hoş geldin aylin ..çok hoş görünüyorsun canım
selam arkadaşlarr nasılsınız bakimmm kızz aylin valla süper görünüyorsun
şapkanda güzelmiş canımm bencede senin kemeik ağırlığın fazla bide sıkısın tabi bunda bebek yapmamamanın sebebide var evlen bii hamile kal sonraa bu kiloda daha kilolu görünürsün eminnn oll aman öyle olmadaaaaa sadece söylüyorummm kızzz
hosbulduk merhaba, daha tanismadik biz sanirim?
nesi hos yavvv... yüzüm cok sis
aslinda cok zor degil haftada 1 kg vermek.....
haftada 2 gün bile olsa spora gidilse... yediklerime dikkat etsem,.. 17 den sonra yemesem süper zayiflarim.... ve bunu yaza kadar tutsam, 25 kg gidecek.... 68 civari olurum süper yaaa... demesi kolay iste, bide disiplin olsa, sabir olsa((
evet öyle oldu :) adım tülayy kilolarından muzdarip olan 171 boyunda 84 kiloluk bi hatum :)
ayrıca 1 yaşında bi oğlum var .) buyrunnnnnnnnn
sen 25 kilo versen kalmazsın gibi geldi bana resimlerini gördüğüm kadarıyla akannehir
fotolara baktım ve spor yapmanın şart olduğu dank etti kafama bir kere daha zorla totomu kaldırıp leslie ile 5 mile gidiyorum bende sıkıldım leslei den yawww şart ama şart
yağmurgözlü katılıyorum sana herkes bi afet burda kilolardan dertliyken böyleyse herkes hedef kilolara ulaşınca bilemiyorum durum ne olcak valla :)
kaptancım başta olmak üzere foto ekleyen herkese teşkkrler :) hırs hırs hırs yapmak lazımm
Aylincim yine süpersin canım..var ya senin fotolarını görünce bu kızın tartısı mı bozuk acaba diye düşünüyorum hep :)) sen bize bakma tabi kilo her zaman kötüdür verebildiğin,i ver canım sonra nasılsa alınıyor evlilik yarıyor,hamilelik yarıyor vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?