buterfly cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın
elımpıa hosgeldın umarım hedefıne ulasırsın
sibelce aramıza hoş geldin canım dilerim dilediğin kiloya biran önce ulaşırsın ..
hoşgeldin elimphia kaydirigubbakcemile5
kızlar oğlusum hasta oldu yaa . mafoldumben
Annem astım bendegaliba oğlumda 3 yaşına kadar teşhis koymuyolar ama .şimdilik bronşiolit miş adı .
3 gündür onunla uğraşıorum ama bugün daha çok tıkandı.hastanede hava verdik ama pekte fayda vermedi açılmadı nefesi mafoldumben
dua edinde biran önce iğleşsin kızlar bu haldeyken yemekte yemio akşama kadar baygın dolanıo :1no2:
sibelce aramıza hoş geldin canım dilerim dilediğin kiloya biran önce ulaşırsın ..
Annem astım bendegaliba oğlumda 3 yaşına kadar teşhis koymuyolar ama .şimdilik bronşiolit miş adı .
3 gündür onunla uğraşıorum ama bugün daha çok tıkandı.hastanede hava verdik ama pekte fayda vermedi açılmadı nefesi mafoldumben
dua edinde biran önce iğleşsin kızlar bu haldeyken yemekte yemio akşama kadar baygın dolanıo :1no2:
Hoşgeldin canım seni hatırlıyorum da..bana ilk hoşgeldin diyen sendin ben o günden bu yana neredeyse 20 kilo verdim.aramıza tekrar hoşgeldinhuhuu selam kızlar...işte geldim burdayım..bundna sonra kovsanız da gitmicem deli gibi kg alıp geldim aranıza..sigarayı bıraktım maşallah sanki o anı bekliyormuşum gibi dediler gibi yedim ühühühühü..ama bugün başladım yeniden...
naısl keyifler?anlatın bakalım çok özledim sizleri..
sevdemer 1.olmuşsun tebrik ederim şekerim inşallah sonucunuda görürsün sağlıkraporunda opuyorumnanaktan
buterfly canım çok geçmiş olsun bu çocukların hastalkları vallahi onlar olmasında biz olalım filan diyosun artık mafoldumben
melocum valahi seni çok tebrik ederim nasıl bir irade sendeki bende dayanıyorum ama erimiş peynir üstine yumurtaya dayanamam heralde yumurta hastasıyım ben yaaa kolestrol filan çıkmasa barii ilerde mafoldumben
başka ne yazıcaktım ben yaa unuttum kaydirigubbakcemile3
huhuu selam kızlar...işte geldim burdayım..bundna sonra kovsanız da gitmicem deli gibi kg alıp geldim aranıza..sigarayı bıraktım maşallah sanki o anı bekliyormuşum gibi dediler gibi yedim ühühühühü..ama bugün başladım yeniden...
naısl keyifler?anlatın bakalım çok özledim sizleri..
Hoşgeldin canım seni hatırlıyorum da..bana ilk hoşgeldin diyen sendin ben o günden bu yana neredeyse 20 kilo verdim.aramıza tekrar hoşgeldin
canım çok geçmiş olsun kıyamam neler çekiyo kimbilir?Allah yardımcınız olsun
sağol darkolive...tartıyı düşündükçe aklım aşıma geliyorlmaz:
dün eşim beni kahvaltıya görüreceyim diye tutturdu en son tamam dedim ama gitmeden ne yiyeceğime karar verdim ve o kadar yiyip kalktım..kendisi de itiraf etti dayanamamanı bekliyordum diye ama dayandım
bu sabah da tartıda ödülümü aldım 67.9 olmuşum :lepi:
sizi bilmiyorum kızlar ama ben su içmeden olmuyor hem öyle günde 3 litre falan değil 5 litre
artık vücudumu tanıdım sizde öyle yapın derim
bu arada gittiğim kahaltının fotsunu koyuyorum sizde dayanın buradan sadece
1 dilim ekmek
1yumurta
domates salatalık yiyip kalktım nasıl yaptın derseniz tartıyı ve sğmayacağım kıyafetleri aklımdan çıkarmadımlmaz:
Merhaba arkadaşlar;
Ben biber hapı sayesinde 30 kilo veren biri olarak gönül rahatlığı ile diyebilirim ki gördüğüm en etkin ilaç bu..En azından sağlığınızı bozmuyor ve en kilolu yerinizi öncelikle zayıflatıyor. Herkese nasıl kilo verdiğimi anlatıp durmaktan yorulduğum için face de antidiyet diye grup kurdum. orada ilacı nasıl kullanacağınızdan tutunda kaç günde kaç kilo verebileceğinize kadar herşeyi paylaşıyorum. Biber haplarının çeşitleri ve kullanımları çok farklı... Doğru ürün ve doğru kullanım sizi başarıya götürecek. Dediğim şekilde kullananlar hiç diyet spor yapmasalar bile ayda ortalama 5-6 kilo veriyorlar. ve aç kalmıyorlar…bilginiz olsun istedim o kadar diyetle sporla kendinizi yormayın zayıflamaya yardımcı ürün var faydalanmak gerek
Merhaba arkadaşlar;
Ben biber hapı sayesinde 30 kilo veren biri olarak gönül rahatlığı ile diyebilirim ki gördüğüm en etkin ilaç bu..En azından sağlığınızı bozmuyor ve en kilolu yerinizi öncelikle zayıflatıyor. Herkese nasıl kilo verdiğimi anlatıp durmaktan yorulduğum için face de antidiyet diye grup kurdum. orada ilacı nasıl kullanacağınızdan tutunda kaç günde kaç kilo verebileceğinize kadar herşeyi paylaşıyorum. Biber haplarının çeşitleri ve kullanımları çok farklı... Doğru ürün ve doğru kullanım sizi başarıya götürecek. Dediğim şekilde kullananlar hiç diyet spor yapmasalar bile ayda ortalama 5-6 kilo veriyorlar. ve aç kalmıyorlar…bilginiz olsun istedim o kadar diyetle sporla kendinizi yormayın zayıflamaya yardımcı ürün var faydalanmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?