:roflol: :roflol:burdayımmm tek yumrukla nakavt ettim isveç diyetini akannehir yılbaşı gecesi diyet miyet kalmadı mafoldumben
selam canım sabah açtım ama öylece kaldı ne okuyabildim ne de bişeyler yazabildim yeni gördüm mesajınıgünaydıııınnn...
2 gündür nerde bu millet
sunshine günaydın canım
hakikaten nerelerde sevdemer haberi olan var mı merak ettimsevdemer ....nerelerdesinnn merak ettim seni!!!
ne yaptın kabul edildinmi?
ya da ne zaman belli olacak?
ben geldım selam cokbılmış nasılsın net yoktu yenı kendı evımıze baglattık o yüzden gıremıyordum cok şükür oldu
:1hug:kolay gelsin tatlım olaya evi toparlamak değilde kalori yakmak olarak baksan emin ol kendini daha iyi hissedersin tatlım yerimseniben
ben geldım selam cokbılmış nasılsın net yoktu yenı kendı evımıze baglattık o yüzden gıremıyordum cok şükür oldu
narıncım nasıl gıdıyor dıyet ben tamamen dıyetten cıktım malesef
selam arkadaşlarr burdann iyice koptumm vallaa vaktim hiç olmuyo bu aralar ama ben ytine vakit bulupp gelicemm sizisiz olmuyoo yaa arkadaşlar çok üzüldüğüm bir olay olduuu benimm tartııı bozulmuşşş malesefffffffffffffffff okadar üüzüldümkü eksik tartıyormuşş yeni tartı alıcam annemim tartısında tartıldım 63 civarıydım çok üzüldüm anlatamammneyse hayırlısı yinede ama diyetten acaip kopmuş durumdayımm yaa ne yapcam bilmiyorumm
selam arkadaşlarr burdann iyice koptumm vallaa vaktim hiç olmuyo bu aralar ama ben ytine vakit bulupp gelicemm sizisiz olmuyoo yaa arkadaşlar çok üzüldüğüm bir olay olduuu benimm tartııı bozulmuşşş malesefffffffffffffffff okadar üüzüldümkü eksik tartıyormuşş yeni tartı alıcam annemim tartısında tartıldım 63 civarıydım çok üzüldüm anlatamammneyse hayırlısı yinede ama diyetten acaip kopmuş durumdayımm yaa ne yapcam bilmiyorumm
yürüyüş yapıyomusun ya ben bu hafta sadece 1 kez yürüdümmafoldumben
kızlar bende şimdi mezdeke açtım döktürüyorum oh ohh sizede tavsiye ederim sıkılmadan kalori yakmanın en ii yolu :)hihoyyythihoyyythihoyyyt
narincim kilolu halin bile çok hoş bence seni bide 70 te görmek var ohoo fıstık gibicokacimcoookkaydirigubbakcemile3
Slm kıslarrrr...
ben hiç spor yapamıyorum yine yaaaa...şu leslie de baydı biraz artık ezberledim lafları bile..
akşam yemelerimi kescem bakalım bir de bi arkadaş bi çaydan bahsetti ona bakcam,size de yazarım..
darkolive bende de aynısından var canım spor bile yapmak lüx...:))
durun bende yılbaşında çekilen resmimi ekliyim gerçi elbise biraz bol ,hatlar belli olmuyor ama idare edin tekrar çekip koyarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?