80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benimde durum güzel gidiyor öğlene doğru tartıldım daha bişey yememiştim ama bilin bakalım kaç çıktım 77.7 zemuszemus çok şaşırdım ama bir o kadar sevindim şimdilik hedefim 65 inşlah ulaşırım kızlar tabi sizlerde istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşlah opuyorumnanaktan

ne güzel cnım ..ne güzel

ben de toplu menümü yzayım..

sabah sütlü kırmızı biber
1kepek ekmek

ara

portakal

öğle
2avuç büyüklüğünde ızgara tavuk

ara

yoğurt
5-6 badem

akşam
çorba salata

sadece akşam kaldı öğünlerimi dyanamadığım için biraz arttırdım adet olsam da kurtulsam acıkmaktan

selam kızlar bu kilolarla napıcam böyle dün çok kızdım ve çayın yanında bişeyler yedim akşam yemeğinde de ekmek yerine makarna yemiştim hopppp 1 kiloyayakın aldım şimdide 1kase yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği yedim onunla geçirdim öğle yemeğini akşamda o şekilde yiyeceğim mutsuzum bana yardım edin ne yapayım offfffff

birtür kahvaltılık
kırmızı közlenmiş biberi azıcık un ve yağla kavurup süt koyuyorsun çok leziz

kayınvalidem bulgaristan göçmeni ondan öğrendim.normalde bugün yumurta günüydü ama onun yerine bunu yedim

selam kızlarrr nasılsınızz gerçi bir tek sevdemer varr nasılsın canımmmm
kızlar merhaba nasılsınız oğluşum duşa girdi kaptım hemen pc hiç kaçarmıkaydirigubbakcemile3
slm kızlar napıyorsunuz hayat nasıl gidiyor

merhaba kızlar
nasılsınız
benimde oğluş uyudu fırsat buldum geçtim pc başına ama uykumda var
bi bakayım dedim beşibiyerdemi içerken
yarın eşim geliyor askerden
annem bir tepsi cevizli baklava,ıspanaklı börek yaptı
bende yarın yemek yapacağım malesef en kalorililerinden
eşimin sevdiği yemeklerden
napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa
nasıl dayancam :bbo:

canım gözün aydın allah:Saruboceq: kavuştursun yemek konusunda sana katılıyorum canım dayanmak sabretmek çok zor bende yarın anneme gitmeği düşünüyorum annemde telefonda şunu yapayım bunuyapayım diyip duruyor anne yapma gerk yok desemde o yapıcak biliyorum yani bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum yarın benim içinde zorbi gün olucak bakalım nasıl dayanacağım eyvahedigeldismile

herkese merhaba modemdeki bi sorundan dolayı dünden beri hiç giremedim nete.geçmişte epey birikmiş ara ara okurum artık

bende senin yazını okuduktan sonra eşimi markete gönderdim peynir için kalmamış acabaCADIARZU herkes senin yazıyı gördüde aldı bana kalmadı nedersin melocumkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

slm kızlarr iyi geceler herkese ..

bende aldım bugün kızlar .annemdeydim hemen bi dilimi çıkardım tattırdım onlara gerçekten çok beğendiler .hem hafif hem leziz ben artık sürekli bundan alırım sağol melocum a.s.

peynir satışlarında ciddi bi patlama yaşandı bugün sanırım kaydirigubbakcemile3

oku oku bitmiyor ne çok kaynatmışsınız bir gün buralardan uzaklaşmaya gelmiyor kafamçokkarıştı

çizelgemi hemen değiştirdim.eger bu cumaya kadar 1 kilo verirsem kendime bir hediye alıcagım.önümüzdeki hafta pazar günü bi bebek mevlütü var ve o mevlüte benim kilomla ilgili yorum yapanlarda gelecek inşallah o güne kadar 1 kilo gider.gerçi reglide olacak gibiyim ama ben yine elimden geleni yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…