80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa kızlar ben bilgisayarın kasasını değiştirdim ve photoshop yüklemeyi unuttum şimdi arayıp bulamayınca aklıma geldi yarın yükleyip yapıyım listeyi olur mu?

Selam arkadaşlar ben 2,5 ay oldu doğum yapalı doğuma 90 la girdim 87 çıktım hamd olsun çok tatlı bir oğluşum var.Rabbim esirgesin. Ama bu kilolar resmen bana yapıştı ve gitmemekte inat ediyorlar şuan 85 kg ve bir şekilde bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Ama emzirdiğim için rejimde yapamıyorum ne yapacağım lütfen benimlede paylaşın fikirlerinizi siz neler yaptınız nasıl kurtuldunuz kilolarınızdan bana da yardım edin nolur. Artık kendimden nefret eder oluyorum o kadar iğrenç duruyorki kilolar. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. sevgiyle ve sağlıcakla kalın inş.

kendi adıma bi açıklama yapıyım serracım ve handerya kaptanım aslında sitemde bulunmakta haklısınız ama kaptanımın dediği gibi okuyorum ama yorumlarımn çoğu içte oluyo çünkü yararlı ve mantıklı tavsiyeler veremedikten sonra saçma bişiler yazmak istemiyorum örneğin kaptanım yazdığı şeyler bendede var canım istediğnde nasıl iradeliyim istemediğinde hemen kaçamk yapıp sonra iradesizm diye sızlanıyoum spor yapmak bana ölün gibi geliyo popomu kaldırana kadar kendime dil döküyrm hadi seher kalk spor yap diyee yapmazsan veremezsin diye yani cevap vermemezliğim umursamadığım dan değil zaten aynı durum da olduğumdan verecek cvbımın olmamasından ama sonuçta hepimzin bi aile de olduğu gibi birbirine destek olması lazım amacımız bu ki zatende bazen gözden kaçabiliyo

ya bide yanlış anlaşılmazsa bişi sölemek istiyorum yeni gelen arkadaşlar lütfen karalarında emin olup gelsinler haftada kaç kişiye hoş geldin diyoruz sonra bakıyorum yoklar oyüzden kalıcı arkadaşları tanımaya fırsat kalmıyo eğer ben sürekli girerim pes etmem diyosanız hoşgeldiz ama yok ben bi haftada iki haftada bi kez mesj yazayım olmuyo ama bölee

umarın duygularımı anlatabilmişimdir doğru bi şeklde sonuçta topiğimi ve burdaki arkadaşları çoook seviyorum bu kadar kiloda asla vermezdim burası olmasaydı

hoşgeldın aramıza aynelhayat ınşallah ıstedıgın kg gelırsın vereliniortakvereliniortakvereliniortak

günaydııınnn

sevdemer kızdım sana deli gibi aç kal sen al sonrada .... emeğine yazık canım orta bi yol bul bende aynı yoldan geçtim bi zamanlar ne kadar yıpratıcı bi süreç olduğu biliyorumm

selmaaaaaa artıdaymışsın çokda üzülmüşsn ama bak iradesizm demekle olmuyo bende bi ara böle bi sürece girmiştim bi hafta patlayana kadar yedim mutsuz olduğumu görünce eski azim ve karalılığımla geri döndümm boshayallersmile :umursamaz: ama böle olmuyoooo

cokbılmış canım önçelıkle senı tebrık edıyorum yıne haftanın kazananı oldun bense kaybedenı bilmiyorumkismile bu gün başlamak ıstıyorum gercı bu kelımedende nefret edıyorum artık kendıme cok kızıyorum gercekten ıradesızım alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlar iş konusunda tavsiyeleriniz ve dileklerinz iççn çok teşkkr ederim

kaptanım ;
geçen hafta :76.200
giden :1200
şimdiki kilo :75
hedef :65

bu benm geçen hafta ki bildirirmm almadığı biliyorum çünkü ölçülerim küçülmüş böle alırsan listeye olurmu ? haftaya yeni tartımda tartılırım kaptanım tabi kiii her zaman ki gibi a.s. çooook sağol

selma karar verip azimli olmak zorundasın valla gelip dövecem seni sonundaaa ne istediğe karar ver ve başla bir an önce kendine acımaktan ve kızmaktan vazgeç eğer yiyerk mutlu olcam dersen al kiloları ve sonra pişman olmaa ya yok ben kurtulacam yağlardan dersende kendine bi diyet listesi hazırla bide günlük. düzenli bişeklde günlük tut hatta geçmişi aç verdiğn zamanlarda ve aldığın zamnlardaki mesajlarını oku ama lütfen vazgeçme

Son düzenleme:
alperencım yaptım kg cızelgenı sag tuşlan tıkla resımın üzerını oradakı konum yazan yerdekı yazıyı kullanıcı profılıne yapıştır ve degışıklıklerı kaydet dersen tamamdır canım bılemedıgın bırşey olursa yardımcı olurum

destegın ıçın teşekkürler canım bu güne ıyı başladım bakalım artık neler olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar bu sabah çok mutluyummm zemuszemus tartıldım sabah 79.4 gösterdi başlangıç 80 di dün 79.9 bugünde 79.4 kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar
geçmişi okuyacağım ama az sonra
sporumu evde yaptım bugün kan ter içindeyim
bıcı bıcı yapcam şimdi
opuyorumnanaktan

günaydınlarrr
haftasonu tabi herkes uyuyo hala

günaydın canım uyandım aslında da vajinal mantara çattım onla uğraşıyorum eczaneye falan gittim anca girdim

günaydınn kızlar ambrosıya cokbılmış sevdemer

selam şeker nasılsın

günaydın kızlar bu sabah çok mutluyummm zemuszemus tartıldım sabah 79.4 gösterdi başlangıç 80 di dün 79.9 bugünde 79.4 kaydirigubbakcemile5

ilk zamanlar öyle oluyor canım vücut topluyor kendini tebrikler,sonradan yavaşlayacak şaşırma

merhaba kızlar
geçmişi okuyacağım ama az sonra
sporumu evde yaptım bugün kan ter içindeyim
bıcı bıcı yapcam şimdi
opuyorumnanaktan

bak kısssss...rakibe beni geçecen bu gidişle pazartesi tartılayım bakalım görüşürüssss zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…