80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol ya bis almayalım

tebrikler canım süper bir menü ayrıca spor da iyi,ben spor yapmıyorum-sevmiyorum ya :umursamaz: keşke yapsam daha güzel olacak ama :sinifsinif:

günaydın kıslaaarrr..tükanı açıyoruuumm

bugünkü menüm

sabah
1yumurta
1ekmek
domates-maydanoz

ara
portakal

öğle
el kadar tavuk
bol marul salata

ara
yoğurt 1bardak

ara elma

akşam
mercimek çorbası
bol marul salata

günaydın arkdşlar dünden bu yana çok mutluyum canlarım neler oldu biliyormusunuz dün üzerine hiç olmayan kıyafetlerimi çıkarıp giydim zemuszemus o kadar hoşuma gittiki anlatamam darısı herkesin başına hala şoktayım yaaa 50-52 bedenden 44 bedene düşmüşüm artık 44 beden giyebiliyorum çok mutluyum çoooookkkkkk :sm_cool:v

şimdi kızlar şaşırcaksınız 80 kiloyla 52 beden giyilirmi diye aslında size bişey itiraf edeyim ben 1 yıl öncesine kadar 100 kiloydum :1shok: son bir ayda verdiğim 9 kiloyu saymasak diğer kilolarımı bu kadar uzun sürede verdim çok yavaş veriyordum ama artık daha hızlı veriyorum çünkü bana kilo yapan ilaçlardan kurtuldum oleeeyyyyy :lepi: ayy kızlar 100 kilodan 76 inmek benim için büyük bir mucize Allahım herkese nasip ett öyle bişeydiki artık 90 kilonun altına ineceğimi sanmıyordum demekki bütün sihiri o ilaçlar bozuyormuş kötükedihüso hadi öptüm hepiniziiiii

negüzel bi duygudur bilirim :dance:

neilacı kullanıyodunki canım :uhm:

günaydın kızlar..dün akşam işler yoğunlaştı yazamadım...hemen dünkü menümü yazayım...
sabah:tam buğday ekmekli sandviç+şekersiz çay
ara:yeşil çay
öğle:yarım kase diyet mercimek çorba
yarım kase cacık
z.yağlı taze fasulye
yarım dilim kepek ekmek
araortakal
ara:1 elma
akşam:ızgara tavuk
salata
yarım kase yoğurt

günaydın canııımm a.s.

tebrikler ya...negüzel ben o duyguyu hiç yaşayamadım 88 kiloyken 44 bedendim 20 kilo verdim 42 giyiyorum nasıl iş anlamadım ve tüm markalarda

negüzel bi duygudur bilirim :dance:
dedim ya ben o duyguyu hiç yaşamadım sanırım çok kemikli olduğum çin

günaydın kızlarrr

sanada günaydın asuuumm

çok ağır psikiyatri ilaçları kullandım 3 yıl birde bunun yanında kortizonlu kremler 1-1.5 yıl içinde 70 kilodan 100 çıkardı ikisi birleşince olanlar oldu bana

iyidir melocum sen nasılsın??ahh ahh bu kilollları ben hangi ara aldım diye düşünüyordum tam sen napıyorsun demişsin:)

tebrik ederim canım.inşallah hedef kilona ulaşırsın

herkese günaydın.hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum.ben bu aralar yogunum elimden geldiğince ugramaya çalışacagım yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…