- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
melocum cok tatlısın daha ne kadar vereceksın ama encok o guzel pozıtıf
yuzunu begendım pırıl pırılsın
canımmm çok geçmiş olsun Allah korumuş rabbim:Saruboceq:cümlemizi görünür görünmez kazalardan korusun ayy ne kötü bir olay yaa bi an kendim yaşamış gibi oldumakannehirakannehirakannehir
herkese merhaba hemen geçmişi okuyup geliyorum kızlar
nerde kaldın ya??? sabah sabah yalnız açtım tükanı... şakkıdı :içelim:
anca geldim şeker çok mu beklettim :kedi:
sagol yagmur gozlum allah razı olsun amın allah herkesı sevdıklerınecanımmm çok geçmiş olsun Allah korumuş rabbim:Saruboceq:cümlemizi görünür görünmez kazalardan korusun ayy ne kötü bir olay yaa bi an kendim yaşamış gibi oldumakannehirakannehirakannehir
haklısın canım allah nasıp ederse kurban keserım ınsaallah sadakada elımızden geldıkce verıyoruzevet yağmurgözlüm Allah bağışlmış
GÜDAL CIM
inanır mısın bilmiyorum ama sadaka versen ya da bişeyle dağıtsan
günaydin herkese
cok cok özür dilerim, giremedim, hastayim. yeni yila hasta girdim.
halen nezleyim. bugün ise basladim. misafirlerimiz vardi gecen hafta, yine giremedim. bahsetmistim.
halen 91 kilodayim. artik yeter, tak etti. sistim dumba gibi. her ay 4 kg vermek istiyorum, ve yaza kadar 70 olursam alkislicam kendimi ki nerdeeeeeeeee........ off offf..
herkesin yeni yilini kutlarim... öpüy<orum
kızlar bu sabah diyetisyendeydim.çok şükür yeniden kilo verebilmeye başladım.gayet iyi dedi.inşallah cumaya biraz daha verebilirim.cuma günü 2 haftalık bildirim yapacagız değil mi?
herkese merhaba hemen geçmişi okuyup geliyorum kızlar
şimdiden tebrikler canım verebiliyor olmak çok güzel
hoşgeldin tatlım nasılsın?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?