80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada sabah test yaptım hamile değilim zemuszemus kaydirigubbakcemile2

doktoruma mail attım bakalım adet gecikmesine ne önerecek CADIARZU

günaydınlar efendim..

hemen bugün almayı düşünüyorum canım .kalori onayını muzaffer kuşandan lezzet onayınıda senden aldık.

hiç değilse gönül rahatlığı ile yiyelim cokacimcoook

Hayırlısı olsun şekerim .

ara 1 portakal

şimdi yürüyüşe gidiyorum sanırım 3km kadar yürürüm işlerim var onları halldeicem ve her yere yürüyerek
gidicem

selam hanımlarr keyifler nasılll ay bugün nasıl bir ağırlık var üstümde bebek uyusada hemen bende kıvrılıversem acayip uykum var :kedi:

sevdemer süper vermişsin canım tebrikler valla kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim tatlım

Canııııımmmm...hadi hayırlısı çok sevindim ya...
sen şimdi beni geçip 66 kilo mu oldun kafamçokkarıştı inanamıyorum ya süpersin :hooray:
tebrik ederim vallahi

bende sevindim melocum
evet seni geçtiiiiiim

serracım hemen bi tartı al canım
bu durum netleşmezse için rahat etmez ve düzenin bozulur
ama üzülme lütfen

bu arada sabah test yaptım hamile değilim zemuszemus kaydirigubbakcemile2

doktoruma mail attım bakalım adet gecikmesine ne önerecek CADIARZU

melocum umarım en kısa zamanda hamiş olursun
bi de hamiş hamiş fotolarını koyarsın
aay ne güzel olur

evet malesef sık sık tartılınca benimde motivem tamamen yok oluyor

canlarımmmmm geçmişi okudum geldim ayyy ne güzel haberler var böyle diyecektim ki sonrasında ;

melocum hayırlısı baklaım bebiş geliyor sandık ama değilmiş,neyse sen zaten şimdi değil biraz daha kg. verip öyle istiyordun isabet olmuş :)

sevdemer ayy balım çokk sevindim senin adına be güzelim desene sen korkarken korkarken bayağı boy-kg. arasındaki farkı arttırdın :) hem şimdi 10-15 gün gibi bir süre daha olmuş.Çok iyi gidiyorsun

serradeniz cim kendini sıkıntıya sokma lütfen,unutma sen buradaki çoğu arkadaşa bir örneksin.Biliyorsunuz ben de tartının azizliğine uğramıştım,neyseki şimdi doğru kg.mı biliyorum.Sen 60 olmadıysan bile emin ol olacaksın canım benim

handerya canım misafirlerini atlat biz bekleriz canımmmmm

yaaa diğer mesajlar neydi unuttummm şimdi ufff ya özür arkadaşlar.Veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum bende

cnm ben tartı almadım daha işimede geldi almamak.çünkü evde olsa hergün tartılırım biliyorum.yengemde var cumadan cumaya tartılıyorum.böylesi daha ii.ayrıca cnm motivasyonunu düşürme.unutma yaz yaklaşıyor.kilolar kışın insanı yaz kadar üzmüyor.yazın incecik kıyafetlerin içinde daha çok belli oluyor.bende çok dikkat edemiyorum.abur cubur kaçıyor biraz.ama sporumu yapıyorum.bu cuma 81 olalım tamammıkaydirigubbakcemile2

unutmadan yazayım aklımda kalanlardan

adaercim
allah tamamına erdirsin tatlım inşallah çok mutlu olursun
narincim çocuk nasıl oldu

başka başka hatırlamıyorum...

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bakalım ..

kızlaar ya bişi dicem benim diyetle bi sorunum yok açıkmıyorum kendimi kötüde hissetmiyorum ama sanki günler geçmiomuş gibi gelio yaa sizede öyle oluyomu biran önce geçsin istiyorum boshayallersmile

malum bugün cumartesi tembellik günü :)

herkes kendi meşkalesinde olsa gerek

yazdım yürüyüşe gidip geldim,3km kadar yürüdüm-fazlası ya da eksiği olabilir artık akşama kadar da bilgisayarda takılacağım işim yok

kızlar bugün arkadaşıma gidicem akşam gelince kaynatırız opuyorumnanaktan

tamam canım dikkat et kaçırma-diyene bak bilmiyorumkismile

nbr kızlar iyi hafta sonları

sana da canım..nasılsın

teşekkür ederim tatlım

bende sevindim melocum
evet seni geçtiiiiiim

melocum umarım en kısa zamanda hamiş olursun
bi de hamiş hamiş fotolarını koyarsın
aay ne güzel olur

kuzum daha 60 a inmem gerek..sonra

kızlar yaa eşim aradı şimdi hazırlan 10 dk geliorum die .

tam siz toplandınız ben gidiyorum hep böyle oluo yaa .

size iyi muhabbetler şekerler ..

tektim bir anda burası dolmuş .hoşgeldiniz güzeller.
hoşbulduk şeker..naber?

aynısınıben ilk başlarda yaşadım..şimdi 5 ay bitmek üzere artık öyle gelmiyor alıştım gibi,yani diyette olduğum bir dönemmiş değil de benim asıl hayatım böyleymiş gibi.
hani yaşam şeklinizi değiştirin lfı varya bazen ama bazen onu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…