evet haklısın insan kendini çok dinç hissediyor.
bende bizim çivardaki bi spor tesisine kayıt oldum .
salı ve cuma günleri için .ama 1 yaşında bi oğlum olduğu için gündüz gidemicem
malesef akşamları babamız bakıcak anca böyle ayarlaya bildim .
Sizce akşam yapılan spor faydalı olurmu arkadaşlar .? hiç yapmamaktan iyidir değilmi ? fisfisfis
Kızlar ben sabah 1 yumurta 1 fincan çay + 1 etimek yedim .
öğle 1 simit 1 ayran 2 bardak fincan bitki çayı
akşam tavu sote salata düşünüyorum
sabah 93 e yakın çıktım cuma günü 91 dim sanırım adet şişkinliği.inşallah öyledir aksi takdirde çok can sıkıcı
günaydın kızlar bugün sabah sporla başladım güne 40 dk fitnees 35 dk plates yaptım süper hissediyorum kendimi
tabii ki cnm faydalı olmazmı.benmde saatlerim hiç belli olmuyr.biri 5 yaşında biri 6 aylık 2 tane oglum var.bende onlardan fırsat buldugum anda koşu bandına çıkıyorumkaydirigubbakcemile2
hoşbulduk tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın.özlemişim hepinizi valla
teşekkürler tatlım iyiyim 3 gün giremedim nete bende çok özledim sizleri ama bu tatil işime çok yaradı şöyle dip köşe cam tül iyicene bir temizlik yaptım evin havası değişti vallazemuszemuszemuszemuszemuszemus
sagol canım allah hepınızı korusunGÜldal çok geçmiş olsun canım Allah korumuş seni
ohhh mis gibi.güle güle kirlet canım opuyorumnanaktan
gerçekten çok güzel bir duygu .Rabbim hepimize yaşatsın inşallah.
teşekkürler tatlım iyiyim 3 gün giremedim nete bende çok özledim sizleri ama bu tatil işime çok yaradı şöyle dip köşe cam tül iyicene bir temizlik yaptım evin havası değişti vallazemuszemuszemuszemuszemuszemus
Kızlar ben sabah 1 yumurta 1 fincan çay + 1 etimek yedim .
öğle 1 simit 1 ayran 2 bardak fincan bitki çayı
akşam tavu sote salata düşünüyorum
sabah 93 e yakın çıktım cuma günü 91 dim sanırım adet şişkinliği.inşallah öyledir aksi takdirde çok can sıkıcı
merhaba arkadaşlar
bugün 930 da 1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
yedim
ara olarakta 1 elma
öğle yemeğinde
1 kase mercimek çorbası
ve yeşillik yiyeceğim ekmek yok
akşama karnabahar yemeği yapacağım...
butterfly arkadaşım önerilerin için teşekkür ederim bencede sebze yemek daha akıllıca.bende doyamam 4 kaşık pilavla....
arkadaşlar birde size sorum olucak kahvaltıda dometes ve salatalık tüketiyormusunuz ben kışın eve almıyordum ama peynir yumurta yemekten sıkılacağım galiba....öpüyorum herkesi....
çok iyi yapmışsın canım darısı benim başıma perşembe akşamı bi çıktım evden pazar gece döndüm ev aldı başını gidiyor valla
Allah iyiliğini versin doğru diyosun bu koca bünye o kadarcık şeyle doyarmı:roflol::roflol::roflol:hep öyle mideyi doldursun diye yiyoruzemiselbek hoşgeldin aramıza canım
herşeyi mevsiminde tüketmek en güzeli ama valla karın doyurmak için tüketiyorum ben kaydirigubbakcemile3 yoksa 1 kk peynir 3 zeytin dişimin kovuğuna yetmiyor kaydirigubbakcemile3
canım kışın bende hiç almam alsam da yiyemem.diyetisyenler kışın yeşillik tavsiye ediyorlar biber olabilir.brokoli haşlaıp üzerine yoğrt olabilir.merhaba arkadaşlar
bugün 930 da 1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
yedim
ara olarakta 1 elma
öğle yemeğinde
1 kase mercimek çorbası
ve yeşillik yiyeceğim ekmek yok
akşama karnabahar yemeği yapacağım...
butterfly arkadaşım önerilerin için teşekkür ederim bencede sebze yemek daha akıllıca.bende doyamam 4 kaşık pilavla....
arkadaşlar birde size sorum olucak kahvaltıda dometes ve salatalık tüketiyormusunuz ben kışın eve almıyordum ama peynir yumurta yemekten sıkılacağım galiba....öpüyorum herkesi....
hoşgeldin guide
tesadüf sabahı saymazsak bugün benim menümde aynı kaydirigubbakcemile5
canım kışın bende hiç almam alsam da yiyemem.diyetisyenler kışın yeşillik tavsiye ediyorlar biber olabilir.brokoli haşlaıp üzerine yoğrt olabilir.
canım kahvaltıda yoğurtlu yenmeski
çalışan bayanların kurtarıcısı simit afiyet bal şeker olsun
Allah iyiliğini versin doğru diyosun bu koca bünye o kadarcık şeyle doyarmı:roflol::roflol::roflol:hep öyle mideyi doldursun diye yiyoruz
o zaman darısı başına diyeyim hayatım derin bir ohhh dedim sanki sırtımda yük gibiydi şu zaman yaparım bu zaman yaparım derken kaldı yaa kızlarr sizede oluyormu (çalışan kızlar) kaydirigubbakcemile3bazen haftasonu yetmiyor bana ya misafirim geliyor ya düğün nişan kına vs ya ben davetli oluyorum bütün işlerim kalıyor hiç anlamadan bir işin ucundan tutmadan hopp bir bakıyorum ptesi işyerindeyim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canım kışın bende hiç almam alsam da yiyemem.diyetisyenler kışın yeşillik tavsiye ediyorlar biber olabilir.brokoli haşlaıp üzerine yoğrt olabilir.
çalışan bayanların kurtarıcısı simit afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?