eh arada cok fark olmasada yine zugurt tesellisi dileyim sevgili paresnamka cim. Sen de lutfen moralini bozma sadece yememege odaklanalim. Belki de kizlar biz burda yanlis yapiyoruz. Hep gozumuz tartida ah verdik yasasin of veremedik tuh tuh.Aslinda sadece yediklerimize odaklansak. Kilo sadece cuma gunu tartilmadan tartilmaya gelse bence daha saglikli olacak diye dusunuyorum. Kendi hevesimizi kendimiz kiriyoruz. Hadi canlanalim kizlar... Bu arada en son biraktigimda syf 202 deydi sabah bir actim 208 olmus. hepsini okuyamadim. Oglumu disciye goturup gelecegim ogleden sonra okurum ama korkuyorum siz bu hizla sayfalari biriktirirsiniz. Bak ben yokken cok kaynatmayin kizlar gelince hep beraber kaynatiriz tamam mi? simdilik hoscakalin hepinizi optum bye
valla hepinize masallah diyorum ve kiziyorum :mymeka: ne derseniz diyin bana,isterseniz kusun...ama kizacagm sizlere...bu ne ya rus salatasi !! sen onun icinde ne kadar yag var biliyor msn??pogaca filan...bir de yarimmis!! kiz bana bak bir daha gormiym! neden kilo veremiyorum diyor bir de..neyse yeter bu kadar,canim bak gerekirse gitmeyin bir yere,kiloyu verene kadar sabredin.neyse.umarim bundan sonra daha iyi olur..
sira bende... süprizzzzz
kahvalti oncesi :sirkeli balli ilik su,3 kuru kayisi,yarim portakal
kahvalti: tavada az peynirli yumurta,2 dilim kepekli ekmek,3 zeytin
kahvaltidan sonra besi bir yerde cayi 1 fincan
ara : 1 muz
ogle : balik-salata-1 dilim ekmek
ara : cikolatali k-bar(90 cal yerimseniben) 2 avuc beyaz leblebi
ara:1 armut
aksam : 4 kasik etli k.fasulye,3 kasik p.pilavi,2 kasik yogurt
birazdan besibiryerde cayimi icecegm. o kadar...
kizlar yorumlarinizi bekliyorum heee... sositososito
beni de alın aranıza...
şu an 83,200 gibi bi şeyim..
hedefim 70 olmak ..
ama küçük hedefler tututarak daha iyi motive oluyorum..örneğin ilk hedef 80..
hepinize yi çalışmalar, sağlıklı zayıflamalar...
dıyet lısten gusel ama bır yere takıldım..muz yemıssın.muzun kabız ettıgını vede metobolızmayı yavaslattıgını duymustum..bence yemesen daha ıyı..ben seker hastasıyım..gıttıgım butun dıyetısyenler..bır gun ıcınde yedıgın muz un 1 gun ıcınde yedıgım butun besın degerlerıyle aynı oldugunu yememem gerektıgını soledı..
valla bılmıyorum bende doktorun yalancısıyım..:lepi:
beni de alın aranıza...
şu an 83,200 gibi bi şeyim..
hedefim 70 olmak ..
ama küçük hedefler tututarak daha iyi motive oluyorum..örneğin ilk hedef 80..
hepinize yi çalışmalar, sağlıklı zayıflamalar...
merhaba kızlar ben fatma size katılmak istiyorum
Meraba kızlar ben 71 kİloyum ben katılsam olmasmı
nbr kk kızları nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?