80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın bugün yogun bir gün benim için şimdiden bildirimimi yapayım
başlangıç 85.900
geçen hafta 78.400
bu hafta 77.800
giden 600 gr.

vaaaooooovvv narincim darısı başıma 77'yi gördün hadi bakalım tebrikler:lepi:

canımmm tebrik ederim 1.100 süperiz bu hafta

saol canım veriyorum çok şükür sen nasılsn çok özlettin kııız kendiniolumunekankayizsmile
valla bende sızı cok ozledım modem sıırlanmıstı ayarları kardesım alt ust etmıstı
cok sukur sızlere kıloma gelınce dısarda oldugum ıcın hıc bır seyı tam
yapamıyorum sımdı kendımı eve kapatım bakalım olacakmı

olur canım dert etme sen istediğin zaman tıkır tıkır veriyosun :içelim:

asuhata geçmiş olsun canım nasıl olduki eyvahedigeldismile

kızlar benm tartımın pili bitti akşam spora gidince tartılıcam bildirimide 9 da falan yazarım .

herkese hayırlı cumalar.kilo bildirimimi yapıyım.geçen hafta:83.8 bu hafta:82.5

kiloooooooooo bildirimiiiiiiiiii :jeyyar: hihoyyyt
başlangıç 89
geçen hafta 83.500
bu hafta 82.600

diyete başladığım tarih 19 aralık 2009

iyi gidiyor sanki dimi kızlarrr

ayy alperenim çok güzel vermişsin bu hafta bravoo bu ara pek spor yapamıyorum sanırım yavaşlama bu yüzden genede bilemiyorum :kedi:

saol cnm sende güzel vermişsin.dogrusu ilk 5 kilodan sonrası beni korkutuyordu.ama iyişallah çok kolay olacak.başabaş gidiyoruz.şubat ayında 70 li rakamları görürüz iyişallah cnm.kaydirigubbakcemile2

saol cnm sende güzel vermişsin.dogrusu ilk 5 kilodan sonrası beni korkutuyordu.ama iyişallah çok kolay olacak.başabaş gidiyoruz.şubat ayında 70 li rakamları görürüz iyişallah cnm.kaydirigubbakcemile2

ayyyyyy amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn bi 75 görsem doğum öncesi kilomda olucam o zamanda bi basenler vardı sporla biraz onlar gitse bayaa fit olur vücudum sonra 70 oo hayal gibi şu anda ama caymak yok sengözlerimebaksanab

mrb cnm amin inşlh hepimize nasip etsin rabbim:)ortanca oğlumda miyopmuş maalesef gözlerinin derecesi 1 dereceymiş ömür boyu düzelmez dedi doktor büyüdükçe artarmış derecesi her yıl düzenli kontrol etmemiz gerekiyormuş 18 yada 20 yaşına gelincede lazerle ameliyat olmalıymış senağlama yinede haktan hayırlısı

tşk ederim sevdemer keşke doktorda senin gibi deseydi benim en çok üzüldüğüm şey ne biliyormusun arkadaşım çocuğun göz derecesi 1 derece ve biz hiç farkedemiyoruz senağlama

bugün kilo kontrolü varmış unutmuşum
başlangıç:80
ilk hafta:79.9 79.4
ikinci hafta:79.1 bu hafta böyle kızlar inşlah böyle devam ederim
ama ben bugün beyaz et diyetine girdim sonuçları yazarım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…