cansucum hoşgeldinokey bu durumda haftaya kilo bildiricem galiba?
ay bilemiorumkiKızlar bu arada geçen hafta olupbu hafta olamayanları napalım silelim mi,bir hafta daha bekleyelim mi ne dersiniz?
chocolategirl canım hani şu liste için olan bilgilerden bahsediyorum ilk kilo-bugünkü kilo-hedef kilo bugün ne kadar gitmiş vs..? geçmiş sayfalarda mi kaldı bilmiyorum ama ben göremedim senin bilgilerini ..
.
kizlar herkese iyi aksamlar.. hemen yediklerimi yazip kaciyorum misafirlikteyim. kk askini gorun yani..
sabah: sandoloz,sirkeli su,3 ad.kuru kayisi , corn flakes
ara : 3 kasik yogurt, bir portakal
oglen : bol salata, 1 kepc corba, 1 adet yumurta, 1 kasik pilav, 1 kose ekmek
ara: 1 avuc kuru uzum-findik
aksam etli enginar, 2 adet kuru kofte, bol salata
bugun su icemedim fazla kizlar simdilik bye sabah gorusuruz
cansucum hoşgeldin
hihoyyyt
herkese günaydınlarrrrrr paresnamkacımm nasılsınnnn kilolar ne drumda benimkini açıklıyayımmmm malesef mirmirmirmirhiç kilo verememişim bilmiyorum neden böyle oldu ama tartıda aynı sinir oldum hiç kaçamaksız bende anlamadım bide bu hafta sporda vardı tiroidlerimde bi problemmi var anlamadım yani ama yılmıycammm haftaya dahada azimliyim inşş
kızlar günaydın.. Bugün İzmir süper yine. Hava açık ve güneşli. Cıvıl cıvılım bugün. Kiloma gelince tık yok biliyorsunuz zaten. boyum 1.55 kilom 78 yaş 34 paresnamka yalnız değilsin canım. Yaş konusundaki birinciliği beraber göğüslüyoruz.
kızlar herkese merhaba...üsttede yazdığım gibi ben bir haftada 76.6 dan 79 a çıktım ..sakın sizde yemeyin benim gibi..dünden beri pirinç lapası yapıyorum bu sabah 78 olmuşum ..bugün yediklerim sirkeli su..pirinç lapası salata..portakal greyfurt suyu bir bardak öğlen pirinç lapası ayran birazcık beyaz leblebi akşam yine pirinç lapası bir iki kaşık yoğurt...SAKIN AMA SAKIN VAZGEÇMEYİN BENİ ÖRNEK ALIN AZCIKTAN BİŞİ OLMAZ DEMEYİN PİS KİLOLAR HEMEN GERİ GELİYOR .....
canımcım bizden büyüğüde varmış selmacım 35 yaşındaymış hadi gene yırttık..ama biz bu gençlerin hepsine taş çıkartırız dimi canım..artık daha bir azimliyim ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?