80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

narıncım senın adına sevındım zaten kızınla daha tam anlasamadan
bıraz zamansız olurdu ama gene hayırlısı olsun
allah ısteyenlere versın

ooooo liste yapılmış,tebrikler edilmiş,muhabbet güzel olmuş üstüne bir de elimphia cım gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş :)

buterfly cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın
elımpıa hosgeldın umarım hedefıne ulasırsın

amin güzelim inş..

kızlar bugünki menimü yazıyım..

sabah 2 dilim ekmek + 2 zeytin + bi porsyon meyve salatası

Öğlen 3 köfte +2 dilim k.ekmeği+light cola az yğurt bol salata

arada 50 kalori değerinde ülker diabetik çikolatası

akşam sebze yemeği + 1 dilim ekmek +1 porsyon meyve salatası

akşama yine meyve yerim heralde bugünler tatlı krizim çok olduğundan her öğünde meyve tercih ediyorum boshayallersmile

ayy ben tabloyu göremedimm hemen geçmişi okuyup geliyorumm

buu arada selamlaaaarrrrrrrrr kızalarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

sevdemer 1.olmuşsun tebrik ederim şekerim inşallah sonucunuda görürsün sağlıkraporunda opuyorumnanaktan

buterfly canım çok geçmiş olsun bu çocukların hastalkları vallahi onlar olmasında biz olalım filan diyosun artık mafoldumben

melocum valahi seni çok tebrik ederim nasıl bir irade sendeki bende dayanıyorum ama erimiş peynir üstine yumurtaya dayanamam heralde yumurta hastasıyım ben yaaa kolestrol filan çıkmasa barii ilerde mafoldumben

başka ne yazıcaktım ben yaa unuttum kaydirigubbakcemile3

cnm geçmş olsn.iyişallah bir an önce iyileşir.

çok çok geçmiş olsun cnm yaa Allah acil şifalar versin

Hoşgeldin canım seni hatırlıyorum da..bana ilk hoşgeldin diyen sendin ben o günden bu yana neredeyse 20 kilo verdim.aramıza tekrar hoşgeldin

canım çok geçmiş olsun kıyamam neler çekiyo kimbilir?Allah yardımcınız olsun

sağol darkolive...tartıyı düşündükçe aklım aşıma geliyor lmaz:

ooooooo kimler gelmişş opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
nerelerdeydin kaçak özlettin kendini. neler yaptın bakalım
ben biraktığın gibi bir adım ileri bir adım geri derken bir arpa boyu yol katedemedim
aynen devam anlayacağın

ayy bana da ilk hoşgeldin diyen baharnazdı baharnazcım canım eğer arada uğrayıp bakıyorsan lütfen geri dön seni çok özledik
bu arada o günden bugüne ben olduğum yerde sayıyorum :mymeka: :roflol: :roflol:

tebrikler arkadaşım kutlarım senivereliniortak böylesine güzelbi sofraya dayanıp yemediğin için zaten mükafatınıda almışsın alkisalkisalkis

reklam kokan hareketler bunlar :jeyyar::jeyyar:
diyetsiz sporsuz kilo vermek alsanaalsanasmile ve hemen ardından daha hızlı bi şekilde almak demektir aklinialirimsmile

Son düzenleme:

canım allah şifa versin oğluşuna bende astım hastasıyım sıkıntısını çeken bilir inş oğlunda iyileşir biran önce :Saruboceq:

bende asuya katılıyorum biz şu anda bu kiloları vermenin eziyetini çekiyoruz ki ileride de çabuk kilo almamak için biz halimizden memnunuz canım emin adımlarla yavaş kilo veriyoruz önerin için ve bizi düşündüğün için teşekkürler guclubacismile

Slmmm azimli,iradeli,güzel bayanlar... ben yine gece gece tünedim :))

kaç zamandır doğru dürüst giremiyorum,sohbetlere katılamıyorum ama artık döndüm valla bu son olsun misafirleri falan da yolladım kçamakları da yaptım,kiloları da aldım yani tüm sınırları zorladım ama artık yeter..

yarını yani artık bugünü yeni milat kabul ediyorum ve başlıyorum adam akıllı diet ve lesli başka türlü olmayacak çünkü 80 fırladım acil bi fren yapmam lazım ve istikrar lazım..

kızlar en çok da ne etkiliyor biliyormusunuz yediklerini hergün buraya yazanlar harbi diet yapıp kilo verenler dikkat ederseniz o yüzden bende dahil herkes her gün ne yediğini muhakkak ertesi günde olsa yazsın (kaçamaklar da dahil) ,ben geçen sene resmen hergün hesap vercem derdine kendimi frenliyordum yadatartı günü yaklaşınca daha bi sporuma falan dikkat ediyordum yani topiğimizin bi zorlaması,motive edici gücü olsun..

hatta ben hemen yazıyım

sabah 1 kase sütlü lifalif
ara 1 küçük salatalık
öğlen 1 dilim ekmek,ve bi parça peynir
ara 1 çilekli yoğurt
akşam bulgur köftesi ve yağsız karnıyarık
oğlumun pudinginden 3-4 kaşık arttı onu yedim :kedi:
azöncede 1 portakal

ve lesli teyzeyle 1 saate yakın yani 4,5 mil yürüdüm (oğlum uyandı ve izin vermedi tamamlamama)
2,5 lt su

butterfly geçmişolsun kuzuna inşallah bi an önce iyileşir kıyamam kuzuya..

nihalcimde gelmişşşşşş...hoşgeldin canım sanırım sende depoladın ve start verdin hadi rakip olalım ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…