valla canım ne desen haklısın da ben sigarayı bıraktım ve olanlar oldu işteneyse artık burdayım vercem kilolları..sen neler yaptın canım verebildin mi?
pek hızlı olmasada veriyorum 117.1 başladım bu hafta 108.9 yani 8.2 gitti
yaparım tatlım ne demek şu an kaç kilo oldun canım sana söyle cıvıl cıvıl jan janlı bi çizelge yapayım :sm_cool:
olsun canım 8 kg az mı çok sevindim aynen devam...pek hızlı olmasada veriyorum 117.1 başladım bu hafta 108.9 yani 8.2 gitti
sibelce aramıza hoş geldin canım dilerim dilediğin kiloya biran önce ulaşırsın ..
hoşgeldin elimphia kaydirigubbakcemile5
kızlar oğlusum hasta oldu yaa . mafoldumben
Annem astım bendegaliba oğlumda 3 yaşına kadar teşhis koymuyolar ama .şimdilik bronşiolit miş adı .
3 gündür onunla uğraşıorum ama bugün daha çok tıkandı.hastanede hava verdik ama pekte fayda vermedi açılmadı nefesi mafoldumben
dua edinde biran önce iğleşsin kızlar bu haldeyken yemekte yemio akşama kadar baygın dolanıo :1no2:
sibelce aramıza hoş geldin canım dilerim dilediğin kiloya biran önce ulaşırsın ..
Annem astım bendegaliba oğlumda 3 yaşına kadar teşhis koymuyolar ama .şimdilik bronşiolit miş adı .
3 gündür onunla uğraşıorum ama bugün daha çok tıkandı.hastanede hava verdik ama pekte fayda vermedi açılmadı nefesi mafoldumben
dua edinde biran önce iğleşsin kızlar bu haldeyken yemekte yemio akşama kadar baygın dolanıo :1no2:
hoşbulduk canım..çok çok geçmiş olsun oğluşuna da..
çok geçmiş olsun canım .
haklısın narin bende diyetisyene gittiğim dönemde yapmıştım şok diyet.sebze ağırlıklı oluyor.
ben şu elma diyeti yapmaya çalışan arkadaşların topiğine arada girip sağlıksız iş yapıosunuz yazıorum ama kale almıolar .
2 ay geç verelim sağlıklı verelim kızlar hiç mühim değil. zaten sağlıklı beslenince açıkma falan olmuyor .. arada tatlı krizleri o kadar .
ben piko yiyiyorum kızlar yarısını yiyip bırakıorum bi dahaki krize diğer yarısını yiyiyorum .sizede tavsiye ederim .hem meyve kurusu hemde çikolata yemiş oluyorum :))
geçen hafta diyetisyenle randevum vardı.doktorum eger kilo vermemiş olsaydın 2 günlük şok uygulayacaktık dedi .bende ayran detoksu gibi falan mı dedim hayır kesinlikle tek bir besinle şok olmaz dedi.şok diyet demek vücudun diyete tepki vermediği zamanlarda yapılırmış ve sadece normalden biraz daha düşük kalorili 2 günlük beslenme sekliymiş.tek tip beslenmenin son derece zararlı oldugunu söyledi.hayatımda bir kez lapa diyeti yaptım 2 günlük ve bittiğinde herşeye saldırıken buldum kendimi.siz siz olun kızlar asla böyle tek tip besinle nefsinizi canavara dönüştürmeyin.
canım benim yakın bi arkadaşım iştahımı kesiyor diye sigara ve kahve içmeye başladı gerçi burada yazmak bunu hoş değil inşallah birileri uygulamaya kalkmaz.sonra lahana suyu içmeye başladı ama öyle tarif edilen gibi 2 bardak falan değil 1 sürahi dolusu gün boyunca ve tam 26 kilo verdi.ve çok saglıksız beslendi.sonuç ne mi şuan hızla verdiklerini alıyor ve bagışıklık sistemi zayıfladı daha çabuk hasta oluyor ben bunu istemiyorum ben zaten daha saglıklı olmak için zayıflamak istiyorum.neden zayıflarken saglıgımdan olayım ki.
selam kızlar
canımm çok geçmiş olsun inş. biranönce iyileşir kuzun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?