- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
hoşgeldin canım.
ya bu insanlar ne garipler yaa .ilk önce aa sen ne kadar kilo almışsın die veryansın ederler .bakışları bile bi gıcıktır.sonra diyetteyim dersin aa senin çokta fazla kilon yokki sıkma kendini derler alsanaalsanasmile
İnş kilolarını verirsinde çatlarlar canım kaydirigubbakcemile2
kızlarrrrrrr işte bu haftanın tablosuuuuu...
sevdemer çok süpersin canım çok tebrikler ve kilo veren herkesi kutlarım kendime de:tomato:
tabimisafirler geldi ben coştum bi süre istemiyorum misafir falan yaaaaa..aylardır tık yok kilo vereceğime alıyorum çok sinirliyim kendime çokkkk..
artık memeden de kescem oğluşu beşibi yerde falan takılcam..
melocum narıncım zılan sızlerı goruyorum nasılsınız
gununuz aydın olsun guzel olsun kacamaksız
olsun
melocum narıncım zılan sızlerı goruyorum nasılsınız
gununuz aydın olsun guzel olsun kacamaksız
olsun
MELOCUM tam bir azim ve irade kahramanısın.gerçekten bizler içinde örnek oluyorsun seni canı gönülden tebrik ediyorum şeker kaydirigubbakcemile5
kızlar benim reglim geçikti test alıp yapmaya bile korkuyorum.bide 2 gündür acayip bi mide bulantısı var.acaba psikolojikmi.
aaa...yapsana canım korkunun ecele faydası mı var bi yap bakalım düşündüğün bişey miydi?
canım hamile kalma ihtimalim sıfıra yakın amam Allah ol dedikten sonra olmayacak bişiyde yok.geçen hafta antibiyotik kullandım ondan mı acaba diyorum neyse olmadı yarın sabah alıp yapayım Allahım hayırlısı olsun inşallah ne ediyeyim
MELOCUM seninle aramızda tam 10 kilo var nekadar oldu sen başlayalı tatlım toplam kaç ay oldu
günaydın kızlarrrrr
asuuuummm günaydın hoşgeldin
sevdemer tebrik ederim süpersin opuyorumnanaktan
melocum tam bi irade abidesisin valla maşallah diyim iradene :lepi:
narin kııııızzz teyzemi oluyoruz yoksa :jeyyar::jeyyar:
asu yüreğime indirme benim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?