- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
:lepi: sositososito hihoyyyt sırnaşık şey delikafadulden :içelim: :sm_cool: :smiley-cool: :teytey: Allahım sen affet .sen olmayanlara ver Yarabbim
:lepi: sositososito hihoyyyt sırnaşık şey delikafadulden :içelim: :sm_cool: :smiley-cool: :teytey: Allahım sen affet .sen olmayanlara ver Yarabbim
hadi gözün aydın kaydirigubbakcemile5
canım benim olursa da :ecrin_bebek:el birliğiyle büyütürüz bak burda kaç tane teyzesi var:roflol::roflol::roflol:
Selam kızlar. bende aranıza katılmak istiyorum. Ben 82 kiloyum ve ilk hedefim 70. Kızlar ben evlendiğimde 64 kiloydum. 7 senede bu hale geldim. Ama bende hormon bozukluğu ve polikistik over sendromu var. Bu kilolarda ilaçların ve regli olamamamın vede bebek olsun diye 2 tüp bebek denemesininde faydası çok.kedi:fayda değilde zarar) Şimdi sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum.Benide aranıza almanızı istiyorum.
huhuu selam kızlar...işte geldim burdayım..bundna sonra kovsanız da gitmicem deli gibi kg alıp geldim aranıza..sigarayı bıraktım maşallah sanki o anı bekliyormuşum gibi dediler gibi yedim ühühühühü..ama bugün başladım yeniden...
naısl keyifler?anlatın bakalım çok özledim sizleri..
aaaaa kim gelmiş kıs hoşgeldin kayıp sen nerlerdesin bakimklava:eee burayı bırakırsan olacağı o neyse şaka bir yana seni gördüğüme çok sevindimolumunekankayizsmile
narincim çizelgemi değiştiremedim bir türlü beceremiyorum şunu rica etsem yaparmısın bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?