- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
umarım kilo değildir 2 kilo alcak kadar bişi yemedim ki yaa ödem falandır umarımm yaa bu nasıl bişi yaaaanese ablamdaydım adıyamanda yaşıyor o dün döndüm. seni örnek alıp hiç kaçamaksız beslenmeye çalışacğım bakalım ne olcak .
valla ben evli değilm annem ve babamla yaşıyorum çalışmıyorumda (şimdilik :) ) yinede evi toparlamak büyük olay yaa çalışan anneler kolay gelsin ya zooooorrrr iş cidden gidip kaldığım yerden dvm edeyim temzliğe offf offff
ben geldım selam cokbılmış nasılsın net yoktu yenı kendı evımıze baglattık o yüzden gıremıyordum cok şükür oldu
selam arkadaşlarr burdann iyice koptumm vallaa vaktim hiç olmuyo bu aralar ama ben ytine vakit bulupp gelicemm sizisiz olmuyoo yaa arkadaşlar çok üzüldüğüm bir olay olduuu benimm tartııı bozulmuşşş malesefffffffffffffffff okadar üüzüldümkü eksik tartıyormuşş yeni tartı alıcam annemim tartısında tartıldım 63 civarıydım çok üzüldüm anlatamammneyse hayırlısı yinede ama diyetten acaip kopmuş durumdayımm yaa ne yapcam bilmiyorumm
Herkese aynı şeyi öneriyorum ama olsun başarı öykülerini oku serracım hemen kendine gelirsin .
inanaın kızlar bizde görücez olmak istediğimiz kiloda kendimizi.
şimdi öğlen yemeğimi hazırlıyorum .100 grm tavuk minicik doğradım çok olsun die :)
üzerine bi domates bi biber ohh tavuk tas kebabı yicem şimdi
bol salata eşliğind ecokacimcoook bu haftada 2 kilo verirseem kalır 11 kilo oda nedirki canım ayrıca akşam sporum var ilk defa gidicem kaydirigubbakcemile2
Slm kıslarrrr...
ben hiç spor yapamıyorum yine yaaaa...şu leslie de baydı biraz artık ezberledim lafları bile..
akşam yemelerimi kescem bakalım bir de bi arkadaş bi çaydan bahsetti ona bakcam,size de yazarım..
darkolive bende de aynısından var canım spor bile yapmak lüx...:))
durun bende yılbaşında çekilen resmimi ekliyim gerçi elbise biraz bol ,hatlar belli olmuyor ama idare edin tekrar çekip koyarım..
siz baslıyalı epey oldu galıbada benıde aranıza alır mısınız acaba psikilojım bile bu aralar alt üst mafoldumben
teşekkür ederim canım,ne mutlu bana,motive ediyorsa sık sık çektiğim fotolrımı koyayımdarkolive,handerya, nasilsiniz kizlar fotograflariniza bayilldimmmmmm :) cok tatlisiniz.darkolive oglusunu yerim ben.kizlar anneme gosterdim sizi helal olsun dedi cok hosuna gitti buradaki paylasim.Himmmm bu arada evet annem ingiltere den geldi,kizkardesimde geldi yaninda :) bu hafta giremiyorum yogunum ayrica kardesimin cuma gunu nisani olacak bu sebeple aranizda olmayabilirim bu hafta bana biraz musaade olur mu canlarim :)
melocummmmm supersin,harikasi tebrik ederim arkadasim,umutsuzluga kapildigimda senin resmine bakacagim :)
bilmem_89 hosgeldin guzelim :)
günaydınnnnn
sabah metebolizma çayından 1 bardak
1.5 dilim kızarmış ekmek,
peynir,
zeytin
ş.çay
arada 1 kivi
ben burdayım kıııııııı...pırasa yemeği yapıyorum
günaydın hanımlar ..
yeni bi diyet gününde sizinle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum :)
nasılsınız..?
Alperenım sen kg yazda kg cızelgenı yapayım gecenlerde net gıttı yapamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?