80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hatta birde bu kadarcık kiloyla bile görüntümde nasıl fark oldu onuda göstereyim size

bu diyete başladığımdaki;

bu son halim

chocolategirl senin bilgilerin hani??? herkesin bilgileri ortada senin yediklerin verdiğin kilo yok canım,yeni liste için bilgilerini alıyım canm..
Alnağmecim benim sıpam 9,5 aylık beni acayip oyalıyor ne spor yapabiliyorum ne de başka birşey sadece onunla oturup oynuyoruz ya da yürüyoruz evin içinde tam zor zamanı yanlız bırakamıyorum bi dakika pat düşüyor ama ümitliyim bi yürümeye başlasın peşinde koşturmaktan zayıflayacağım sanırım:)

canim ya cok güzel vermisin:)
azcik dedin 8,5 kilo cnm :)

tebrikler

teşekkür ederim cnm hep birlikte vereceğiz daha çoookkaydirigubbakcemile2 bi 8.5 daha atsam üzerimden tam süper olacak boyum uzun olduğundan kilo göstermiyor okadar 70 olsam süper olur ama hedefim daha büyük:jeyyar:

yerim ben onu :) bana birak ben bakarim sen spor yap :)

eylülce vercez tabi:) bizde tas gibi olcaz:)

yumukum valla cok sükür bendede boy var :)) hedefim yüksek 65 olcam banane banane olcam iste

arkadaşlar merhaba...kilo verenleri tebrik ediyorum...birbirimize verdiğimiz destek o kadar önemli ki.hepiniz harikasınız.iyi ki burayı bulmuşum....çok mutluyum inanaın.ilk defa zayıflayacağıma bu kadar çok inanıyorum.

yumukum valla cok sükür bendede boy var :)) hedefim yüksek 65 olcam banane banane olcam iste

valla 1.75 uffdelikafadulden baya uzunsun cnm sende çok göstermiyosundur kilonu zaten ve 65 tam idel kilon bende bi 60 olsam daha fazla vermeme gerek yok,kilo almadan önce çok zayıftım 51 kiloydum çok sıska bişeydim hep 36 beden alayım diye uğraşırken şimdi ne haldeyim -tatlicadiarzu- fazlasında gözüm yok 60 yeterdelikafadulden

ben hep tombistim:) ama bu sefer cok kararliyim
son bir yilda ben 15 kilo aldim ayda 1 kilodan fazla kötükedihüso

olmaz mi handerya cgm,yazdim ya ,2.sirada olmasi lazim...ben zaten bu topic e uye olali 2 gun oldu,yediklerimizi aksam topluca yaziyoruz ya canim benim?

Son düzenleme:

aa nerde oturuodunki sen:)

olur ben bakarim ona:)minciklamadan severim:)
evet espark acildi güzel ya:) ama kriz bi kac magzayi vuruuyor:)))

chocolategirl canım hani şu liste için olan bilgilerden bahsediyorum ilk kilo-bugünkü kilo-hedef kilo bugün ne kadar gitmiş vs..? geçmiş sayfalarda mi kaldı bilmiyorum ama ben göremedim senin bilgilerini ..

lavitacım eski bacalrın önündeki binada oturuyorduk şimdi bacalar gitmiş yerine espark gelmiş sanırım ne şanslısınız yaaa...

bacalar sanki duruo canim, ama tabiki ne kadar büyüklerdi:) biz geldimizde insaatti orasi:)
dors(222)nin karsisinda bi eski bina ve bi baca var galibaaaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…