80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

handeryacım şu etinin lifalif yulaf ezmesinden bende aldı hem doyurucu hemde sağlıklı hemde bağırsakları çalıştırıyor dimi daha yemedim ama bugün aralarda yemeye başlıycam bakalım artık

istanbul yeşilyurttan hava durumunu bildiriyorum kar başladıııboshayallersmileboshayallersmiletabi bu sevinçle eve nasıl gideceğimi hiçççç düşünmüyorumkaydirigubbakcemile3

handeryacım şu etinin lifalif yulaf ezmesinden bende aldı hem doyurucu hemde sağlıklı hemde bağırsakları çalıştırıyor dimi daha yemedim ama bugün aralarda yemeye başlıycam bakalım artık

evet canım..ben çok seviyorum benimki çikolatalı-portakallı haftada bir iki kere kahvaltıda onu yiyorum,oğluş da coco pops yiyor bana bakıp :))

Nihallllll kaçkilosun canım yazmamışsın...
sana rakibem olurmusun dedim okumadınmı?

selamlarrr şekerlerr bugün diyete yani sağlıklı yaşamaya başlayalı tam 1 ay oldu bayaa iyi kilo verdim sankim ohaoldumsmile
inşallah devamı gelir yarabbimmmmm 77ile hamile kalmıştım bakalım doğum kiloma ne kadar zamanda düşücemmmm eyvahedigeldismile

sağol canım bu foto eski ama o çekildiği zaman da 80lerdeydim sanırım..kimse benim 90 olduğuma inanmıyor ama daha birkaç ay öncesinde 82 lerdeydim hatta 80.5 a dek düşmüştüm birdne nasıl aldım inan anlamadım..10 gün kadar sigaraı bıraktım herşeye saldırdım sonuç bu oldu baktım çok fenaya gidiyorum eskisi kadar olmasa da başladım yeniden içmeye..
ama ben heryerimden alıyorum diye midir nedir bilmem kimse 90 olduğuma inanmıyor tartın yanlıştır diyor ama ben acı gerçeği biliyorum:)

ayy handeryacım ben bu lifafifi hiç sevmedim ya dişlerime yapışıyor yiyemedim süt koydum içine sen nasıl yapıyosun :umursamaz:

güncelleyelim kaptanım :)

canımmmmmm ben bir daha bakayım bak iyi hatırlattın biliyorsun gelinliğine bayılıyorum :) ben hala gelinlik bakmadımmmmmm bu arada ayyy geç mi kaldım ne 24 nisana

yok be canım ocak ortasındayız daha nisana oooooo..ben nisan sonunda başlamıştım diktirmeye..ayy canım benim ben de gelinliğimi çok severek giydim..nasıl gişdiyor hazırlıklar..eşyalara falan baktınız mı??benim gelinlikçime gitsene bir fiyat al..

evliler , evlenenler ohh muhabbetiniz bol olsun hanımlar bayanssulusmile

bugünüm hastanelerde geçti kızlar ,yemeklerim çok düzeniz oldu o yüzden .Ama olsun oğlusuma değer tabi.bi ton ilaç verdiler .günde 4 kez hava vericez nefesi çok tıkalıymış .7 gün sonrayada acil bişey olmazsa kontrol inş..
Bu kadar koşturmanın içinde sporumu aksatmadım kızlar .akşam oğlum ilaçların etkisinden uyuyunca doğru salonda aldım soluğu allahtan yakın :)

istanbulda olanlar bilir gerçi ama bizim buralar bembeyaz oldu .seyri çok hoş ..tabi yanında kahveyle ..

arkadaslar ben yeni üye oldum.5 ay önce dogum yaptim ve süt olsun diye ha bira yiyenlerdendin ta ki yeni yilda aile fotosu cektirinceye kadar .katana gibi oldugumu orada gördü ve sitedeki 1 ayda 10 kilo dietine basladim.29 ocakta tartildim 86 kilo idim o gün basladim diete.su anda daha hic tartilmadim ama icine giremedigim pantolonuma dün girdigimi görünce cok sevindim bu ayin sonunda tartilicam.heyecanla bekliyorum.bu sitedeki zayiflayan arkadaslarin öykülerini her aksam okuyarak motive oluyorum inanin bende cok faydasi oluyor.Allah razi olsun bu siteyi acana bu arada bebegim daha cok kücük aksamlari o uyuduktan sonra girebilicem siteye.

ee hoşgeldin o zaman canım kaydirigubbakcemile5 ideal kilona kavuşman dileğiyle bayanssulusmile

aaa görmedim canım..rakiben olurum seve seve de canım benim kilo aldı başını gitti90 ı geçtim..90.3 üm..sana fazla kaçmam mı:)
Nihalcim sen naptın öyleeeeee!!! neyse artık burdasın ve sen istersen hepsi bir bir gider bu kiloların biliyosun..eee iyio zaman bende kendime başka rakip bulurum adaerrrrrr canımmm düğününe az kaldı sen şimdi çatır çatır veririsin kilolarını bari seninle rakip olalım da gaza geliyim boştamısın ?:))
ayy handeryacım ben bu lifafifi hiç sevmedim ya dişlerime yapışıyor yiyemedim süt koydum içine sen nasıl yapıyosun :umursamaz:
Canım benimkinden mi aldın sende çikolatalı-portakal kabuklu? bir de ben 1 tatlı kaşığı diet vişne reçeli ve biraz mısır gevreği koyuyorum daha güzel oluyor ,bi de öyle dene istersen..
güncelleyelim kaptanım :)

canımmmmmm ben bir daha bakayım bak iyi hatırlattın biliyorsun gelinliğine bayılıyorum :) ben hala gelinlik bakmadımmmmmm bu arada ayyy geç mi kaldım ne 24 nisana
dur bende ekliyim gelinlik fotomu bir de ona bak fikir olsun canım..ahhh ne tatlı telaşlar yaaaa..
Canım geçmiş olsun bi an önce iyileşsin bebişin inşallah..
o manzarayı bir de daha karyüzü görmemiş bizler için izle canım ve keyfini çıkar emi..

Hoşgeldin canım aramıza umarım ceeeeee diyip kaçmazsın,daimi olursun!

Sevdemer naptın kuzuuuuuuu? eşin geldi unuttun dimi buraları...
gözün aydın canım! eee anlat bakalım eşin seni görünce naptı,ne dedi ,fark gördümü?

selam kızlar bu akşam misafirliğe gittim evde gitmeden kendimi bayağı tembihledim:mymeka: orada bişey yemek yok:mymeka: verselerde yemiyeceksin uslu uslu oturucaksın:umursamaz: diye peki dedim ama bitaraftanda korkuyordum söylenene uyamam:umursamaz: diye ve söyleneni yaptım sadece çay içtimyerimseniben eve geldim bi kendimi öpmediğimŞeniz kaldı okadar çok sevindimki çok mutluzemuszemus oldum diyetimi bozmadımkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canımmm...

niloşummm..tebrik ederim canım opuyorumnanaktan yedik yedik de ne oldu?birde ısrar edenlere ben -lüfen anlayışlı olun emek veriyorum- diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…