80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evetttttt yeni tablomuz vatana millete hayırlı olsunnnn! delikafadulden Çift birincili oldu bu hafta nidam sen bu hafta 2 mi 4 mü kilo verdin anlayamadım gerçi:uhm:.. kaçamak kraliçesi yapmadım çünkü benden başka itirafta bulunan olmadı sanırım ve geçen hafta olup bu hafta olmayan herkesi silmek zorunda kaldım yerimiz kalmadı gelirlerse ekleriz haftaya artık!

bence gayet iyi canım kalori hesabı yapıyor musun? bir de yerli muz 1 meyveye diğerleri 2 porsiyon meyveye eşdeğer dimi?

valla canim ben meyvede pek hesap yapmiyorum.hee gunluk 3 porsiyon meyveyi gecmemeye calisiyorum.ama cok acikirsam basvurdugum besin meyvedir yanii....yerli muz ve diger meyveler ayrimini ilk kez duydum..kaynagin saglamsa dogrudur :uhm:

masaaalllaaaaaaaaaahh sana da lavita cgm...ceren tavuklu pilavlar kemalpasalar sen beytiler..oooohhh gotuuur:roflol: :roflol: :roflol: afiyet olsun ama birdaha yapma..en azindan kilo verme asamasinda.. hee sunu da soyleyeyim,oglenleyin seni aksam icin tok tutacak hicbirsey yok..ya oglen ogununu ya da ogleden sonraki arayi karbonhidrat alarak gecir derim...2 ara yap aksamdan once

valla hepinize masallah diyorum ve kiziyorum :mymeka: ne derseniz diyin bana,isterseniz kusun...ama kizacagm sizlere...bu ne ya rus salatasi !! sen onun icinde ne kadar yag var biliyor msn?? pogaca filan...bir de yarimmis!! kiz bana bak bir daha gormiym! neden kilo veremiyorum diyor bir de..neyse yeter bu kadar,canim bak gerekirse gitmeyin bir yere,kiloyu verene kadar sabredin.neyse.umarim bundan sonra daha iyi olur..

handerya ellerine saglik canim... bu arada bence kacamak kralicesi bu hafta nasil secemedin ben anlamiyorum,gormedin mi beytileri rus salatalarini kemalpasa tatlilarini :1shok: bu kizlarin hepsi sopalik ayolkaydirigubbakcemile

kizlar kilomuz ya 80 uzeri ya da 80 e dayanmis,saka bir yana bunlari yeme luksumuz yok,lutfen dikkat... ama durust olan herkese tesekkur ederim

gunaydın kıslar haftanın ıstıkrarlısı secılmısım..cok tesekkurler benle bırıncılıgı paylasan eflatun arkadasımı da tebık ederım..

bu arada dun yedıklerımı yazayım

sabah
nesfıt mısır gevregı
ögle
1 tas corba
1 adet haslanmıs patates yogurtlu
akşam
bir tabak nohut
ıkı kaşık pilav
ara
greyfurt

kizlar ben bugun disarda olacagim,ara sira girmeye calisirim... nidamcigm tebrik ediyorum cnm,yediklerinin yorumunu aksam yapariz...

bu arada benim yediklerime yorum yapin kizlar bekliyorum ..iyi haftasonlari

abla annem alisveris yapamamis salata yiyemedim.
tmm bugün daha cok özen gösteriorum listeme, cünkü evdeyim hafta sonlari.
isteyken kahvaltim kuvvetli olamiyor.

ama bugünkü listeyi tutturcaz insallah
su ictim ya icmezmiyim, 1 bucuk saat spor bile yaptim, yorgunlugum halen gecmedi :1shok:
bacaklarim kopuyo hehe. 2 litre icmisimdir. bugün 2,5 litre yapicam.

herkese tsk ederiyorum burdan. hergün yorumlarinizi büyük bir zevkle okuyorum ve gülüyorum bazen kaydirigubbakcemile3 hepimiz birbirimize kiziyoruz o yüzden, cok hosuma gidiyor :)
bence ehrkes hedefine ulasicaz, güveniyorummm, ve canim skldiginda mutfaga degil, pc ye gecip forumu okuyorum :)

teşekkür ederim canım.ben de seni tebrik ediyorum.a.s.bu ilk haftam olduğu için çok hevesliydim.inşallah böyle devam etmeye çalışıcam.ayrıca sporu da unutmamanızı tavsiye ederim kızlar.kaydirigubbakcemile2

canim benim, sen ne sirin kizsin boyle... Şeniz tabii ki yanlislarimiz olacak,ben de dogruyu bilip zaman zaman hata yapanlardanim.olsun,gittikce duzelsin listen onemli olan bu...

ben de sana guveniyorum cnm :1hug:

eh arada cok fark olmasada yine zugurt tesellisi dileyim sevgili paresnamka cim. Sen de lutfen moralini bozma sadece yememege odaklanalim. Belki de kizlar biz burda yanlis yapiyoruz. Hep gozumuz tartida ah verdik yasasin of veremedik tuh tuh.Aslinda sadece yediklerimize odaklansak. Kilo sadece cuma gunu tartilmadan tartilmaya gelse bence daha saglikli olacak diye dusunuyorum. Kendi hevesimizi kendimiz kiriyoruz. Hadi canlanalim kizlar... Bu arada en son biraktigimda syf 202 deydi sabah bir actim 208 olmus. hepsini okuyamadim. Oglumu disciye goturup gelecegim ogleden sonra okurum ama korkuyorum siz bu hizla sayfalari biriktirirsiniz. Bak ben yokken cok kaynatmayin kizlar gelince hep beraber kaynatiriz tamam mi? simdilik hoscakalin hepinizi optum bye

canim benim, sen ne sirin kizsin boyle... Şeniz tabii ki yanlislarimiz olacak,ben de dogruyu bilip zaman zaman hata yapanlardanim.olsun,gittikce duzelsin listen onemli olan bu...

ben de sana guveniyorum cnm :1hug:

valla sirin miyim tombismiyim bilemicem :) bak 19um diye cocuk gibi davranmayin bana sakinhaaa resmimi görseniz hayretler icinde kalirdiniz... cok olgun bir görünüsüm var, görenler 23 diyor sırnaşık şey
kilomdan tabiki :) ama cirkin sismanligim yok. allaha sükür kilolar her bir tarafima yayilmis vaziyette, bazilarin sadece kalca, göbek, popo, veya gögüsler oluyor :) benim hepsinden azar azar :)
ay sistim,.... neden acaba, cok da yemedim, yumurta doyurdu kesin a.s
bugün tavuk türü yemeye calisicam.... hadi bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…