Merhaba arkadaşlar;
Ben biber hapı sayesinde 30 kilo veren biri olarak gönül rahatlığı ile diyebilirim ki gördüğüm en etkin ilaç bu..En azından sağlığınızı bozmuyor ve en kilolu yerinizi öncelikle zayıflatıyor. Herkese nasıl kilo verdiğimi anlatıp durmaktan yorulduğum için face de antidiyet diye grup kurdum. orada ilacı nasıl kullanacağınızdan tutunda kaç günde kaç kilo verebileceğinize kadar herşeyi paylaşıyorum. Biber haplarının çeşitleri ve kullanımları çok farklı... Doğru ürün ve doğru kullanım sizi başarıya götürecek. Dediğim şekilde kullananlar hiç diyet spor yapmasalar bile ayda ortalama 5-6 kilo veriyorlar. ve aç kalmıyorlar bilginiz olsun istedim o kadar diyetle sporla kendinizi yormayın zayıflamaya yardımcı ürün var faydalanmak gerek
hatta ben hemen yazıyım
sabah 1 kase sütlü lifalif
ara 1 küçük salatalık
öğlen 1 dilim ekmek,ve bi parça peynir
ara 1 çilekli yoğurt
akşam bulgur köftesi ve yağsız karnıyarık
oğlumun pudinginden 3-4 kaşık arttı onu yedim :kedi:
azöncede 1 portakal
ve lesli teyzeyle 1 saate yakın yani 4,5 mil yürüdüm (oğlum uyandı ve izin vermedi tamamlamama)
2,5 lt su
günaydın arkdşlar dünden bu yana çok mutluyum canlarım neler oldu biliyormusunuz dün üzerine hiç olmayan kıyafetlerimi çıkarıp giydim zemuszemus o kadar hoşuma gittiki anlatamam darısı herkesin başına hala şoktayım yaaa 50-52 bedenden 44 bedene düşmüşüm artık 44 beden giyebiliyorum çok mutluyum çoooookkkkkk :sm_cool:v
şimdi kızlar şaşırcaksınız 80 kiloyla 52 beden giyilirmi diye aslında size bişey itiraf edeyim ben 1 yıl öncesine kadar 100 kiloydum :1shok: son bir ayda verdiğim 9 kiloyu saymasak diğer kilolarımı bu kadar uzun sürede verdim çok yavaş veriyordum ama artık daha hızlı veriyorum çünkü bana kilo yapan ilaçlardan kurtuldum oleeeyyyyy :lepi: ayy kızlar 100 kilodan 76 inmek benim için büyük bir mucize Allahım herkese nasip ett öyle bişeydiki artık 90 kilonun altına ineceğimi sanmıyordum demekki bütün sihiri o ilaçlar bozuyormuş kötükedihüso hadi öptüm hepiniziiiii
günaydınlar
günaydın arkdşlar dünden bu yana çok mutluyum canlarım neler oldu biliyormusunuz dün üzerine hiç olmayan kıyafetlerimi çıkarıp giydim zemuszemus o kadar hoşuma gittiki anlatamam darısı herkesin başına hala şoktayım yaaa 50-52 bedenden 44 bedene düşmüşüm artık 44 beden giyebiliyorum çok mutluyum çoooookkkkkk :sm_cool:v
dedim ya ben o duyguyu hiç yaşamadım sanırım çok kemikli olduğum çinnegüzel bi duygudur bilirim :dance:
günaydın kızlarrr
şimdi kızlar şaşırcaksınız 80 kiloyla 52 beden giyilirmi diye aslında size bişey itiraf edeyim ben 1 yıl öncesine kadar 100 kiloydum :1shok: son bir ayda verdiğim 9 kiloyu saymasak diğer kilolarımı bu kadar uzun sürede verdim çok yavaş veriyordum ama artık daha hızlı veriyorum çünkü bana kilo yapan ilaçlardan kurtuldum oleeeyyyyy :lepi: ayy kızlar 100 kilodan 76 inmek benim için büyük bir mucize Allahım herkese nasip ett öyle bişeydiki artık 90 kilonun altına ineceğimi sanmıyordum demekki bütün sihiri o ilaçlar bozuyormuş kötükedihüso hadi öptüm hepiniziiiii
günaydınnnnnn burda çokkkk soğukk bir hava ve yağmurr varrrr dondummmmmmohaoldumsmileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?