80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slmlar kızlar ... nasılsınız ..

Yağmur gözlü çok güldüm valla sağol paylaşım için :roflol:

ya kızlar bu kk da ne çok benim çevremden insan varmış. nerdeyse karşılıklı oturuomuşda haberim yokmuş :roflol:

Güldalım canım ciğerim geçmişi okursan seni özlemişmiyyiz özlememişmiyiz görürsün yerimseniben sana bırakılmış bir mesaj orada
öpüyorum canım opuyorumnanaktan
sagol tatlım kıymetlım gecmıs o kadar bırıkmıskı oku oku bıtmedı ya ben sızden uzak kaldıgımda
sankı gurbete dusmus gıbı oluyorum bende sızı cok cok ozledım

slm ortanca hoşgeldin canım burda çok motive olucana emin olabilirsin zemuszemus

hosbulduk tatlım nasılsın valla ben burdan koptugumda
butun motıvasyon bıtıyor

ne güzel dedin güldal yaa ben yazmasamda okuyorum okumak bile motive edio valla kaydirigubbakcemile5

Nee adaer evleniomuşmu ne güzel düğün var desenize sositososito sositososito

sağır duymaz uydurur durumu yapmıyorumdur inş

selam kızlarr adaer cim sen mi evleniyorsun kardeşin mi anlamadım ben bilmiyorumkismile

ikimizde kısmetse canım :) ben 11 Temmuz da nişanlandım dün nikah tarihimizi de kesinleştirdik 24 nisan

kızkardeşimde 8 ocak ta nişanlandı temmuz ayı gibi düğünü düşünüyorlar :)

Allah mutlu mesut etsin canım .. nisana kadar dal gibi bi gelin olursun daha vakit varmış kaydirigubbakcemile5

kızlarr güldalcım niloşşum sizleri görüyorum aşağıda hepinize hayırlı akşamlar diliyorum benim mesai bitti uzunnnn bir yol bekliyor ev iş arası çok uzak malesef:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…