80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

siz baslıyalı epey oldu galıbada benıde aranıza alır mısınız acaba psikilojım bile bu aralar alt üst mafoldumben

hoşgeldin canım ne demek karar vermişsen zayıflamaya tamam demektir doğru yere geldin kaç kilosun ama burda sıkı denetim var haberin olsun :jeyyar: :jeyyar:

bende tam tersini düşünüyorum canım ya teknoloji ilerledikçe insanlar tembelleşiyor yediğimiz gıdalar desen en büyük düşmanımız ye iç otur halimiz bu oluyo valla ama merak ettim linki atta bakıyım

darkolive,handerya, nasilsiniz kizlar fotograflariniza bayilldimmmmmm :) cok tatlisiniz.darkolive oglusunu yerim ben.kizlar anneme gosterdim sizi helal olsun dedi cok hosuna gitti buradaki paylasim.Himmmm bu arada evet annem ingiltere den geldi,kizkardesimde geldi yaninda :) bu hafta giremiyorum yogunum ayrica kardesimin cuma gunu nisani olacak bu sebeple aranizda olmayabilirim bu hafta bana biraz musaade olur mu canlarim :)

melocummmmm supersin,harikasi tebrik ederim arkadasim,umutsuzluga kapildigimda senin resmine bakacagim :)

bilmem_89 hosgeldin guzelim :)

iyi geceler arkadaşlar geçmişi okuyordumda cahilliğimi mazur göründe lesli ile yürüdüm diyorsunuz onasıl bişey anlamadım ...bana biriniz anlatırsanız sevinirim.ayrıca fotoları olan arkadaşlar çok güzelsiniz..

annenn hoşgelmiş canım bu hafta eksikliğin kesin hissedilecek kardeşine de allah tamamına erdirsin hayırlı olsun opuyorumnanaktan

iyi eğlencelerrr bayanssulusmile

Bugün
Kahvaltıda
Sütle beraber gevrek
Arada:
Mandalina
Öğlen:
Tavuk gögüs eti,acılı sos, nescafe
Akşam:
Bulgur pilavı, Kuru fasulye, Pırasa, 2 sosis, 2 parça siyah çikolata yedim.

1 saat yürüyüş yaptım
30 dakika egzersiz yaptım

Kilom 85 boyum:1.70

resimlerini koyan arkadaşlar çok güzelsiniz süpersiniz. Tek sorun yağlar onları yakıp kurtulacaz merak etmeyin.

gözünaydın canım annene kavuşmuşsun. kardeşin içinde Allah tamamına erdirsin diyeyim biz burda bekliyoruz güzelim çok bekletme ama özlüyoruz seniyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…