siz baslıyalı epey oldu galıbada benıde aranıza alır mısınız acaba psikilojım bile bu aralar alt üst mafoldumben
ewet canım içinde aktarlarda bulunuyormuş ama çok içmemek lazım böyle şeyleri bağırsak tembelliği yapabilir çok kaçırdığımız zamanlar kullanabiliriz sanırım boshayallersmile
ayy vallahi bizden sonraki nesiller için kilo derdi de olmayacak sanırım neler çıkartıyorlar yaa ama içinde sinemaki filan vardır sanırım başka ne olacak kii hergün alarak zayıflayanlar çokmuşş linkini atayım :hulya:
siz baslıyalı epey oldu galıbada benıde aranıza alır mısınız acaba psikilojım bile bu aralar alt üst mafoldumben
Oooooooooo kızlar ıyı geceler herkes burda
darkolive,handerya, nasilsiniz kizlar fotograflariniza bayilldimmmmmm :) cok tatlisiniz.darkolive oglusunu yerim ben.kizlar anneme gosterdim sizi helal olsun dedi cok hosuna gitti buradaki paylasim.Himmmm bu arada evet annem ingiltere den geldi,kizkardesimde geldi yaninda :) bu hafta giremiyorum yogunum ayrica kardesimin cuma gunu nisani olacak bu sebeple aranizda olmayabilirim bu hafta bana biraz musaade olur mu canlarim :)
melocummmmm supersin,harikasi tebrik ederim arkadasim,umutsuzluga kapildigimda senin resmine bakacagim :)
bilmem_89 hosgeldin guzelim :)
resimlerini koyan arkadaşlar çok güzelsiniz süpersiniz. Tek sorun yağlar onları yakıp kurtulacaz merak etmeyin.
amiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
kumdenizcim hadi sende koy resminii korkma o kilolardan bizdede varr :lepi:
iyi geceler kızlar
darkolive,handerya, nasilsiniz kizlar fotograflariniza bayilldimmmmmm :) cok tatlisiniz.darkolive oglusunu yerim ben.kizlar anneme gosterdim sizi helal olsun dedi cok hosuna gitti buradaki paylasim.Himmmm bu arada evet annem ingiltere den geldi,kizkardesimde geldi yaninda :) bu hafta giremiyorum yogunum ayrica kardesimin cuma gunu nisani olacak bu sebeple aranizda olmayabilirim bu hafta bana biraz musaade olur mu canlarim :)
melocummmmm supersin,harikasi tebrik ederim arkadasim,umutsuzluga kapildigimda senin resmine bakacagim :)
bilmem_89 hosgeldin guzelim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...9i231ek-unu-zay305flama-tecr252belerimiz.html
bende bugün gördümm bakın bakalım aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?