tşk ederim sevdemer keşke doktorda senin gibi deseydibenim en çok üzüldüğüm şey ne biliyormusun arkadaşım çocuğun göz derecesi 1 derece ve biz hiç farkedemiyoruz senağlama
zilan Allah beterinden korusun canım .Kontrollerini ihmal etmezsen inş ilerlemez canım .
ortanca hoş geldin .
kızlar yaa ben diyet günlüğümü ortada bırakmışım eşimde okumuş .uyuz oldum yaa .
ben ona demiodum diyet yapıyorum die . mafoldumben
neden okuyoki ama bu haksızlık dilmi yaa alsanaalsanasmile
allah iyiliğini kız olsun öğrensin senin ne kadar kararlı olduğunu bilsin kaydirigubbakcemile5
eşin kilolumu zayıfmı ? :uhm:
bugün kilo kontrolü varmış unutmuşum
başlangıç:80
ilk hafta:79.9 79.4
ikinci hafta:79.1 bu hafta böyle kızlar inşlah böyle devam ederim
ama ben bugün beyaz et diyetine girdim sonuçları yazarım arkadaşlar
canım tebrik ederim bu çok güzel bişey ayrıca yağdan verince daha inceliyor insan kaydirigubbakcemile2merhaba millet ben bugün ölçümüm vardı 1kğ yağdan vermişim bu hafta diyetim değişti bu hafta daha sıkı yapıp daha fazla vereceğim inşallah
tebrik ederim bu bana da moral oldu ama harikasın yılmadın ve bırakmadın bana da destek ol bu ara yavaşladı yine mafoldumbengünaydınnn kızlarrr hayırlı cumalar hepinize burdamı uyudunuz anacımm erkenden açılmış topic kaydirigubbakcemile3 bende girmişken hemen bildirim yapayım sonra işlerimi halledip dönerim
başlangıç 117,1
geçen hafta 110
bu hafta 108,9
giden 1,100 gr:lepi:şükürler olsun
ya asucum geçmiş olsun Allah korumuş ne oldu birden tedirgin oldum eyvahedigeldismilekızlar düngece az kalsın evde yangın çıkıyodu allah kimseye bu korkuyu yaşatmasıneyvahedigeldismile
yani 1,5kg süpersin tebrik ederim :lepi:kilo bildirimimi yapıyım
başlangıç 87
geçen hafta 78.5 hafta içi 79 olomuştum
bu hafta 78
sana da canım tebrikler haftada 1 den fazla çok ii...zemuszemusherkese hayırlı cumalar.kilo bildirimimi yapıyım.geçen hafta:83.8 bu hafta:82.5
iyi gidiyor tabi hayatım..tebrik ederim artık kilo verenlere özenir oldum :gitme:kiloooooooooo bildirimiiiiiiiiii :jeyyar: hihoyyyt
başlangıç 89
geçen hafta 83.500
bu hafta 82.600
diyete başladığım tarih 19 aralık 2009
iyi gidiyor sanki dimi kızlarrr
olsun ödem falan ama gitmiş işte tebrikler kaydirigubbakcemile5selam kızlarr keyifler basıl bakalım
kilo bildirimi yapayım hemen
geçen hafta 84
bu hafta 83
giden 1 kg
kilo vermedim aslında yavaş yavaş ödemden kurtuluyorum
çünkü yediklerime bu hafta pek dikkat edemedim alsanaalsanasmile
evet ara ara girdin olsun,kilo verdin ya..en güzeli bu opuyorumnanaktankızlar bu günde bitti haftada bitti bugün pek paylaşımda bulunamadım...
ctesi çalışmadığımız için cuma günleri yoğun oluyoruz kilo veren arkadaşlarımı kutlarım...
veremeyenler üzülmesinler sabırla devam etsinler benim gibi..:))
bu haftada veremeseydim çekip gidecektim buralardan..senağlamasenağlama
hadi öptümm hepiciğinizi iyi haftasonları...
en kaçamaksızından:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
nerelerdesin yaaw bakrken görüyorum seni..şimdi yazar diyorum yazmıysınnn :umursamaz:slm kızlar aynı kilodayım işe başladıktan sonra bir türlü düzene girmedi hayatım oyüzden giremiyorum herkesiii çok öptmmm
kızlar katetmemiz gereken daha çok yol var .bu hafta veremedim diye üzülmeyin.Daha koskaca 5 sene var önümüzde eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?