80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle canım .inşallah bu hafta gidecek 1 kilo

sevdemer tebrikler canım.handeryacım inşallah herşey istediğin gibi olsun tatlım inşallah kimsecikler gelmezde aldıgın kararı uygularsın sıkma canını kaptancıgım

MELOCUM tam bir azim ve irade kahramanısın.gerçekten bizler içinde örnek oluyorsun seni canı gönülden tebrik ediyorum şeker kaydirigubbakcemile5

MELOCUM tam bir azim ve irade kahramanısın.gerçekten bizler içinde örnek oluyorsun seni canı gönülden tebrik ediyorum şeker kaydirigubbakcemile5

sağol canım işte geçen hafta beni yıkan bu kadar azimli olup da verememek olmuştu sedan kaynaklanmış...bu hafta 67.9 oldum çok şükür

kızlar benim reglim geçikti test alıp yapmaya bile korkuyorum.bide 2 gündür acayip bi mide bulantısı var.acaba psikolojikmi.

aaa...yapsana canım korkunun ecele faydası mı var bi yap bakalım düşündüğün bişey miydi?

canım hamile kalma ihtimalim sıfıra yakın amam Allah ol dedikten sonra olmayacak bişiyde yok.geçen hafta antibiyotik kullandım ondan mı acaba diyorum neyse olmadı yarın sabah alıp yapayım Allahım hayırlısı olsun inşallah ne ediyeyim

ben şu aralık sayfalarına bi bakayım geçen ay ne zaman olmuşum.nede olsa buraya kesin yazmışımdır inşallah daha vardır yaa geçmemiştir

orası öyle tabi de insan kendini azıcık biliyor ya o bakımdan neyse haber ver canım

sevdemer tebrik ederim süpersin opuyorumnanaktan
melocum tam bi irade abidesisin valla maşallah diyim iradene :lepi:
narin kııııızzz teyzemi oluyoruz yoksa :jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…