iyim bende film izledim aklıma düştünüz bakayım dedim .:)
oo ne izlediniz bakem=
ya bitanem ben ciksam ayip olurmu, uykum geldi artik burnumun akmasini dinlemicem yatacam:)):dilcikar:
canım ne demek çok geçmiş olsun iyi geceler bende yatayım :) yarın tartılcaz byk gün.öptüm byekaydirigubbakcemile2
bence gayet iyi canım kalori hesabı yapıyor musun? bir de yerli muz 1 meyveye diğerleri 2 porsiyon meyveye eşdeğer dimi?
iyi aksamlar fistiklar
sabah 8.30:
bir dilim kasar, bir yumurta, yarim dilim salam, iki dilim kepek ekmek, biraz bal
ara:-
ögle 13.00:
bir kepce sehriye corbasi
bir domates
ar 15:00:
kuru kayisi 5 adet
aksam 19.30:
beyti lokma :senağlama:
2 litre su ictim simdiye kadar
bir bardak yesil cay bi bardak meyveli cay
selam kızlar bugün işlerimin yoğunluğundan giremedim kusura bakmayın bi de başkan olucamklava:
neyse herkesten özür diliyorumsağolsun arkadaşımız çikolata ilgilenmiş bu arada yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum hepsinin ismi kalmadı aklımda toplu söyliyeyim bariçok konuştum ya giremedimya oku oku bitmiyo yediklerimi yazayım
sabah:cornflakes
ara:meyve
öğlen:yarım kase rus salatası ve yarım poğça
ara yok
akşam:kuru fasulye5 kaşık 4kaşık pilav ve salata
ara:meyve ve8 tane fındık
su 2lt içebildim arkadaşıma bebek görmeye gittim malesef bu gün biraz bozuktuneyse yarın daha iyi olur inşş
Evetttttt yeni tablomuz vatana millete hayırlı olsunnnn! delikafadulden Çift birincili oldu bu hafta nidam sen bu hafta 2 mi 4 mü kilo verdin anlayamadım gerçi:uhm:.. kaçamak kraliçesi yapmadım çünkü benden başka itirafta bulunan olmadı sanırım ve geçen hafta olup bu hafta olmayan herkesi silmek zorunda kaldım yerimiz kalmadı gelirlerse ekleriz haftaya artık!
canim...guzel aylincigim..uzulerek soyluyorum ama olmamis bebegim...
1-sabah ogunun gunun en onemli ogunudu ve bu sekilde gecistirilemez,sabah kahvaltini 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmegi ve 4 zeytinle yapmani tavsiye ederim.ya da 1 kase az yagli sute cornflakes... elma olabilir ama...
2-vanilyali yogurt ve nohut ok... ama o 3 kibrit kutusu peynir fazla olmus canim.
aksam ogunundeki tek yanlis,oglen nohut yediysen aksama da nohut yeme cnm... sebze yemegi daha uygun...
yine salata yok ! su icmedin mi,hic yazmamissin??
gunaydın kıslar haftanın ıstıkrarlısı secılmısım..cok tesekkurler benle bırıncılıgı paylasan eflatun arkadasımı da tebık ederım..
bu arada dun yedıklerımı yazayım
sabah
nesfıt mısır gevregı
ögle
1 tas corba
1 adet haslanmıs patates yogurtlu
akşam
bir tabak nohut
ıkı kaşık pilav
ara
greyfurt
abla annem alisveris yapamamis salata yiyemedim.
tmm bugün daha cok özen gösteriorum listeme, cünkü evdeyim hafta sonlari.
isteyken kahvaltim kuvvetli olamiyor.
ama bugünkü listeyi tutturcaz insallah
su ictim ya icmezmiyim, 1 bucuk saat spor bile yaptim, yorgunlugum halen gecmedi :1shok:
bacaklarim kopuyo hehe. 2 litre icmisimdir. bugün 2,5 litre yapicam.
herkese tsk ederiyorum burdan. hergün yorumlarinizi büyük bir zevkle okuyorum ve gülüyorum bazen kaydirigubbakcemile3 hepimiz birbirimize kiziyoruz o yüzden, cok hosuma gidiyor :)
bence ehrkes hedefine ulasicaz, güveniyorummm, ve canim skldiginda mutfaga degil, pc ye gecip forumu okuyorum :)
canim benim, sen ne sirin kizsin boyle... Şeniz tabii ki yanlislarimiz olacak,ben de dogruyu bilip zaman zaman hata yapanlardanim.olsun,gittikce duzelsin listen onemli olan bu...
ben de sana guveniyorum cnm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?