herkese günaydın bugün yogun bir gün benim için şimdiden bildirimimi yapayım
başlangıç 85.900
geçen hafta 78.400
bu hafta 77.800
giden 600 gr.
günaydınnn kızlarrr hayırlı cumalar hepinize burdamı uyudunuz anacımm erkenden açılmış topic kaydirigubbakcemile3 bende girmişken hemen bildirim yapayım sonra işlerimi halledip dönerim
başlangıç 117,1
geçen hafta 110
bu hafta 108,9
giden 1,100 gr:lepi:şükürler olsun
asucum gunaydın nasılsın verebıldınmı canım
cok gecmıs olsun canım amın allahkızlar düngece az kalsın evde yangın çıkıyodu allah kimseye bu korkuyu yaşatmasıneyvahedigeldismile
valla bende sızı cok ozledım modem sıırlanmıstı ayarları kardesım alt ust etmıstısaol canım veriyorum çok şükür sen nasılsn çok özlettin kııız kendiniolumunekankayizsmile
valla bende sızı cok ozledım modem sıırlanmıstı ayarları kardesım alt ust etmıstı
cok sukur sızlere kıloma gelınce dısarda oldugum ıcın hıc bır seyı tam
yapamıyorum sımdı kendımı eve kapatım bakalım olacakmı
kızlar düngece az kalsın evde yangın çıkıyodu allah kimseye bu korkuyu yaşatmasıneyvahedigeldismile
herkese hayırlı cumalar.kilo bildirimimi yapıyım.geçen hafta:83.8 bu hafta:82.5
kızlar düngece az kalsın evde yangın çıkıyodu allah kimseye bu korkuyu yaşatmasıneyvahedigeldismile
ayy alperenim çok güzel vermişsin bu hafta bravoo bu ara pek spor yapamıyorum sanırım yavaşlama bu yüzden genede bilemiyorum :kedi:
saol cnm sende güzel vermişsin.dogrusu ilk 5 kilodan sonrası beni korkutuyordu.ama iyişallah çok kolay olacak.başabaş gidiyoruz.şubat ayında 70 li rakamları görürüz iyişallah cnm.kaydirigubbakcemile2
ınş. üniversite okuduğunuda görürsün canm .Ne kadar güzel ne kadar özel bi mutluluk anne için
ilk gülüş ,ilk yürümesi ilk okuması allah ömrümüzce mutlulukları hep yaşatsın inş..
ortanca oğlunada geçmiş olsun canım .umarım çok ciddi bişey değildir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?