Selam arkadaşlar ben 2,5 ay oldu doğum yapalı doğuma 90 la girdim 87 çıktım hamd olsun çok tatlı bir oğluşum var.Rabbim esirgesin. Ama bu kilolar resmen bana yapıştı ve gitmemekte inat ediyorlar şuan 85 kg ve bir şekilde bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Ama emzirdiğim için rejimde yapamıyorum ne yapacağım lütfen benimlede paylaşın fikirlerinizi siz neler yaptınız nasıl kurtuldunuz kilolarınızdan bana da yardım edin nolur. Artık kendimden nefret eder oluyorum o kadar iğrenç duruyorki kilolar. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. sevgiyle ve sağlıcakla kalın inş.
günaydııınnn
sevdemer kızdım sana deli gibi aç kal sen al sonrada .... emeğine yazık canım orta bi yol bul bende aynı yoldan geçtim bi zamanlar ne kadar yıpratıcı bi süreç olduğu biliyorumm
selmaaaaaa artıdaymışsın çokda üzülmüşsn ama bak iradesizm demekle olmuyo bende bi ara böle bi sürece girmiştim bi hafta patlayana kadar yedim mutsuz olduğumu görünce eski azim ve karalılığımla geri döndümm boshayallersmile :umursamaz: ama böle olmuyoooo
kızlar iş konusunda tavsiyeleriniz ve dileklerinz iççn çok teşkkr ederim
kaptanım ;
geçen hafta :76.200
giden :1200
şimdiki kilo :75
hedef :65
bu benm geçen hafta ki bildirirmm almadığı biliyorum çünkü ölçülerim küçülmüş böle alırsan listeye olurmu ? haftaya yeni tartımda tartılırım kaptanım tabi kiii her zaman ki gibi a.s. çooook sağol
selma karar verip azimli olmak zorundasın valla gelip dövecem seni sonundaaa ne istediğe karar ver ve başla bir an önce kendine acımaktan ve kızmaktan vazgeç eğer yiyerk mutlu olcam dersen al kiloları ve sonra pişman olmaa ya yok ben kurtulacam yağlardan dersende kendine bi diyet listesi hazırla bide günlük. düzenli bişeklde günlük tut hatta geçmişi aç verdiğn zamanlarda ve aldığın zamnlardaki mesajlarını oku ama lütfen vazgeçme
neyse kızlar ben bırazcık cıkıyorum ışlerım var sonra gelırım bay
günaydınlarrr
haftasonu tabi herkes uyuyo hala
günaydınn kızlar ambrosıya cokbılmış sevdemer
günaydın kızlar bu sabah çok mutluyummm zemuszemus tartıldım sabah 79.4 gösterdibaşlangıç 80 di dün 79.9 bugünde 79.4 kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar
geçmişi okuyacağım ama az sonra
sporumu evde yaptım bugün kan ter içindeyim
bıcı bıcı yapcam şimdi
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?