iyidir melocum sen nasılsın??ahh ahh bu kilollları ben hangi ara aldım diye düşünüyordum tam sen napıyorsun demişsin:)
günaydınnnnnn burda çokkkk soğukk bir hava ve yağmurr varrrr dondummmmmmohaoldumsmileohaoldumsmile
günaydın tatlım.ogluşun mu yaptı çizelgeni .lütfen kusura bakma ben bir türlü beceremedim :kedi:
gunaydın melocum yagmur gozlum narıncım ve tum arkadaslar gununuz guzel bol motıvasyonlu olsun
ıyıyım canım ınsaallah ıyı olurum sen nasılsın motıvasyon tammıgünaydın canım nasılsın
ıyıyım canım ınsaallah ıyı olurum sen nasılsın motıvasyon tammı
bundan sonra elimden geldiğince düzenli olarak yediklerimi yazmaya çalışacagım.
işte dünkü menüm :
evden çıkmadan : 1 bardak süt
kahvaltı :2 dilim k.ekmek , peynir , yeşilçay
öğle : 4 köfte ,salata , 1 dilim k.ekmeği
ara : yogurt , yarım paket diyt bisküvi
ara : yarım paket diyet bisküvi
akşam : 1 tabak tavuk sote , salata
ara : kayısı kurusu
butterfly elımpıa zılan gununuz aydın olsun nasılsınız
bende verdım gecen hafta ınsaallah bu haftada devam eder deartık bende mutlu olurumbu hafta kilo verince hepsi yerine geldi zemuszemussen ne durumdasın canımbilmiyorumkismile
sağol canım hastalıklarl a uğraşıyorum işte .Ama atlatıcaz inş.
Arkadaşlar dünki mesajlarınıza cevap yazamadım okumadım sanmayın sakın.hepinize çok teşekkür ederim. a.s.
sağol canım hastalıklarl a uğraşıyorum işte .Ama atlatıcaz inş.
Arkadaşlar dünki mesajlarınıza cevap yazamadım okumadım sanmayın sakın.hepinize çok teşekkür ederim. a.s.
kızlar şu lahana kürünü deneyen var mı aranızda çorbayı değil de suyunu içen çok iyi şeyler duydum da düşünüyorum uygulamayı..çok fazla kof kilom var ya son zamanda aldığım onu mu yapsam diyorum..
sanada güldalımmmgunaydın melocum yagmur gozlum narıncım ve tum arkadaslar gununuz guzel bol motıvasyonlu olsun
öğlen akşam etmi yedin canım. akşamları sebze ye daha sağlıklı :1hug:
kızlarrr günaydın herkese .zilan tebrikler canm güzel vermişsin inş bidaha almazsın canım .
sabah kahvaltımda sütaş süzme peynir :) 1 yumurta 2 dilim k ekmeği yedim sabah elma sirkeli ılık su tabi zemuszemus
oğluşun nasıl oldu canım iyimi:teselli:
nasıl oldu ya?merak ediyorum canım?:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?