80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım.

ya bu insanlar ne garipler yaa .ilk önce aa sen ne kadar kilo almışsın die veryansın ederler .bakışları bile bi gıcıktır.sonra diyetteyim dersin aa senin çokta fazla kilon yokki sıkma kendini derler alsanaalsanasmile

İnş kilolarını verirsinde çatlarlar canım kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar ben cuma gününden bu yana diyetteyim diyete 79.1 başladım bu sabah tartıldım 77.1 olmuşum zemuszemus benim kilolar bir ara baya durmuştu veremiyordum 1 aydır diyet yapıyorum ilk 2 hafta 6 kilo verdim 2hafta hiç vermedim :sinifsinif: neden bende anlamadım ama şimdi yine vermeye başladım oleeeeyyyyyy :lepi: 1 ayda toplam 9 kilo vermişim kızlar sizce iyimi ??

iyimi ne kelime harikaa .hatta birazda hızlı olmuş gibi .aralarda duraklamalar olur takılma canım aynı azimle devam et bence bikaç ay sonra fıstık gibi olursun ..inşş kaydirigubbakcemile2 :hooray:

süpermiş valla seni kutlarım.bu haftanın birincisi belli oldu.beyaz et diyetidi heralde.bende tavugu çok severim bende mi yapsam ne.yemek zamanları sorun degilde çayla abur cubur kaçırıyorum bende.sen tek beyaz et mi tüketiyorsun bütün gün yoksa seninde ufak kaçamakların oluyormu cnm.:lepi:

iyimi ne kelime harikaa .hatta birazda hızlı olmuş gibi .aralarda duraklamalar olur takılma canım aynı azimle devam et bence bikaç ay sonra fıstık gibi olursun ..inşş kaydirigubbakcemile2 :hooray:
tşk ederim büyük moral oldu tatlım yaa kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
yaaa kızlar kusura bakmayın aklıma geldikçe yazıyorum bu az önce yazdığım ilk 5 gün için geçerli diğer 5 gün için hem tavuk hemde yanında yağsız salçasız sebze yemeği var

kızlarrrrrrr işte bu haftanın tablosuuuuu...

sevdemer çok süpersin canım çok tebrikler ve kilo veren herkesi kutlarım kendime de :tomato:

tabimisafirler geldi ben coştum bi süre istemiyorum misafir falan yaaaaa..aylardır tık yok kilo vereceğime alıyorum çok sinirliyim kendime çokkkk..
artık memeden de kescem oğluşu beşibi yerde falan takılcam..

sagol kaptanım aslında ben bu hafta vermıstım 1 100 gecen haftanın
nanesı bu ama olsun senı yanlız bırakmadım ne kadar tatlıyım dımı:kedi::kedi::kedi::lepi::lepi:

merhaba kızlar aslında iyi geceler demem lazım bu saattekaydirigubbakcemile3 kimseler yok erkenden uyudunuzmu kıss yada gezmelerden dönmedinizyerimseniben

eline sağlık kaptanımopuyorumnanaktan

kutlarım canım seni darısı bütün zayıflamak isteyenlerin başına yani bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmohaoldumsmile çıtır olmak istiyorumsositososito bayanssulusmilesokaklarda çıtır çıtır gezmek bende zayıfım demek ve haykırırcasına kiloludeğilimzemuszemus demek gezmek istiyorum bana bakan bayanların kafasındaki düşünce aaaaaabayanssulusmile nekadar hoşbi bayan dedirtmek istiyorummmmmmmbayanssulusmile ohhhh içimdekileri haykırdım rahatladımakannehir:1shok:lülülülülülübilmiyorumkismile

bende senin yazını okuduktan sonra eşimi markete gönderdim peynir için kalmamış acabaCADIARZU herkes senin yazıyı gördüde aldı bana kalmadı nedersin melocumkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

ayyy...ölylemi acaba kızlar sütaşla hiçbir bağım yok amacım sizi zayıflatmak bilmiyorumkismile

haklıymışım di mi beğenmenize çok sevindim..hem kalorisi bu kadar az hem de bu kadar lezzetli...

canım regl döneminde olmuyor o yüzden hayal kırıklığı yaşama ya..devam et sadece

selamlar arkadaslar nasılsınız benı sorarsanız
devam edıyorum ınsaallah hedefımıze ulasırız

aynen canım biz de devam...

tebrikler sevdemer her haftan böyle güzel geçer inşşş kaydirigubbakcemile5

sevdemer tebrkler hayatım ... kaydirigubbakcemile5 hadi bakalım devam rakibimsin kıskandım ama ne yapayım bükemediğin bileği öpeceksin eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

dün eşim beni kahvaltıya görüreceyim diye tutturdu en son tamam dedim ama gitmeden ne yiyeceğime karar verdim ve o kadar yiyip kalktım..kendisi de itiraf etti dayanamamanı bekliyordum diye ama dayandım

bu sabah da tartıda ödülümü aldım 67.9 olmuşum :lepi:
sizi bilmiyorum kızlar ama ben su içmeden olmuyor hem öyle günde 3 litre falan değil 5 litre
artık vücudumu tanıdım sizde öyle yapın derim

bu arada gittiğim kahaltının fotsunu koyuyorum sizde dayanın buradan sadece
1 dilim ekmek
1yumurta
domates salatalık yiyip kalktım nasıl yaptın derseniz tartıyı ve sğmayacağım kıyafetleri aklımdan çıkarmadım lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…