor devam canım kaçmak yokkaydirigubbakcemile5

canımmm çok geçmiş olsun Allah korumuş rabbim:Saruboceq:cümlemizi görünür görünmez kazalardan korusun ayy ne kötü bir olay yaa bi an kendim yaşamış gibi oldumakannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…