80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr güldalcım niloşşum sizleri görüyorum aşağıda hepinize hayırlı akşamlar diliyorum benim mesai bitti uzunnnn bir yol bekliyor ev iş arası çok uzak malesef:1no2:
canım allah yardımcın olsun gercekten cok zorhem ev hemde ıs kadını olmak
ınsaalah sen ve ıslerın kus gıbı hafıf olursunuzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar çünkü her gün 200gr giderken bugün bi baktım 1 kg artı çıktım offff ya bi düzene giremedim spor falan yapamıyorum oğlumdan

melocum da sana geçmiş olsun canım..

sağol canım ...suyu arttırmanıı önereceğim ve beşi bir yerde iç müthiş ödem söküyor

hoşgeldin canım..özlemez olur muyuz hiç benim hep aklımdaydın..ben de sen yokken ancak 500g verebildim:)

neyse canım iyiki daha önemli bişey değilmiş..
isveç diyetimin 4. günü kaldı 9 gün

süpersin ya..tebrikler vallahi.

olacağım inşallah :)

hadi hayırlısı canım..

bana ticker almamda yardım edermisin alperenim ben bu işi bir türlü beceremedim

cnm kelin ilacı olsa başına sürerdi.bende beceremedim.diğer arkadaşlar cetveli hazırladı ama bu seferde kopyalayıp yapıştıramadım.googleden kadınlar kulübü kilo cetveli hazırlamaya bak cnm.

merhaba millet ben bugün ölçümüm vardı 1kğ yağdan vermişim bu hafta diyetim değişti bu hafta daha sıkı yapıp daha fazla vereceğim inşallah

iyi akşamlar kızlar.bu hafta nekadar yogun geçti yaaa akannehir yarında evdeyken buayki gün bende onları alayım dedim.inşallah yarından sonra dinlenebirim kafamçokkarıştı

yeni gelen arkadaşlar var hepsi hoşgelmişler sefalar getirmişler inşallah.adaercim hayırlı ugurlu olsun canım düğün tarihinide almışsınız.inşallah hayırlısıyla Allah tamamına erdiri canım.kardeşinide tebrik ederimmm

melocucum sagol canım valla bende sızlerı merak ettım
sen gene vermıssın canım ben ustelık aldım bakalım
yarın ne olacak su enerjı ısını bır turlu ayarlayamadım
gıttı neyse ınsaallah yarın hepımızın yuzu guler
ıyı geceler

herkese günaydın bugün yogun bir gün benim için şimdiden bildirimimi yapayım
başlangıç 85.900
geçen hafta 78.400
bu hafta 77.800
giden 600 gr.

günaydınnn kızlarrr hayırlı cumalar hepinize burdamı uyudunuz anacımm erkenden açılmış topic kaydirigubbakcemile3 bende girmişken hemen bildirim yapayım sonra işlerimi halledip dönerim
başlangıç 117,1
geçen hafta 110
bu hafta 108,9
giden 1,100 gr:lepi:şükürler olsun

gunaydın arkadaslar nasılsınız yagmur gozlum senı goruyorum sanada gunaydın cok sukur vermıssın
darısı ınsaalah basıma artık sıkıldım bır al bır ver bakalım bugun dr gıdıyorum
ınsaalah vermısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…