80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

emiselbek hoşgeldin aramıza canım
herşeyi mevsiminde tüketmek en güzeli ama valla karın doyurmak için tüketiyorum ben kaydirigubbakcemile3 yoksa 1 kk peynir 3 zeytin dişimin kovuğuna yetmiyor kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk sunshine ....benimde aynı yumurtayı zorla yiyorum kepek ekmekle hiç iyi gitmiyor nedense...diyetteyken ençok özlediğim beyaz ekmek..çok seviyorum o yüzden böyle kilolu...öptüm şeker..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoş bulduk yagmurgözlü sizin maratonunuza bende katıldım inşallah anlımın akıyla başarırım...bende severim karnabaharı yemek olarak ama eşim kızatması olursa yer ama oda benimle artık katlanacak böyle menülere..
yeşillik aklıma geldi benimde ilk pazar alışverişinde alacağım ....değilse kahvaltı çekilmez olacak...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nevracım seni gör
yorum canım hoşgeldin nasılsın benim mesai bitiyor aslında asıl mesai yeni başlıyor desem daha doğru 2 saat yol gidicem evde yemek bulaşık vakit kalırsa spor duş derken benim pilim bitecek akannehirakannehir

selam kızlar özledim
handerya kaptanım hadi ben varııım...

canım verilmiş sadakan varmış ya çok geçmiş olsun acayip korkuttucu bişi yaşamışsın...
okurken ben korkudan ürperdim resmen.

canım çok geçmiş olsun size de ..şu an iyile rmi?

süpersin inaşşah hepimiz hedefleri senin gibi tutturabiliriz.yok bi yere gitmek daha bu işin koruması var.yollamayız seni bi yere

hoşgeldin canım.başarılar

olmaz mı canım ya haftasonu nasıl geliyor nasılbitiyor anlamıyorum. azcıkta gezmeyi seviyoruz ailecek işe vakit kalmıyor birde yaramaz ufaklık var ben topluyorum o dağıtıyo

öyle valla kalorili ama birazda mecburiyetten ya fast food ya simit ayran

ıyg yumurtayı bu ara hiç sevmiyorum isveç diyetinden sonra görmek bile istemiyorum :bbo:

melocum evdeyim ve resmini nihayet görebildim süppersin canım yaa valla gram fazlalık görünmüyo :lepi: ayy hakikaten acayip motive oldum Allahım bana da o günleri gösterir inşallah :Saruboceq: ve tabi isteyen herkese

melocum evdeyim ve resmini nihayet görebildim süppersin canım yaa valla gram fazlalık görünmüyo :lepi: ayy hakikaten acayip motive oldum Allahım bana da o günleri gösterir inşallah :Saruboceq: ve tabi isteyen herkese

çok sevindim canım ya..çünkü ben daha önce fotolara bakıp motive oluyordum tekrar alıntı yaptım arkadaşlarda görsün..ahhh bilseydim bu hale geleceğimi o dana halimi de çekerdim o zaman aradaki fark nasıl güzel gaz olurdu

şu anki halimi ekleyeyim en net foto
belki motivasyon olur arkilerime

melocum ne diyim sana süpersin valla.darısı başımıza:hooray:

bugünkü menümü yazayım

sabah
1peynir
1ekmek
çemen

ara
3 diyet mısır patlağı

öğle
8kaşık yeşil mercimek yemeği

ara

yoğurt

ara

elma

akşam
çorba
salata

sevdemer ....nerelerdesinnn merak ettim seni!!!
ne yaptın kabul edildinmi?
ya da ne zaman belli olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…