80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsıznız ..

benim diyetim tam gaz dewam dün ablamda

olmama rağmen onun ısrarlarına kulak tıkatım ve

diyetimi harfi harfine uyguladım zemuszemus
bugünde kahvaltımı yaptım .gerisine allah kerim .. :Saruboceq:

tebrikler işte başarının sırrı bu kararlılık :hooray:

günaydııınnn :)

çook özledim herkesi :)

melocum süpersin yürü kim tutaR SENİ 10 KİLO DA NEYMİŞ :)

öff ben artık 75 den çook sıkıldım ver al ver al anlamadım bi insan 4 günde 2 kilo nasıl şişer ya bişi yapmam lazım ama ne artık 75 den aşağılarıda görmek istiyorum ama olmuyo ağlaycğm şimdiii

selmaaaa nerdesinnnnnn?

sevdemer naptın habersiz bırakma biziiii?

selammmm kızlarr ewe bugün gelebildim nihayet gezmelerden -tatlicadiarzu-

kimse özlemedi mi beni yaaa alperencimin aklına gelmişim sadece senağlama

melocum ya süper görünüyorsun vallahi tebrik ederim

yılbaşından beri kilo veremiyorum ama almıyorumda 83.800 de kaldım ewde olmayınca ne limonlu suyumu içebildim araları yapamadım gezmede olunca ama almadımda sporumu yapmaya çalışştım gene kaydirigubbakcemile2

ama bugün gene devam cumaya kadar 82 kiloya inmek istiyorum artık inerimde delikafadulden

kızlar herkes spor yaparkenki resmini koysun ne güzel olur hem daha da hırslı yaparız şu anda kızlarda spor yapıyor gibilerinden vereliniortak

bu arada yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorummm buyrunnnnnnnnn

çokbilmiş hoşgeldin ?nerelerdeydin?ben de seni merak ettim

2kilo mu aldın

umarım kilo değildir 2 kilo alcak kadar bişi yemedim ki yaa ödem falandır umarımm yaa bu nasıl bişi yaaaa nese ablamdaydım adıyamanda yaşıyor o dün döndüm. seni örnek alıp hiç kaçamaksız beslenmeye çalışacğım bakalım ne olcak .

valla ben evli değilm annem ve babamla yaşıyorum çalışmıyorumda (şimdilik :) ) yinede evi toparlamak büyük olay yaa çalışan anneler kolay gelsin ya zooooorrrr iş cidden gidip kaldığım yerden dvm edeyim temzliğe offf offff

kolay gelsin tatlım olaya evi toparlamak değilde kalori yakmak olarak baksan emin ol kendini daha iyi hissedersin tatlım yerimseniben

ben geldım selam cokbılmış nasılsın net yoktu yenı kendı evımıze baglattık o yüzden gıremıyordum cok şükür oldu

canım ben şimdi yemege gidiyorum.seni görmek güzeldi.nasıl gidiyor 78 kiloyu bende görebilecekmiyim.inşallah dahada vermişsindir canım görüşürüz şeker arayı bukadar açma Şeniz

tamam canım afiyet olsun valla tartımızın ya pili bitti ya bozuk kaç gündür bende tartılamadım umarım almamışımdır 78 neki narin 60ları görücez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…