80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu arada geçen hafta olupbu hafta olamayanları napalım silelim mi,bir hafta daha bekleyelim mi ne dersiniz?

chocolategirl canım hani şu liste için olan bilgilerden bahsediyorum ilk kilo-bugünkü kilo-hedef kilo bugün ne kadar gitmiş vs..? geçmiş sayfalarda mi kaldı bilmiyorum ama ben göremedim senin bilgilerini ..
.

anladim canim, ben aslinda 3 gun once basladim ama tartimdan midr benden midir,tarti hep farkli gosterip durdu .sen bilgilerimi su sekilde kaydet istersen :

baslangic : 85
bugunki:85
hedef:65 yerimseniben

kizlar herkese iyi aksamlar.. hemen yediklerimi yazip kaciyorum misafirlikteyim. kk askini gorun yani..
sabah: sandoloz,sirkeli su,3 ad.kuru kayisi , corn flakes
ara : 3 kasik yogurt, bir portakal
oglen : bol salata, 1 kepc corba, 1 adet yumurta, 1 kasik pilav, 1 kose ekmek
ara: 1 avuc kuru uzum-findik
aksam etli enginar, 2 adet kuru kofte, bol salata

bugun su icemedim fazla kizlar simdilik bye sabah gorusuruz

bu aksam evde olmayabilirim,herkes mutlaka gece neler yedigini not etsin olur mu canlar... bilahare yorum yapalim,siz de benim yediklerimi yorumlayin olur mu? beni unutmayin...optum hepinizi

tatlim super gidiyorsun listeni cok begendim...gece yatmadan once 1 meyve daha tuketebilirsin dilersen. ama suya dikkat ! Şeniz

ayyy ablalarim geldimmm... spordan geldim dus aldim hemen yaticamm.
bugün yediklerim:
sabah: 2 siyah ekmek, arasina yagi cok az olan tavuk salami
1 yesil elma

öglen (1-2 saat arayla yedim:): 1 vanilya yogurt (yagi cok az olan)
eve geldim 1 tabak nohut yemegi (dün annem yapmisti koku burnumdan eksik olmadi :1shok:
1 zeytin 3 kibrit kutusu büyüklügünde beyaz peynir

aksam: 1 tas domates corbasi
bi kücük tas pilav nohut karisimi (pilav 3 yemek kasigi, nohut iki yemek yasigi)

bugünlük yeterrr.....

Son düzenleme:

canım sağol iyiyim..sabahtan beri utancımdan giremiyorum..öğlen bir ara girdim tam sayfaları okurken eşim geldi çıkmak zorunda kaldım..ben utanarak sölüyorum ki sabahki kilom 78....pirinç lapası yapıyorum dünden beri..1 kilo gitmiş...sakın sizlerde benim yaptığım hataya düşmeyin.kendimi kaybettim bir hafta acaip yedim ve geri geliverdi kilolar ufak tefek kaçamaklar olacak tabi ama dur demeyi bilmeliyiz...offf offf..ama kararlıyım yok bi daha tövbe...

kızlar herkese merhaba...üsttede yazdığım gibi ben bir haftada 76.6 dan 79 a çıktım ..sakın sizde yemeyin benim gibi..dünden beri pirinç lapası yapıyorum bu sabah 78 olmuşum ..bugün yediklerim sirkeli su..pirinç lapası salata..portakal greyfurt suyu bir bardak öğlen pirinç lapası ayran birazcık beyaz leblebi akşam yine pirinç lapası bir iki kaşık yoğurt...SAKIN AMA SAKIN VAZGEÇMEYıN BENı ÖRNEK ALIN AZCIKTAN BıŞı OLMAZ DEMEYıN PıS KıLOLAR HEMEN GERı GELıYOR .....

iyi akşamlar kızlar bugün yediklerim

sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, domates, 2 tane siyah zeytin
öğle: ton balıklı salata 1 dilim etimek
ara: 2 kuru kayısı bir saat sonra 1 elma
akşam : 1 kase yoğurt, 2 kepçe brokoli çorbası 1 dilim ekmek

bugün çok iyi geçti uzun zaman sonra ilk kez düzenli yedim bol bol su içtim

canımcım bizden büyüğüde varmış selmacım 35 yaşındaymış hadi gene yırttık..ama biz bu gençlerin hepsine taş çıkartırız dimi canım..artık daha bir azimliyim ben:)

canım üzme kendini bu hafta telefi edersin sana güveniyoruz:teselli:

herkese iyi akşamlar.bugün yediklerim:
sabah
sirkeli su,yarım dilim kepekli ekmek,1 yumurta,4 zeytin,domates,peynir(peynir ve ymrtanın beraber yenmemesi gerektiğini bugün öğrendim)
öğle
1 küçük dilim peynirli börek,2 tane zeytinyağlı dolma,4 kaşık yoğurt
ara
portakal elma
2. ara
7 kuru üzüm 5 fındık
akşam
2 kepçe kuru fasulye,2 kaşık pirinç pilavı,ayran
birazdan çay içicem.bugün evde değilim o yüzden yemeğim gecikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…