80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bütün hoşgeldinler icin toplu olarak hoşbuldum diyorum..
sıcak karsılama ıcın cok tesekkur ederim...

iyi gecelerr tatlı rüyalarr herkes rüyasında incecik dal gibi fiziğiyle ortalıkta gezindiğini görür inşallahhh boshayallersmile süslüü süslüü bayanssulusmile

günaydınnnnn
sabah metebolizma çayından 1 bardak
1.5 dilim kızarmış ekmek,
peynir,
zeytin
ş.çay
arada 1 kivi

evet bence de değildir canııımmm...aç karnına 1 er fincan 5i bi yerde iç hem tok tutar hem de suyu atar canımm..

ben geldım selam cokbılmış nasılsın net yoktu yenı kendı evımıze baglattık o yüzden gıremıyordum cok şükür oldu

neyse bundan sonra kopma artık canım..merak ettik bu arada ümitsizlik yok acıkınca beşi biyerde var :=)

serra idolümsün sakın kopa ayrıca senden de ilk ve son haline ait foto bekliyoruz

süpersin hadi bakalım..

handerya fotona baktım ok güzel taş gibisin vallahi...baysa da leslieden fayda var

siz baslıyalı epey oldu galıbada benıde aranıza alır mısınız acaba psikilojım bile bu aralar alt üst mafoldumben

hoşgeldin canım...tabiki de alırız

teşekkür ederim canım,ne mutlu bana,motive ediyorsa sık sık çektiğim fotolrımı koyayım

günaydınnnnn
sabah metebolizma çayından 1 bardak
1.5 dilim kızarmış ekmek,
peynir,
zeytin
ş.çay
arada 1 kivi

günaydın canımmm,afiyet olsun

tekrar günaydın kıslarrrr...

bugünkü menüm

sabah
1 yumurta
1ekmek
domates
maydanoz

ara
portakal

öğle
5köfte
salata

ara
yoğurt

ara
elma

akşam

6 kaşık pırasa

bu arada çok acıkmaya başlayınca aç karnına beşi bir yerdeye tekrar başladım acayip tok tutuyor

günaydın hanımlar ..

yeni bi diyet gününde sizinle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum :)

nasılsınız..?

bütün kızlar toplansak , toplansak , toplansak
nerdesiniz yaaaa gelin bak yoksa karışmam haaa cokacimcoook

kızlar yaa nisan ne kaldı ben hala 79 78 arası gipi geliyorum nisana en az 65 olmam gerk allah muhafaza kardeşimin diline bi düşersem tamam ölene kadar herkese anlatır artık beni eyvahedigeldismile

günaydn kızlar.günümüz az kalorili geçer iyişallahalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…