80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar mrh
dün gece bisoru sormuştum lesli ile yürümek ne demek diye cevap yazmamışsınız ..neden kaale alınmıyorum anlamadım.merak etmek suçmu...

ewet ya bende hep sorucam unutuyorum koşu bandına leslie mi diyosunuz vallahi bende bilmiyorum

aylincim sen gerçekten 90 kilomusun yaa bi yanlışlık olmasın çok hoş görünüyorsun gerçekten de ama nasıl olur bilmiyorumkismile vallahi çok ilginç

bende de var o basenler inşallah eridiğinide görücez yaa 10günde 4cm incelmiş ama bilemiyorum tamamen gider mi_? mafoldumben

sevdemerr nerde arkadaşlar merak ettim vallahi mülakatı ne oldu yemeye yemeye hasta mı düştü allah korusun yaa mafoldumben

arkadaşlar mrh
dün gece bisoru sormuştum lesli ile yürümek ne demek diye cevap yazmamışsınız ..neden kaale alınmıyorum anlamadım.merak etmek suçmu...

canımcım alınma hemen gözden kaçtı demekki. hemen izah edeyim leslie evde yürüyüş yaptıran bir hatun leslie sansone walk at home diye aratırsan bulabilirsin internetten. 3 mil, 5mil bölümleri var ben 5 mil olanı indirdim gayet eğlenceli 1 saat kadar sürüyor ve acayip ter atıyosun malesef ben düzenli ypamıyorum hatta son birkaç haftadır hiç yapmıyorum. dışarı çıkıp yürüyemeyenler için güzel bir alternatif bence

Son düzenleme:
kızlar çok pis depresyondayım mafoldumben kendimden nefret ettim buakşam görümcemin günü vardı kızlar çalıştığından akşam yapıyolar günü banada gir die çok ısrar ettiler sırf bu yüzden girmedim yok böle bişey ya hepsi benim gibi 1 çocuk annesi ama maşallah tığ gibiler mafoldumben arkadaşın biri gecelik satıyo birbirinden sexi gecelik siparişi verdi hepsi bende melül melül sadece katoloğa baktım
ÇÜNKÜ BEN ŞİŞKOYUM haddimemi düşmüş sexi gecelik, dar paça kot, penye elbise giymek
nerde çuval gibi bol şeyler var bana ancak onlar yakışır mafoldumben :sinifsinif: mafoldumben
yeter artık bir an önce kurtulmak istiyorum bu 18 kilodan allahım yardım et bana :Saruboceq:

ohaoldumsmile
canım neler söylüyorsun mafoldumben yaza herkes görücek bizi kaydirigubbakcemile5

ya ben bişiy buldum şimdi onu inceliyordum çok enterasan bişiy ohaoldumsmile

ohaoldumsmile

canım neler söylüyorsun mafoldumben yaza herkes görücek bizi kaydirigubbakcemile5

ya ben bişiy buldum şimdi onu inceliyordum çok enterasan bişiy ohaoldumsmile

ayyy çok merak ettim eyvahedigeldismile neymiş o enteresan şey bizimle de paylaş bilmiyorumkismile

kusura bakamyın selamsız sabahsız atladım hemen (kim kusura bakacaksa şimdi baktımda yalnızmışım :roflol:)
günaydınlarr herkese güzel bir gün diliyorum

dün doktora gittim kızlar son zamanlarda acayip ödem oluyor bende bir günde 2,5 kilo almış görünüyorum ama ne kadar yersem yiyeyim bukadar alınmaz 1günde. neyse dün gittim bir sürü tahlil verdim hipotroidden şüphelendi doktor ama daha sonuç gösteremedim şuanda kendimi çok şiş ve ağır hissediyorum

neyse canım bi göster bakalım hem tedavin de başlar

çok yorgun ve kötü uyandım bugün neden bilmiyorum

kahvaltım

1peynir-çemen
1ekmek

ara
portakal-uykumu açsın

öğle
ızgara balık
salata

ara
1 avuç leblebi

ara
3hurma-çerez olandan-

akşam
6 kaşık pırasa

günaydınlar herkese..

kahvaltımı yaptım 1 yumurta az paynir 2 dilim kepek ekmeği 2 de zeytinle..

ama nedense uykum var benimde .

ama yok yatmıcam daha bebişte uyandı zaten

geçmiş olsun şeker inş tiroid değildir ama kilo vermemen ödem bunlar tiroid belirtisi canmolumunekankayizsmileamann yeni smleyy eklenmiş tşkler kk çok beğendim:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…