80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabii ki cnm faydalı olmazmı.benmde saatlerim hiç belli olmuyr.biri 5 yaşında biri 6 aylık 2 tane oglum var.bende onlardan fırsat buldugum anda koşu bandına çıkıyorumkaydirigubbakcemile2

merhaba Guide aramıza hoşgeldin.canım listene şöyle bir baktımda kahvaltın çok az canım bence peynir ve saltalık domates eklemelisin.birde ögle okulda oldugun için sanırım simit yiyorsun.simit çok kalorili tatlım üstelik 2 saat sonrada karbonhidratlı oldugu için hemen acıktırır seni.onun yerine evden bişeyler getirsen daha iyi olur bence.akşam gayet güzel ve son bişey daha bence ara ögünler koymalısın meyve , yogurt , kayısı kurusu ,fındık , ceviz gibi.hengisi damak tadına uygunsa .böylece açlık ve tatlı krizine girmeyi engellersin canım.bu benim nacizane fikrim.tabiki karar senin şeker opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bugün sabah sporla başladım güne 40 dk fitnees 35 dk plates yaptım süper hissediyorum kendimi

zeytin gözlü tekrar toparlanmana ve tam gaz devam etmene çok sevindim canım Şeniz

tabii ki cnm faydalı olmazmı.benmde saatlerim hiç belli olmuyr.biri 5 yaşında biri 6 aylık 2 tane oglum var.bende onlardan fırsat buldugum anda koşu bandına çıkıyorumkaydirigubbakcemile2

işte azim budur alkisalkisalkis

hoşbulduk tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın.özlemişim hepinizi valla

teşekkürler tatlım iyiyim 3 gün giremedim nete bende çok özledim sizleri ama bu tatil işime çok yaradı şöyle dip köşe cam tül iyicene bir temizlik yaptım evin havası değişti vallazemuszemuszemuszemuszemuszemus

ohhh mis gibi.güle güle kirlet canım opuyorumnanaktan

karnım acıkınca aklıma geldi bugünki menümü yazayım
kahvaltı
1 bardak yarım yağlı süt
1 galeta
1 elma

ara
1 türk kahvesi

öğle
1 kase çorba
1 tabak salata ( yağsız,tuzsuz)
1 dilim ekmek

ara
elma+galeta

akşam
ton balıklı salata istiyor canım unutmaz da ton balığı alırsamkaydirigubbakcemile3

yatmadan önce de ya meyve yerim yada süt içerim

merhaba arkadaşlar
bugün 930 da 1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
yedim
ara olarakta 1 elma
öğle yemeğinde
1 kase mercimek çorbası
ve yeşillik yiyeceğim ekmek yok
akşama karnabahar yemeği yapacağım...
butterfly arkadaşım önerilerin için teşekkür ederim bencede sebze yemek daha akıllıca.bende doyamam 4 kaşık pilavla....
arkadaşlar birde size sorum olucak kahvaltıda dometes ve salatalık tüketiyormusunuz ben kışın eve almıyordum ama peynir yumurta yemekten sıkılacağım galiba....öpüyorum herkesi....

çok iyi yapmışsın canım darısı benim başıma perşembe akşamı bi çıktım evden pazar gece döndüm ev aldı başını gidiyor valla

emiselbek hoşgeldin aramıza canım
herşeyi mevsiminde tüketmek en güzeli ama valla karın doyurmak için tüketiyorum ben kaydirigubbakcemile3 yoksa 1 kk peynir 3 zeytin dişimin kovuğuna yetmiyor kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin guide
tesadüf sabahı saymazsak bugün benim menümde aynı kaydirigubbakcemile5

merhaba canım hoşgeldin menü gayet iyi hele karnıbahar yemeğine bayılırımakannehirakannehirdomates salatalık aslında almamak lazım ama alıyoruz mecburen çok fazla olmasada tüketiyorum ben kendi adıma diyeyim haftasonu kahvaltılarımda (haftasonları evde kahvaltı yapabiliyorum) maydanoz roka tere tabağı yapıyorum kendime seversen yeşillik dene değişiklik olur

çok iyi yapmışsın canım darısı benim başıma perşembe akşamı bi çıktım evden pazar gece döndüm ev aldı başını gidiyor valla

emiselbek hoşgeldin aramıza canım
herşeyi mevsiminde tüketmek en güzeli ama valla karın doyurmak için tüketiyorum ben kaydirigubbakcemile3 yoksa 1 kk peynir 3 zeytin dişimin kovuğuna yetmiyor kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin doğru diyosun bu koca bünye o kadarcık şeyle doyarmı:roflol::roflol::roflol:hep öyle mideyi doldursun diye yiyoruz
o zaman darısı başına diyeyim hayatım derin bir ohhh dedim sanki sırtımda yük gibiydi şu zaman yaparım bu zaman yaparım derken kaldı yaa kızlarr sizede oluyormu (çalışan kızlar) kaydirigubbakcemile3bazen haftasonu yetmiyor bana ya misafirim geliyor ya düğün nişan kına vs ya ben davetli oluyorum bütün işlerim kalıyor hiç anlamadan bir işin ucundan tutmadan hopp bir bakıyorum ptesi işyerindeyim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım kışın bende hiç almam alsam da yiyemem.diyetisyenler kışın yeşillik tavsiye ediyorlar biber olabilir.brokoli haşlaıp üzerine yoğrt olabilir.
hoşgeldin guide
tesadüf sabahı saymazsak bugün benim menümde aynı kaydirigubbakcemile5

çalışan bayanların kurtarıcısı simit afiyet bal şeker olsun

simitte kalori çok kızlar dikkatli tüketelim 1 simitte 4 dilim ekmek var yani sabah simit yediğinizde o günki ekmek makarna vs hakkınız bitiyorsengözlerimebaksanab

aynen canım banada haftasonları yetmiyor.cumartesi sabahtan ögleye kadar hatta ögleden sonraya kadar kursum var.ögleden sonra zaten halim kalmıyor birde pazartesi akşamları oturma günümüz var arkadaşlarla.pazar desen eşim evde durmaktan nefret eder.
valla elimden geldigince temiz düzenli olmaya çalışıyorum ama bazen ipin ucu öyle bir kaçıyorki tut tutabilirsen.hele bide benim kızım gibi pasaklı dagınık evde bir cimcimeniz varsa tamam artık.akannehir

yazdıklarımı okudumda ben ençok işyerinde dinleniyorum galiba asıl mesaim işten çıkınca başlıyor benim kafamçokkarıştı

domates almayı yine düşünmüyorum ama salatalık alacağım mecburen..biber ağzıma hiç almam yaz kış...brokoli çok seviyoum yoğurtlu veya limonlu ama akşam için..teşekkürler ilgin için
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…