canım allah yardımcın olsun gercekten cok zorhem ev hemde ıs kadını olmakkızlarr güldalcım niloşşum sizleri görüyorum aşağıda hepinize hayırlı akşamlar diliyorum benim mesai bitti uzunnnn bir yol bekliyor ev iş arası çok uzak malesef:1no2:
slm kızlar çünkü her gün 200gr giderken bugün bi baktım 1 kg artı çıktım offff ya bi düzene giremedim spor falan yapamıyorum oğlumdan
melocum da sana geçmiş olsun canım..
gunaydın kızlar nıhayet donebıldım kardesım modemı resetlemıstı bılgısayar ayarlarını karıstırmıstı
halletmeye calıstım ama olmadı bu arada sızden uzak kaldım sızı cok ozledım
ya sız olmadan motıvasyon da sıfır cok sukur kavstum benı ozlemezsenız
bıle hepınızı operım sanada gunaydın yagmur gozlum nasılsın
dün evdeydim bugünde.kızımın ayagı yumuşak doku travvasıymış türkçesi incinmiş.evdeyiz oyüzden.dün sabahtan akşama kadar çok gelen giden oldu.birtürlü giremedim.gece bi ara girdim ondada bi sorun oldu.tekrar çıktım işte öyle.bugünde çok gelemeyebilirim.çok işim var,çoook çalışmam lazım çooook akannehir
isveç diyetimin 4. günü kaldı 9 gün
olacağım inşallah :)
kızlarr güldalcım niloşşum sizleri görüyorum aşağıda hepinize hayırlı akşamlar diliyorum benim mesai bitti uzunnnn bir yol bekliyor ev iş arası çok uzak malesef:1no2:
bana ticker almamda yardım edermisin alperenim ben bu işi bir türlü beceremedim
aa ne kadar güzel profilinde dikkat etmemişim kusura bakma ..karne notları canım ..fn ve teknoloji öğretmeniyim ben
ben aldım canım :) sanada iyi gecelerrr opuyorumnanaktankimse yok yaaa bi iyigeceler diycektim
herkese günaydın bugün yogun bir gün benim için şimdiden bildirimimi yapayım
başlangıç 85.900
geçen hafta 78.400
bu hafta 77.800
giden 600 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?