80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lütfen alinti yapmadan cvp yazin :)

bu sisko kiz da benimm, yilbasinda

Son düzenleme:
selam arkadaşlarr nasılsınız bakimmm kızz aylin valla süper görünüyorsun

ach ablaa hastayimda
nesi süper... yüzüm cok sis yaa.....
sen nasilsin
ben senin kiloda olsam tig gibi olurm kemiklerim kirilir
neden görünüs yok da kilo cok anlamiom

kizlar sapkam nasil :) ben yaptim

şapkanda güzelmiş canımm bencede senin kemeik ağırlığın fazla bide sıkısın tabi bunda bebek yapmamamanın sebebide var evlen bii hamile kal sonraa bu kiloda daha kilolu görünürsün eminnn oll aman öyle olmadaaaaa sadece söylüyorummm kızzz

abooowww...... aman dee....... yaza kadar 70 olsammm......... evlendigimde 70 den yukari olmicakkkk imzayi atmam valla...... hamile kalsam 80 den yukari olmasam bari ((
hersey iyi giderse sözüm olur son baharda.... kI$Inda nisan INSALLAH, bu kiloyla olmazz

aslinda cok zor degil haftada 1 kg vermek.....
haftada 2 gün bile olsa spora gidilse... yediklerime dikkat etsem,.. 17 den sonra yemesem süper zayiflarim.... ve bunu yaza kadar tutsam, 25 kg gidecek.... 68 civari olurum süper yaaa... demesi kolay iste, bide disiplin olsa, sabir olsa ((

sen 25 kilo versen kalmazsın gibi geldi bana resimlerini gördüğüm kadarıyla akannehir

evet öyle oldu :) adım tülayy kilolarından muzdarip olan 171 boyunda 84 kiloluk bi hatum :)

ayrıca 1 yaşında bi oğlum var .) buyrunnnnnnnnn

allah bagislasinnnn

bende 168 boyunda, yakindaa (21 ocak) 20 yasina girecek olan 91 kg olan bi sisko hatun :kedi:

m oldum canımkaydirigubbakcemile5 . doğum yapmamış olman ve yaşın büyük avantaj sarkmadan çatlamadan verirsin kiloları .kızken bende öyleydim ama doğumdan sonra daha zor sıkılaşmasıda kilo vermeside .. kafamçokkarıştı

Aylincim yine süpersin canım..var ya senin fotolarını görünce bu kızın tartısı mı bozuk acaba diye düşünüyorum hep :)) sen bize bakma tabi kilo her zaman kötüdür verebildiğin,i ver canım sonra nasılsa alınıyor evlilik yarıyor,hamilelik yarıyor vs..

demiştim ne kadar da doğru demişim aylinle bi daha kanıtlandı bi nazar boncuğu falan da ekleyin kızlar fotolarınz la :)

ve ben bu fotoların üzerine gene gider leslie ile 5 mil yapmayaa

valla tarti bozuk degil basenlerimi ölcsem anlarsiniz, foto zayif gösterio sanirimm

tsk abla

arkadaşlar mrh
dün gece bisoru sormuştum lesli ile yürümek ne demek diye cevap yazmamışsınız ..neden kaale alınmıyorum anlamadım.merak etmek suçmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…