canim ya cok güzel vermisin:)
azcik dedin 8,5 kilo cnm :)
tebrikler
chocolategirl senin bilgilerin hani??? herkesin bilgileri ortada senin yediklerin verdiğin kilo yok canım,yeni liste için bilgilerini alıyım canm..
Alnağmecim benim sıpam 9,5 aylık beni acayip oyalıyor ne spor yapabiliyorum ne de başka birşey sadece onunla oturup oynuyoruz ya da yürüyoruz evin içinde tam zor zamanı yanlız bırakamıyorum bi dakika pat düşüyor ama ümitliyim bi yürümeye başlasın peşinde koşturmaktan zayıflayacağım sanırım:)
yerim ben onu :) bana birak ben bakarim sen spor yap :)
QUOTE]
Canım benim keşkeeee aynı şehirde olsak! Orada her eskişehir yazısını gördüğümde içim gidiyor zaten bende orada okudum ve çok özlüyorum eskişehiri.. burda biri gelse de 45 dak oğluşa baksa diye bekliyorum bende o arada yürüyüş yapıyım diye ama bu hafta gelen giden yok herkese bozuğum..
yumukum valla cok sükür bendede boy var :)) hedefim yüksek 65 olcam banane banane olcam iste
yerim ben onu :) bana birak ben bakarim sen spor yap :)
QUOTE]
Canım benim keşkeeee aynı şehirde olsak! Orada her eskişehir yazısını gördüğümde içim gidiyor zaten bende orada okudum ve çok özlüyorum eskişehiri.. burda biri gelse de 45 dak oğluşa baksa diye bekliyorum bende o arada yürüyüş yapıyım diye ama bu hafta gelen giden yok herkese bozuğum..
eskisehir ya:) varmi daha güzeli
gel birgün beklerimburda istedin kadar spor yaparsin ben bakarim guzumaaaahihoyyyt
yumukum bu arada süpersin valla..devamı gelsn canım darısı hepimize!
valla 1.75 uffdelikafadulden baya uzunsun cnm sende çok göstermiyosundur kilonu zaten ve 65 tam idel kilon bende bi 60 olsam daha fazla vermeme gerek yok,kilo almadan önce çok zayıftım 51 kiloydum çok sıska bişeydim hep 36 beden alayım diye uğraşırken şimdi ne haldeyim -tatlicadiarzu- fazlasında gözüm yok 60 yeterdelikafadulden
eskisehir ya:) varmi daha güzeli
gel birgün beklerimburda istedin kadar spor yaparsin ben bakarim guzumaaaahihoyyyt
yok canım daha güzeli valla zaten esk. süper olmuş değişmiş oturduğumuz sokaktan tramway geçiyormuş evin önüne kocaman i alışveriş merkezi yapılmış vs.. çok merak ediyorum baharda şu hızlı trene atlayıp gelcem kesin oğluşu da sana verir özlem gideririm artık,sen kendin kaşındın:))
chocolategirl senin bilgilerin hani??? herkesin bilgileri ortada senin yediklerin verdiğin kilo yok canım,yeni liste için bilgilerini alıyım canm..
Alnağmecim benim sıpam 9,5 aylık beni acayip oyalıyor ne spor yapabiliyorum ne de başka birşey sadece onunla oturup oynuyoruz ya da yürüyoruz evin içinde tam zor zamanı yanlız bırakamıyorum bi dakika pat düşüyor ama ümitliyim bi yürümeye başlasın peşinde koşturmaktan zayıflayacağım sanırım:)
yok canım daha güzeli valla zaten esk. süper olmuş değişmiş oturduğumuz sokaktan tramway geçiyormuş evin önüne kocaman i alışveriş merkezi yapılmış vs.. çok merak ediyorum baharda şu hızlı trene atlayıp gelcem kesin oğluşu da sana verir özlem gideririm artık,sen kendin kaşındın:))
handeryacım yaşım 30 :) unutmuşum..yumukum bu arada çok iyi görünüyosun süper devam :)
chocolategirl canım hani şu liste için olan bilgilerden bahsediyorum ilk kilo-bugünkü kilo-hedef kilo bugün ne kadar gitmiş vs..? geçmiş sayfalarda mi kaldı bilmiyorum ama ben göremedim senin bilgilerini ..
lavitacım eski bacalrın önündeki binada oturuyorduk şimdi bacalar gitmiş yerine espark gelmiş sanırım ne şanslısınız yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?