80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bende diyecektim, ben tartilmiyorum, sadece cumadan cumaya tartiliyorum, hem daha heycanli oluyor :) hergün tartilirsam hevesim kirilir.

günaydın arkadaşlar kg verenleri vede haftanın birincilerini tebrik ederim
VEREMEYENLERDE DÜŞÜNSÜN BAKALIM NERDE HATA YAPIYORLARklava:klava:klava:

beni de alın aranıza...
şu an 83,200 gibi bi şeyim..
hedefim 70 olmak ..
ama küçük hedefler tututarak daha iyi motive oluyorum..örneğin ilk hedef 80..
hepinize yi çalışmalar, sağlıklı zayıflamalar...

napım canımcım gittiğim yerdekilerden aşırıya kaçmadan yidim ama rus salatası dedim makarna salatasıydı yanlış yazmışım ismini ve mayonezi yokdu sade yoğurtvardı neyse bundan sonramecbur kalmadan gitmicem bi yereeeekaydirigubbakcemile

dıyet lısten gusel ama bır yere takıldım..muz yemıssın.muzun kabız ettıgını vede metobolızmayı yavaslattıgını duymustum..bence yemesen daha ıyı..ben seker hastasıyım..gıttıgım butun dıyetısyenler..bır gun ıcınde yedıgın muz un 1 gun ıcınde yedıgım butun besın degerlerıyle aynı oldugunu yememem gerektıgını soledı..

valla bılmıyorum bende doktorun yalancısıyım..:lepi:

canım hoş geldin aramıza bizim bazı kurallarımız var onları sanayazayım hergün en az üç kere gelip yorumunu yaz akşamlardn gün içinde yediğin içtiğin herşeyi toplu yaz arkadaşımız çikolata yorumluyo sonra cuma günleri en geç saat12 ye kadar kilonu bildir haftanın birincisi seçiliyo ama emin ol bize takıldınmı zaten verirsin hepimiz çokk iddalıyızz dimi kızlarrrrr

canımcım nasılsınn kızz özledim sizi
:1hug:

canım bu rada kilonu boyunu ve yaşını yazarsan kaydederiz

kızlarr bu aradaaa su içimini çok azzgördümsu içimini 3 lt çıkarın kızlarrrrrrrr bende dahil ben hergün içiyom gerçi bi dün 2 lt yaptım neyse bakk ceza veririm ona greeeeklava:

günaydın kızlar. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum. handeryacım süper olmuş yine listemiz, ellerine sağlık. bu hafta yani 3 nisanda ben diyete başlayalı tam bir ay olacak, hırs yaptım bu hafta kasıp 2 kilo vericem. hepimize az kalorili bir gün diliyorum. bu arada kızlar ben cumaları bel ve basenimi de ölçmeye başladım, vallahi insan farkı görünce seviniyor. 3 martta bel ölçüm 89 basen ölçüm 117 cm. idi. dün bel 78 cm basen 108 çıktı kaydirigubbakcemile2 aşırı bir kilo kaybı olmasa da inanın ölçüleriniz küçülüyor yavaş yavaş, hem moral de olur.
bir de dün yediklerimi yazayım:
sabah bir dilim çavdar ekmeği, 4 incecik dilim salam
arada bir ayran
öğlen 1/2 kepekli simit, peynir, 4 zeytin
arada bir tane limonlu soda içtim
akşam 3 yk kurufasulye, marul, salatalık ve 1 bardak haşlanmış tam buğday makarnasından salata yaptım, üstüne 1/2 kase tavuk döner koydum, yoğurtlu sosla yedim.
gün boyu 3,5 litre falan da su içtim, allahtan suyla aram hep iyidir.
hepinizi öpüyorum akşam yine görüşürüz.

kızlar hafta içi giremiyorum yoğun bir şekilde ders çalışıyorum çünkü sınavlarım var kafamı kaldıramıyorum 6 nisan itibariyle günlük yorumlarımla aranızdayım bu arada dietisyenimi aradım diete uyuyorum egzersizimi de yapıyorum ama neden kilo kaybı yok diye kendini rahat bırak stres le metobolizma yavaşlar dedi demekki ben sınavı atlatana kadar bende tık olamayacak ama hazirana kadar en az 10 kilo gitmek zorunda acelem var yani... neyse ben gene derse dönüyorum

ben fatma 87,400 düm 82,400 oldum.... sizinle beraber zayıflamak istiyorum tek başına zor oluyor desteklerinizi bekliyorum;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…