hatta ben hemen yazıyım
sabah 1 kase sütlü lifalif
ara 1 küçük salatalık
öğlen 1 dilim ekmek,ve bi parça peynir
ara 1 çilekli yoğurt
akşam bulgur köftesi ve yağsız karnıyarık
oğlumun pudinginden 3-4 kaşık arttı onu yedim :kedi:
azöncede 1 portakal
ve lesli teyzeyle 1 saate yakın yani 4,5 mil yürüdüm (oğlum uyandı ve izin vermedi tamamlamama)
2,5 lt su
birazdan doktorumuza gidicez .durum olarak biraz daha iyi ama çok mızmız .çok sağolun gelince yazarım yine ..
handeryacım şu etinin lifalif yulaf ezmesinden bende aldı hem doyurucu hemde sağlıklı hemde bağırsakları çalıştırıyor dimi daha yemedim ama bugün aralarda yemeye başlıycam bakalım artık
Nihallllll kaçkilosun canım yazmamışsın...
sana rakibem olurmusun dedim okumadınmı?
aaa görmedim canım..rakiben olurum seve seve de canım benim kilo aldı başını gitti90 ı geçtim..90.3 üm..sana fazla kaçmam mı:)
canım bu foton yeni mi hiç 90lık gibi durmuyosun vücut yapısıyla alakalııkaydirigubbakcemile5
profilimde düğün fotolarım var orda da 83 falandım...
güncelleyelim kaptanım :)
canımmmmmm ben bir daha bakayım bak iyi hatırlattın biliyorsun gelinliğine bayılıyorum :) ben hala gelinlik bakmadımmmmmm bu arada ayyy geç mi kaldım ne24 nisana
arkadaslar ben yeni üye oldum.5 ay önce dogum yaptim ve süt olsun diye ha bira yiyenlerdendin ta ki yeni yilda aile fotosu cektirinceye kadar .katana gibi oldugumu orada gördü ve sitedeki 1 ayda 10 kilo dietine basladim.29 ocakta tartildim 86 kilo idim o gün basladim diete.su anda daha hic tartilmadim ama icine giremedigim pantolonuma dün girdigimi görünce cok sevindim bu ayin sonunda tartilicam.heyecanla bekliyorum.bu sitedeki zayiflayan arkadaslarin öykülerini her aksam okuyarak motive oluyorum inanin bende cok faydasi oluyor.Allah razi olsun bu siteyi acana bu arada bebegim daha cok kücük aksamlari o uyuduktan sonra girebilicem siteye.
Nihalcim sen naptın öyleeeeee!!! neyse artık burdasın ve sen istersen hepsi bir bir gider bu kiloların biliyosun..eee iyio zaman bende kendime başka rakip bulurum adaerrrrrr canımmm düğününe az kaldı sen şimdi çatır çatır veririsin kilolarını bari seninle rakip olalım da gaza geliyim boştamısın ?:))aaa görmedim canım..rakiben olurum seve seve de canım benim kilo aldı başını gitti90 ı geçtim..90.3 üm..sana fazla kaçmam mı:)
Canım benimkinden mi aldın sende çikolatalı-portakal kabuklu? bir de ben 1 tatlı kaşığı diet vişne reçeli ve biraz mısır gevreği koyuyorum daha güzel oluyor ,bi de öyle dene istersen..ayy handeryacım ben bu lifafifi hiç sevmedim ya dişlerime yapışıyor yiyemedim süt koydum içine sen nasıl yapıyosun :umursamaz:
dur bende ekliyim gelinlik fotomu bir de ona bak fikir olsun canım..ahhh ne tatlı telaşlar yaaaa..güncelleyelim kaptanım :)
canımmmmmm ben bir daha bakayım bak iyi hatırlattın biliyorsun gelinliğine bayılıyorum :) ben hala gelinlik bakmadımmmmmm bu arada ayyy geç mi kaldım ne24 nisana
Canım geçmiş olsun bi an önce iyileşsin bebişin inşallah..evliler , evlenenler ohh muhabbetiniz bol olsun hanımlar bayanssulusmile
bugünüm hastanelerde geçti kızlar ,yemeklerim çok düzeniz oldu o yüzden .Ama olsun oğlusuma değer tabi.bi ton ilaç verdiler .günde 4 kez hava vericez nefesi çok tıkalıymış .7 gün sonrayada acil bişey olmazsa kontrol inş..
Bu kadar koşturmanın içinde sporumu aksatmadım kızlar .akşam oğlum ilaçların etkisinden uyuyunca doğru salonda aldım soluğu allahtan yakın :)
istanbulda olanlar bilir gerçi ama bizim buralar bembeyaz oldu .seyri çok hoş ..tabi yanında kahveyle ..
arkadaslar ben yeni üye oldum.5 ay önce dogum yaptim ve süt olsun diye ha bira yiyenlerdendin ta ki yeni yilda aile fotosu cektirinceye kadar .katana gibi oldugumu orada gördü ve sitedeki 1 ayda 10 kilo dietine basladim.29 ocakta tartildim 86 kilo idim o gün basladim diete.su anda daha hic tartilmadim ama icine giremedigim pantolonuma dün girdigimi görünce cok sevindim bu ayin sonunda tartilicam.heyecanla bekliyorum.bu sitedeki zayiflayan arkadaslarin öykülerini her aksam okuyarak motive oluyorum inanin bende cok faydasi oluyor.Allah razi olsun bu siteyi acana bu arada bebegim daha cok kücük aksamlari o uyuduktan sonra girebilicem siteye.
selam kızlar bu akşam misafirliğe gittim evde gitmeden kendimi bayağı tembihledim:mymeka: orada bişey yemek yok:mymeka: verselerde yemiyeceksin uslu uslu oturucaksın:umursamaz: diye peki dedim ama bitaraftanda korkuyordum söylenene uyamam:umursamaz: diye ve söyleneni yaptım sadece çay içtimyerimseniben eve geldim bi kendimi öpmediğimŞeniz kaldı okadar çok sevindimki çok mutluzemuszemus oldum diyetimi bozmadımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?