80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlarr herkese...

kimse foto koymamış gene yaaaa nerdee haniiii aklinialirimsmile

hadii ama biraz özgüvennnn olumunekankayizsmile

benım resmım var canım zaten arkadaşlık teklıf edersen bakabılırsın bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

selmacımm aslında ben şey demiştim hani herkes spor yapıyorya spor yaparkenki resmini koysunda motive eder teşvik eder spor yapmaya diye :kedi: nasıl bir cümle kurdum ben yaaa ohaoldumsmile

herkese merhaba.epey bi yogunluk vardı anca geldim herkezin keyfi yerindedir inşallah hihoyyyt

selmacımm aslında ben şey demiştim hani herkes spor yapıyorya spor yaparkenki resmini koysunda motive eder teşvik eder spor yapmaya diye :kedi: nasıl bir cümle kurdum ben yaaa ohaoldumsmile

anladım canım o halde akşam olsun ben akşamları yürüyüş yapıyorum o zaman cekıp koyayım vereliniortak

handerya çok hoş görünüyorsun tatlım.dakolive sende çok güzelsin.aman nazar değmesin.maşallah maşalllah

dünkü menüm

sabah 1 bardak süt

kahvaltı : 2 dilim ekmek , peynir , 3 yemek kaşıgı mantar sote , çay

ögle : 4 köfte , salata , yarım patates

ara : yarım paket diyet bisküvi

ara : 1 çaybardağı meyvesuyu

akşam : yagsız ton balıgı , salata , 4 kaşık bulgurpilavı

ara : yarım muz , 1 bardak süt

sevdemerden haberi olan varmı nasıl geçti acaba mülakat.inşallah hakkında hayırlısı olur

kendin yaz kendin oku olmuş biraz benimkisi.kaydirigubbakcemile3 huuu huuu nerdesiniz kızlarrr :uhm:

selam kizlar,...... pazartesi yazmistim en son... sali günü kalkamadim yerimden, dr gittim raporluyum pazara kadar....

dikkat etmeye calisiyorum yediklerime, bakalim... tamm rejim moduna giremedim...

resim ekleyenler süpersiniz valla....
bende ekliyim yilbasi gününden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…