- 19 Eylül 2008
- 30
- 0
- 86
SERRADENIZ : boy : 1.62 kilo :78.5 yas :25
CHOCOLATEGIRL: boy :1.64 kilo :85 yas:25
LAVITA: boy 1.75 kilo :88.5 yas : 22
AYLIN90 : boy :1.68 kilo :88.5 yas :19
EYLULCE :boy :1.60 kilo :81 yas : 32
HALIMESAKA: boy: 1.62 kilo :81.4 yas 27
PARESNAMKA : boy : 1.60 kilo :76.6 yas 34
GUZELRESIM : boy : 1.70 kilo: 78 yas :27
FETANE : boy :1.68 kilo 86 yas :28
HANDERYA : boy:1.65 kilo :82 yas : 31
ALNAGME : boy 1.55 kilo:78 yas:34
EFLATUN : boy :1.62 kilo : 82 yas :24
CEREN16: boy : 1.68 kilo : 84.8 yas : 29
SELMA12: boy: 160 kilo: 82.3 yaş: 35
NIDAM034: boy:1,65 kilo : 84 yas :24
başkanlarımıza bi ricam var cuma günleri verilen kilolara göre toplamda ve bi hafta öncesine göre verilen kiloların bulunduğu bi listemiz olsa diyorum daha iyi takip etmiş olmazmıyız
fatene cim. Bizim oyle bir listemiz var zaten. Handerya adında bir arkadaşımız hazırlıyor onu. Ancak gün içinde herkes yazamadığı için cuma akşam derleyip c.tesi sabah genelde bize sunmuş oluyor. Diğer liste boy ve yediklerimizle alakalı değerlendirme tablosu. Birde yoklama tablomuz var biliyorsun. Biraz işi sıkı tutmak istedik malum geçen hafta bayağı gevşemiştik. Tamam canım. Bu arada yeni gelenler hoşgelmişler. a.s.
selam kızlar. chocolategirl boy-kilo-yaş listesi yapmış ben de bildireyim, beni de ekleyin olur mu?
1.70m. 77,3 yaş: 28
bu arada handeryacım sadece 1 kilo verebildim bu hafta, noldu bana bilmiyorum.
öptüm kızlar.
Tünaydın kıslarrrr...Malesef bende de bu hafta tahnmin ettiğim gibi tık yok..hatta söylemesi ayıp +500gr var çok gıcık oldum kendime iki ileri bir geri offff...
chocolategirl dün yazmayı unutmuşum canım 1su bardağı portakal-greyfurt suyu da vardı meyve ve sebze bende hep olur canım akşamda zaten ıspanak falan vardı neyse..yorumların için saol canım akşam yine yazarım
Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim flatliners bir kilo şu durumda şahane geliyor bana canım,verdiğin kiloyu küçümseme:)
Lİsteyi gece hazırlarımmm
Tünaydın kıslarrrr...Malesef bende de bu hafta tahnmin ettiğim gibi tık yok..hatta söylemesi ayıp +500gr var çok gıcık oldum kendime iki ileri bir geri offff...
chocolategirl dün yazmayı unutmuşum canım 1su bardağı portakal-greyfurt suyu da vardı meyve ve sebze bende hep olur canım akşamda zaten ıspanak falan vardı neyse..yorumların için saol canım akşam yine yazarım
Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim flatliners bir kilo şu durumda şahane geliyor bana canım,verdiğin kiloyu küçümseme:)
Lİsteyi gece hazırlarımmm
başkanlarımıza bi ricam var cuma günleri verilen kilolara göre toplamda ve bi hafta öncesine göre verilen kiloların bulunduğu bi listemiz olsa diyorum daha iyi takip etmiş olmazmıyız
canim benim bu yas kilo ve boy listesini hazirlamamdaki sebep sizlerin bu verdiginiz bilgilere gore beslenip beslenmediginizi gorebilmek ve sizlere de gosterip daha dogru yeme bicimi gelistirebilmek... ornegin bu listede 70 kilonun altinda olan hickimse yok degil mi? 70 ve ustu insanlarin gunde en az 5 dilim ekmek ve 3 meyve tuketmeleri gerekiyor.zannetmeyin ki ne kadar az yersem o kadar cok kilo veririm .oyle olsaydi ben bugun 85 kilo olmazdim.az yemek sanildigi gibi kilo verdirmiyor...diger listelerde verdiginiz kiloyu takip edersiniz canlarim yerimseniben
Cok qec DeiLse ßen de katiLaßiLir miyim bu qrußa
YUMUKUM sende cok gusel kılo vermıssın ne kadar surede verdın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?