- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
çizelgemi hemen değiştirdim.eger bu cumaya kadar 1 kilo verirsem kendime bir hediye alıcagım.önümüzdeki hafta pazar günü bi bebek mevlütü var ve o mevlüte benim kilomla ilgili yorum yapanlarda gelecek inşallah o güne kadar 1 kilo gider.gerçi reglide olacak gibiyim ama ben yine elimden geleni yapacagım
günaydın kızlar ben cuma gününden bu yana diyetteyim diyete 79.1 başladım bu sabah tartıldım 77.1 olmuşum zemuszemus benim kilolar bir ara baya durmuştu veremiyordum 1 aydır diyet yapıyorum ilk 2 hafta 6 kilo verdim 2hafta hiç vermedim :sinifsinif: neden bende anlamadım ama şimdi yine vermeye başladım oleeeeyyyyyy :lepi: 1 ayda toplam 9 kilo vermişim kızlar sizce iyimi ??
günaydın kızlar ben cuma gününden bu yana diyetteyim diyete 79.1 başladım bu sabah tartıldım 77.1 olmuşum zemuszemus benim kilolar bir ara baya durmuştu veremiyordum 1 aydır diyet yapıyorum ilk 2 hafta 6 kilo verdim 2hafta hiç vermedim :sinifsinif: neden bende anlamadım ama şimdi yine vermeye başladım oleeeeyyyyyy :lepi: 1 ayda toplam 9 kilo vermişim kızlar sizce iyimi ??
tşk ederim büyük moral oldu tatlım yaa kaydirigubbakcemile2iyimi ne kelime harikaa .hatta birazda hızlı olmuş gibi .aralarda duraklamalar olur takılma canım aynı azimle devam et bence bikaç ay sonra fıstık gibi olursun ..inşş kaydirigubbakcemile2 :hooray:
süpermiş valla seni kutlarım.bu haftanın birincisi belli oldu.beyaz et diyetidi heralde.bende tavugu çok severim bende mi yapsam ne.yemek zamanları sorun degilde çayla abur cubur kaçırıyorum bende.sen tek beyaz et mi tüketiyorsun bütün gün yoksa seninde ufak kaçamakların oluyormu cnm.:lepi:[/QUO
tşkler tatlım darısı herkesin başına hedefim ayın 26 sına kadar 70 yada 69 olmak tabi inşlah ama bu diyete güveniyorum ondan böyle konuşuyorum evet beyaz yada kırmızı et hatta balık ta yiyebilirsin tabiki tamamen yağsız olcak ben kendim tavuk göğsü tercih ediyorum yaptıklarımı söyliyim kızlar
sabah:1 haşlanmış yumurta yiyiyorum çay içiyorum şekersiz içemediğimden büyük çay fincanına bir çay kaşığının üçte biri kadar şeker atıyorum
öğlen:tavuk göğsü istediğin kadar karnımı tam doyuruyorumki tıka basa değil tabi:)) ara atıştırması yapmıyayım diye
akşam:yine tavuk göğsü seni doyurcak kadar
not:akşama kadar en az 3 litre su içilecek tatlı kirizine girersenizde siyah renkte kuru kayısı yenebilir ben bazen 10 tane yiyiyorum ohaoldumsmile çünkü acaip tatlı kirizim tutuyor ha bide bazen cnm çok çekerse sabahları çok az peynir ve bide birkaç tane zeytin yiyiyorum bide yürüyüş bandında yürüyüşe başladım dün 50 dakikaya yakın yürüdüm 5000 kalori yaktım hergün bu kadar kalori yakmaya dikkat etcem
sagol kaptanım aslında ben bu hafta vermıstım 1 100 gecen haftanın
kızlarrrrrrr işte bu haftanın tablosuuuuu...
sevdemer çok süpersin canım çok tebrikler ve kilo veren herkesi kutlarım kendime de:tomato:
tabimisafirler geldi ben coştum bi süre istemiyorum misafir falan yaaaaa..aylardır tık yok kilo vereceğime alıyorum çok sinirliyim kendime çokkkk..
artık memeden de kescem oğluşu beşibi yerde falan takılcam..
kızlarrrrrrr işte bu haftanın tablosuuuuu...
sevdemer çok süpersin canım çok tebrikler ve kilo veren herkesi kutlarım kendime de:tomato:
tabimisafirler geldi ben coştum bi süre istemiyorum misafir falan yaaaaa..aylardır tık yok kilo vereceğime alıyorum çok sinirliyim kendime çokkkk..
artık memeden de kescem oğluşu beşibi yerde falan takılcam..
bende senin yazını okuduktan sonra eşimi markete gönderdim peynir için kalmamış acabaCADIARZU herkes senin yazıyı gördüde aldı bana kalmadı nedersin melocumkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
slm kızlarr iyi geceler herkese ..
bende aldım bugün kızlar .annemdeydim hemen bi dilimi çıkardım tattırdım onlara gerçekten çok beğendiler .hem hafif hem leziz ben artık sürekli bundan alırım sağol melocum a.s.
peynir satışlarında ciddi bi patlama yaşandı bugün sanırım kaydirigubbakcemile3
çizelgemi hemen değiştirdim.eger bu cumaya kadar 1 kilo verirsem kendime bir hediye alıcagım.önümüzdeki hafta pazar günü bi bebek mevlütü var ve o mevlüte benim kilomla ilgili yorum yapanlarda gelecek inşallah o güne kadar 1 kilo gider.gerçi reglide olacak gibiyim ama ben yine elimden geleni yapacagım
selamlar arkadaslar nasılsınız benı sorarsanız
devam edıyorum ınsaallah hedefımıze ulasırız
tebrikler sevdemer her haftan böyle güzel geçer inşşş kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarrrr kimsecikler yok çokmu erkenciyim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?