80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben kaçtım bugün çok işim var bi arkadaşımın kızının doğum günü bi arkadaşımında oğlu sünnet oldu hediyelerini alıp ikisinede gidicem akşamda büyük bi ihtimal evde olmayız gelirsek yazarım opuyorumnanaktan

burdayımmm tek yumrukla nakavt ettim isveç diyetini akannehir yılbaşı gecesi diyet miyet kalmadı mafoldumben
:roflol: :roflol:
günaydıııınnn...
2 gündür nerde bu millet

sunshine günaydın canım
selam canım sabah açtım ama öylece kaldı ne okuyabildim ne de bişeyler yazabildim yeni gördüm mesajını
sevdemer ....nerelerdesinnn merak ettim seni!!!
ne yaptın kabul edildinmi?
ya da ne zaman belli olacak?
hakikaten nerelerde sevdemer haberi olan var mı merak ettim
ben geldım selam cokbılmış nasılsın net yoktu yenı kendı evımıze baglattık o yüzden gıremıyordum cok şükür oldu

oooo selmacım gelmiş nerelerdeydin kaçak özledik seni opuyorumnanaktan

selam arkadaşlarr burdann iyice koptumm vallaa vaktim hiç olmuyo bu aralar ama ben ytine vakit bulupp gelicemm sizisiz olmuyoo yaa arkadaşlar çok üzüldüğüm bir olay olduuu benimm tartııı bozulmuşşş malesefffffffffffffffff okadar üüzüldümkü eksik tartıyormuşş yeni tartı alıcam annemim tartısında tartıldım 63 civarıydım çok üzüldüm anlatamammneyse hayırlısı yinede ama diyetten acaip kopmuş durumdayımm yaa ne yapcam bilmiyorumm

Herkese aynı şeyi öneriyorum ama olsun başarı öykülerini oku serracım hemen kendine gelirsin .

inanaın kızlar bizde görücez olmak istediğimiz kiloda kendimizi.

şimdi öğlen yemeğimi hazırlıyorum .100 grm tavuk minicik doğradım çok olsun die :)

üzerine bi domates bi biber ohh tavuk tas kebabı yicem şimdi

bol salata eşliğind ecokacimcoook bu haftada 2 kilo verirseem kalır 11 kilo oda nedirki canım ayrıca akşam sporum var ilk defa gidicem kaydirigubbakcemile2

kolay gelsin tatlım olaya evi toparlamak değilde kalori yakmak olarak baksan emin ol kendini daha iyi hissedersin tatlım yerimseniben
:1hug:

ben geldım selam cokbılmış nasılsın net yoktu yenı kendı evımıze baglattık o yüzden gıremıyordum cok şükür oldu

narıncım nasıl gıdıyor dıyet ben tamamen dıyetten cıktım malesef

selmaaa yaaa bak gene ileri geri olayına dönüyoruzz klava:lmaz: topla kendini bakıyımm

ya üzüllme bi tartıda daha tartıl emin ol sonuçtan. çoğu tartı bibirini tutmuyor. bende tartımdan şüpheliyim korkuyorum yeni bi sonuçla karşılaşmaktan .gerçi uzmanlar sürekli tartılmayın diyo ama ben her an her snye üstündeyim doğrusu

serra nazara mı geldin canımcım.sıkma canını 3 kilo neki senin gibi azimli birisi için.herkese şunu tafsiye ediyorum kesinlikle evde baskül bulundurun.bende geçen sene 78 den 86 ya baskülüm bozulduktan sonra çıktım.otokontrol için baskül şart kaydirigubbakcemile2

kızlarrr spor yaparken resim olayına sıcak bakmıyormusunuz yaa bence çok faydası olur korkmayın o kilolardan hepimizde var bari önce ben koyayım kaydirigubbakcemile5

ben spor yapıyorum oğlum egede bende birlikte yapıyor görüyosunuz akannehir

ben odanın ortasına koydum annemlerden yeni getirdim bunu benim daha başka bir aletim var buda tam basen için çok zor yapılıyor 5dk çok zor yapıyorum adım atıcak halim kalmıyor bakalım inşallah işe yarar zemuszemus şu anda 83.800 geliyorum işte cumaya kadar bi 82.00 görmek istiyorum yerimseniben

hadi sizden de resim bekliyorum motive çok önemli kilolarınızı sakmayın şekerlerr lmaz: bizdede çok var ondan çünküü laelaelaelaelae

kızlar bende şimdi mezdeke açtım döktürüyorum oh ohh sizede tavsiye ederim sıkılmadan kalori yakmanın en ii yolu :)hihoyyythihoyyythihoyyyt

narincim kilolu halin bile çok hoş bence seni bide 70 te görmek var ohoo fıstık gibicokacimcoookkaydirigubbakcemile3

kızlar diyet bana dokunmuyor diyodum ama hata yapmışım .

bu diyet bende körlük yapmış galiba afedersiniz:kedi:

darolive yorumum senin resmin içindi canım -tatlicadiarzu-

Slm kıslarrrr...

ben hiç spor yapamıyorum yine yaaaa...şu leslie de baydı biraz artık ezberledim lafları bile..
akşam yemelerimi kescem bakalım bir de bi arkadaş bi çaydan bahsetti ona bakcam,size de yazarım..

darkolive bende de aynısından var canım spor bile yapmak lüx...:))

durun bende yılbaşında çekilen resmimi ekliyim gerçi elbise biraz bol ,hatlar belli olmuyor ama idare edin tekrar çekip koyarım..

işte bu da son zamanlarda benim görünüşüm..muhteşem fiziğim :))
bu aralar 1-2 kilo aldım direkt yüzümden alıyorum nasıl tombiş çıkmış yaaaa gıcık oluyorum kendime..

işte bu da son zamanlarda benim görünüşüm..muhteşem fiziğim :))
bu aralar 1-2 kilo aldım direkt yüzümden alıyorum nasıl tombiş çıkmış yaaaa gıcık oluyorum kendime..

canım çok hoşsun bende tam tersi aldım mı direk basenlerden alıyorum verdim mi yüzümden akannehir

hadi bakalım bayanlar resim istiyoruzzz

sen burda şimdi kaç kilosun handeryacım CADIARZU

fotolara baktım ve spor yapmanın şart olduğu dank etti kafama bir kere daha zorla totomu kaldırıp leslie ile 5 mile gidiyorum bende sıkıldım leslei den yawww şart ama şart

yağmurgözlü katılıyorum sana herkes bi afet burda kilolardan dertliyken böyleyse herkes hedef kilolara ulaşınca bilemiyorum durum ne olcak valla :)

kaptancım başta olmak üzere foto ekleyen herkese teşkkrler :) hırs hırs hırs yapmak lazımm

Son düzenleme:

vavvvvvvvv kızlarrr afet gibi bir kaptanımız varmışta haberimiz yokmuş akannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…