- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kızlar çok pis depresyondayım mafoldumben kendimden nefret ettim buakşam görümcemin günü vardı kızlar çalıştığından akşam yapıyolar günü banada gir die çok ısrar ettiler sırf bu yüzden girmedim yok böle bişey ya hepsi benim gibi 1 çocuk annesi ama maşallah tığ gibiler mafoldumben arkadaşın biri gecelik satıyo birbirinden sexi gecelik siparişi verdi hepsi bende melül melül sadece katoloğa baktım
ÇÜNKÜ BEN ŞİŞKOYUM haddimemi düşmüş sexi gecelik, dar paça kot, penye elbise giymek
nerde çuval gibi bol şeyler var bana ancak onlar yakışır mafoldumben :sinifsinif: mafoldumben
yeter artık bir an önce kurtulmak istiyorum bu 18 kilodan allahım yardım et bana :Saruboceq:
dün doktora gittim kızlar son zamanlarda acayip ödem oluyor bende bir günde 2,5 kilo almış görünüyorum ama ne kadar yersem yiyeyim bukadar alınmaz 1günde. neyse dün gittim bir sürü tahlil verdim hipotroidden şüphelendi doktor ama daha sonuç gösteremedim şuanda kendimi çok şiş ve ağır hissediyorum
günaydın kızlar bende 80 kiloyum aranıza katılabilirmiyim?
günaydın fıstıklarrrrr ben geldim özlenmişmiyim acaba geçmişi okuyup bakıyım:dilcikar::dilcikar:
adaer , yagmurgözlü , aylin nerelerdesinizzzz kızlarrrrr
narin melo yağmurgözlü sevdemer ve adını yazamadığım arkadaşlarım nerdesiniz kıııııı
bak bakalım bakta gör :dilcikar: nerelerdesin sen söyle bakalım :mymeka:
sorma canım yaa belim tutuldu işyerinde masamdan kalkarken ters bir hareketmi yaptım bilmiyorumkismilenoldu anlayamadan kaldım öylece ne oturabildim ne yürüyebildim çok canım yandısenağlamasenağlamasenağlama
şimdi nasılsın geçmiştir inşallah aman dikkat et canım kendine olumunekankayizsmile
sağol tatlım akşam eve zor gittim ağrı kesici kremle oğluma masaj yaptırdım sıcak su torbası koydum belime ağrı kesici ilaç falan sabah iyi gibiydim ama 2 vasıtayla ayakta işe gelince hafiften başladı ağrı
kuşakmı kullansan acaba bi dönem ayakta okadar saat duruyorsun belki faydası olur.eger geçmezse ihmal etme tatlım hemen bi fizikçiye görün derim :teselli:
slm kızlar kahvaltımı yaptım oğlumu uyuttum geldim biraz sonra yürüycem keyifler nasıl
günaydınn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun canım iyi yürüyüşler benim bu hafta ful tembel geçti yarın tartıda hiçbir beklendim olamaz :gitme:slm kızlar kahvaltımı yaptım oğlumu uyuttum geldim biraz sonra yürüycem keyifler nasıl
günaydın şekerrrrrrgünaydınn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanrica ederim tatlım ne güzel yazmış değilminekadarda güzel bir yazı teşekkürler yagmurgözlüm bu yazıyı iyiki paylaştın bizlerle
teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktannarincim sağol canım iyiyim valla yani biraz kilonun dışında ne bilim işte sen nasılsınn canımmmmm
yamurr canım çok geçmiş olsunnn
kolay gelsin özletme kendini gel böyle bekliyoruz opuyorumnanaktankızlar ben kaçıyorum misafirim var işler beni bekliyorrrrrr
asucum hoşgeldin nasılsın tatlım nasıl hissediyorsun kendini olumunekankayizsmile
afiyet olsun canım iyi yürüyüşler benim bu hafta ful tembel geçti yarın tartıda hiçbir beklendim olamaz :gitme:
günaydın şekerrrrrr
opuyorumnanaktanrica ederim tatlım ne güzel yazmış değilmi
teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan
kolay gelsin özletme kendini gel böyle bekliyoruz opuyorumnanaktan
çok kötüyüm çok üzgünüm hem yürüdüm hem ağladım bu arada eşim aradı ağlıyodum oda hemen eve geldi teselli etmeye çalıştı. çok üzgünüm ya hiç durmadan ağlamak istiyorum senağlama senağlama senağlama bugün fazla giremem canlarım moralim çok bozuk kendimi toparlıyım döncem aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?