80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melocum cok tatlısın daha ne kadar vereceksın ama encok o guzel pozıtıf
yuzunu begendım pırıl pırılsın

teşekkür ederim canım ya...
kilo vermekte ısrarlıyım hala..10 kilo dha vermem gerek hatta daha fazla bile olabilir
hamile kalmayı düşünüyorum
o zman hormonların da etkisiyle boğazımı tutamamaktan korkuyorum

canımmm çok geçmiş olsun Allah korumuş rabbim:Saruboceq:cümlemizi görünür görünmez kazalardan korusun ayy ne kötü bir olay yaa bi an kendim yaşamış gibi oldumakannehirakannehirakannehir

evet yağmurgözlüm Allah bağışlmış
GÜDAL CIM
inanır mısın bilmiyorum ama sadaka versen ya da bişeyle dağıtsan

MELOCUM harika görnüyorsun tatlım.inşallah istediğin kiloya inip saglıklı bi şekilde hamile kalırsın canım.

canımmm çok geçmiş olsun Allah korumuş rabbim:Saruboceq:cümlemizi görünür görünmez kazalardan korusun ayy ne kötü bir olay yaa bi an kendim yaşamış gibi oldumakannehirakannehirakannehir
sagol yagmur gozlum allah razı olsun amın allah herkesı sevdıklerıne
bagıslasın eksık olmayın guzellerımopuyorumnanaktan

kızlar bu sabah diyetisyendeydim.çok şükür yeniden kilo verebilmeye başladım.gayet iyi dedi.inşallah cumaya biraz daha verebilirim.cuma günü 2 haftalık bildirim yapacagız değil mi?

canım çok geçmiş olsun.saglıgın yerinde olsunda verirsin inşallah tatlım üzülme lütfen :1hug:

Kızlar ben sabah 1 yumurta 1 fincan çay + 1 etimek yedim .
öğle 1 simit 1 ayran 2 bardak fincan bitki çayı
akşam tavu sote salata düşünüyorum
sabah 93 e yakın çıktım cuma günü 91 dim sanırım adet şişkinliği.inşallah öyledir aksi takdirde çok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…