arkadaşlar mrh
dün gece bisoru sormuştum lesli ile yürümek ne demek diye cevap yazmamışsınız ..neden kaale alınmıyorum anlamadım.merak etmek suçmu...
arkadaşlar mrh
dün gece bisoru sormuştum lesli ile yürümek ne demek diye cevap yazmamışsınız ..neden kaale alınmıyorum anlamadım.merak etmek suçmu...
yok canıımm küsermiyim hiç bugün evdeyim açtım ama benim ufaklık fırsat vermed ha bire kayyu seyrediyoruz
kızlar çok pis depresyondayım mafoldumben kendimden nefret ettim buakşam görümcemin günü vardı kızlar çalıştığından akşam yapıyolar günü banada gir die çok ısrar ettiler sırf bu yüzden girmedim yok böle bişey ya hepsi benim gibi 1 çocuk annesi ama maşallah tığ gibiler mafoldumben arkadaşın biri gecelik satıyo birbirinden sexi gecelik siparişi verdi hepsi bende melül melül sadece katoloğa baktım
ÇÜNKÜ BEN ŞİŞKOYUM haddimemi düşmüş sexi gecelik, dar paça kot, penye elbise giymek
nerde çuval gibi bol şeyler var bana ancak onlar yakışır mafoldumben :sinifsinif: mafoldumben
yeter artık bir an önce kurtulmak istiyorum bu 18 kilodan allahım yardım et bana :Saruboceq:
ohaoldumsmile
canım neler söylüyorsun mafoldumben yaza herkes görücek bizi kaydirigubbakcemile5
ya ben bişiy buldum şimdi onu inceliyordum çok enterasan bişiy ohaoldumsmile
dün doktora gittim kızlar son zamanlarda acayip ödem oluyor bende bir günde 2,5 kilo almış görünüyorum ama ne kadar yersem yiyeyim bukadar alınmaz 1günde. neyse dün gittim bir sürü tahlil verdim hipotroidden şüphelendi doktor ama daha sonuç gösteremedim şuanda kendimi çok şiş ve ağır hissediyorum
günaydın kızlar bende 80 kiloyum aranıza katılabilirmiyim?
günaydın kızlar bende 80 kiloyum aranıza katılabilirmiyim?
dün doktora gittim kızlar son zamanlarda acayip ödem oluyor bende bir günde 2,5 kilo almış görünüyorum ama ne kadar yersem yiyeyim bukadar alınmaz 1günde. neyse dün gittim bir sürü tahlil verdim hipotroidden şüphelendi doktor ama daha sonuç gösteremedim şuanda kendimi çok şiş ve ağır hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?