80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim...guzel aylincigim..uzulerek soyluyorum ama olmamis bebegim...

1-sabah ogunun gunun en onemli ogunudu ve bu sekilde gecistirilemez,sabah kahvaltini 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmegi ve 4 zeytinle yapmani tavsiye ederim.ya da 1 kase az yagli sute cornflakes... elma olabilir ama...

2-vanilyali yogurt ve nohut ok... ama o 3 kibrit kutusu peynir fazla olmus canim.

aksam ogunundeki tek yanlis,oglen nohut yediysen aksama da nohut yeme cnm... sebze yemegi daha uygun...

yine salata yok ! su icmedin mi,hic yazmamissin??

canim sanirim pirinc lapasi yiyorsun sdc,o yuzden fazla bir yorum yapamayacagim... ama uzulme,hayat bu,canimiz istiyor,hepimiz kaciriyoruz.onemli olan bu donemde daha az kacirmak...bir de kacirdim diyet olmaz artik demeyin,devam edin..bu yapilan en buyuk yanlistir..sevgiler

ben de cok begendim canim,umarim yatmadan da bir meyve yersin. yerimseniben

canim merhaba. dogru beslenmissin.ama oglen madem borek yedin,dolma fazla olmus.eger zeytinyagli yaprak dolmaysa ok,fazla olmamis ama biber filansa fazla...oglen ve aksam yemeklerine salata ekle cnm... bir de ne kadar su ictigini yazarsan sevinirm bundan sonra...

chocolategirl canım adını zor okuyorum benkısaca cıkolatam diyorum bugün yediklerim
sabah kepek ekmeğinden kücük 1tost

1tabak tavuklu pilav biraz büyüktü sanırım 4tane kemalpaşa tatlı
akşam sadece su içecem

sira bende... süprizzzzz

kahvalti oncesi :sirkeli balli ilik su,3 kuru kayisi,yarim portakal

kahvalti: tavada az peynirli yumurta,2 dilim kepekli ekmek,3 zeytin
kahvaltidan sonra besi bir yerde cayi 1 fincan

ara : 1 muz

ogle : balik-salata-1 dilim ekmek

ara : cikolatali k-bar(90 cal yerimseniben) 2 avuc beyaz leblebi

ara:1 armut

aksam : 4 kasik etli k.fasulye,3 kasik p.pilavi,2 kasik yogurt

birazdan besibiryerde cayimi icecegm. o kadar...

kizlar yorumlarinizi bekliyorum heee... sositososito

masallah diyorum baska da bisey demiyorum cerenim :roflol: ziyafet cekmissin,valla canim istedi...

hayatim afiyet olsun ama bu tatli olayini,hele de serbetli olanini kilo verme esnasinda birdaha yapmamani tavsiye ederim. sonra niye veremiyorum diye aglamani istemem. 15 de bir ara ogunlerden birinde bir porsiyon sutlu tatli yiyebiliriz. sanirim mevlute falan gitmissin :roflol: eger kendine hakim olamiyorsan da gitme derim canim

ben bu sabah kursa gittiğim için ve boğazım hala şiş olduğu için kahvaltıyı 2 gibi yapabildim.ondada birşey yiyemedim.1 dilimin içini ve biraz peynir.akşamüstü 1 kase müsli yedim. 8 de çok ufak parça börek yedim.

normalde kesinlikle böyle beslenmiyorum hatta çok dikkat ederim ama bu hastalık beni mahvetti.bir an önce geçsin artık.. herkese iyi geceler arkadaşlar..

bence gayet iyi canım kalori hesabı yapıyor musun? bir de yerli muz 1 meyveye diğerleri 2 porsiyon meyveye eşdeğer dimi?

kızlar eşim chesecake getirmiş cokacimcoookbende o kadar çok severim ki hamileyken nerdeyse karnımı chesecakele doyurmuştum ama sıkı durun yemedim ben bile inanamıyorum kendime sizlerin sayesinde bu gerçekten gündüz belki ama gece asla didim ve yemedim:sm_cool:

geçmiş olsun canım bol bol taze meyve suyu iç bir an öce toparlana.s.

iyi aksamlar fistiklar

sabah 8.30:
bir dilim kasar, bir yumurta, yarim dilim salam, iki dilim kepek ekmek, biraz bal

ara:-

ögle 13.00:
bir kepce sehriye corbasi
bir domates

ar 15:00:
kuru kayisi 5 adet

aksam 19.30:
beyti lokma :senağlama:

2 litre su ictim simdiye kadar
bir bardak yesil cay bi bardak meyveli cay

Son düzenleme:
selam kızlar bugün işlerimin yoğunluğundan giremedim kusura bakmayın bi de başkan olucam klava:
neyse herkesten özür diliyorumsağolsun arkadaşımız çikolata ilgilenmiş bu arada yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum hepsinin ismi kalmadı aklımda toplu söyliyeyim bariçok konuştum ya giremedimya oku oku bitmiyo yediklerimi yazayım
sabah:cornflakes
ara:meyve
öğlen:yarım kase rus salatası ve yarım poğça
ara yok
akşam:kuru fasulye5 kaşık 4kaşık pilav ve salata
ara:meyve ve8 tane fındık
su 2lt içebildim arkadaşıma bebek görmeye gittim malesef bu gün biraz bozuktuneyse yarın daha iyi olur inşş

neden gec olsun canim ? sen yeter ki kararli ol... kilo boy ve yas bilgilerini ogrenebilir miyiz?

ben kararLiyim da kiLoLarim benLe ayni fikri payLasmio Sanirim :)

24 yasindaim.. 168 boy 87 kiLo...
Bu yaza hem nişanim var hem mezuniyetim var ya hepsini qectim beL Fıtıgım var cok önceLikLi 10 kilo vermek istiorm akabinde bi 10 kiLo daha .. Ama 2 ay icinde 10 kiLo vermem sart

hosgeldin datluuum bende sohbet etcek birini ariordum:)
afiyet olsun bidenem:ecrin_bebek:

cehennem sende hoşgeldin canım..hakikaten zor bir durum ama bence aramıza katıldığın için çok şanslısın.2 ayda 10 kiloyu rahatça verirsin.sana tavsiyem platese başla 10 kilo verdiğinde rahatlıkla 15 kilo vermiş gibi fark edeceksin.bende bu hfta başldım ama arkadaşım çok farketti.faydası olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…