80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıslaar..kahvaltımı yaptım

1peynir(sütaş süzme)
1ekmek-çemen
maydanoz
domates

ara

1 portakal

öğle
5 köfte
lahana salatası

ara
yoğurt

ara
elma

akşam
6 kaşık pırasa yemeği

Sevdemer naptın kuzuuuuuuu? eşin geldi unuttun dimi buraları...
gözün aydın canım! eee anlat bakalım eşin seni görünce naptı,ne dedi ,fark gördümü?

sevdemerrrr nerelerdesin kuuuuuuuuuu? bana bak kocana hazırladığın güzel yemeklerden yeme geçerim seni :jeyyar: :jeyyar: Çok üzgünüm çoook

kısllaaar nerdesiniz şurda 3 günüm kaldı ondan sonra 15 gün yokum memlekete tatile gidiyorum gelin de iki lafın belini kırak..

dünkü menü :

kahvaltı : 2 dilim k.ekmeği , peynir , yeşilçay

öğle : 1 tabak tavuklu mantar sote ,salata

ara : 1 ayran yarım paket diyet bisküvi

ara : 1 küçük paket portakallı kestane karyokesi

akşam : 1 tabak z.barbunya , 3 yemek kaşıgı tavuk sote , peynir

ara : 1 dilim yaşpastanın 3/1 i ve 1 parça çikolata (eşimin dogum günü şerefine )

canım çok geçmiş olsun inş. bir anönce iyileşir kuzun

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

herkese günaydın.MELOCUM ben geldim ama sen yoksun kuzucugumm

benden 1 saat sonra gelmişsinnnn..akşama pastayı çok kaçırma klava:

ben geldim sen yoksun dadlum 15 günmü hiç mi girmiycen ama biz özleriz seni senağlama

ben de çok özlicem ve dayanamayıp diyetten kopmaktan da çok korkuyorum :gitme: ama memleketimi akrabalarımı çok özledim,girmeye çalışcam ama bakalım

günaydınn şşiittttttttt kızlarr nerdesiniz kimseler yok tükkan açık kalmış:roflol::roflol:

ben burdayım kıss.adayı da gördüm o da burda

Aşksız Bir Kış Gecesi!

Kar, bir örtü gibi İstanbul’un üstünü kapladığında, aklıma önce aşk gelir. Zaten benim aklıma ne zaman aşk gelmez ki?

Bu gece yalnızlığımı omuzlarıma şal gibi örtüp, camdan sokağı seyrediyorum. Biraz soğuk mu oldu salon, yoksa gönlüm mü buz tuttu, bilemedim?

Zalim bir yaz sıcağına da vurgun olabilirdim aslında ama ben karı severim. Aşkın o donduran, buz kesen yanını hatırlatıyor sanırım.

Karın aşkla dansını anlayabilmek için, biraz yürek sızısı çekmiş olmalısın. Yüreğinden hançerlenmiş, en sevdiği tarafından bırakılıp gidilmiş, azıcık hüzünlü ama yine de mağrur olmalısın.

Aşk, kışın güzeldir. Yaz aşklarına kanmayın. Onlar bir sihrin etkisi kadar kısa süren ve yıllar içinde unutulacak, tebessümlük anılardan başka bir şey değildir. Kışın aşkı, ömürlüktür.

Gönlümün buz tuttuğu bu gece yarısında, yine bekliyorum, kimi beklediğimi bilemeden. Belki bir telefon sesinden, belki bir kapının zilinden medet umuyorum. Hiçbiri olmazsa, en azından bahanem hazır, kar yağdı!

Yolların kapanmasının, kalplerin kapanmasından daha iyi olduğunu düşünerek, kendimi avutuyorum. Kış benim şehrimde yüzünü gösterdi. Şimdi açar kardelenlerim!

Sokağa fırlamış çocuklar, kartopu dillere bahane ve büyükler camdan sözüm ona çocukları seyrediyor. Ne güzel birleştirir insanları kar ve ne güzel anılar hatırlatır, benim gibi yalnızlara.

Çocukluğumun soba üstü kestane kokusu, anneannenin ördüğü battaniyenin yumuşak dokusu ve komşunun oğlu, ilk aşkım! Hepsi karla birlikte, aklımın arkasından çıkıp gelirler.

Kardan melekler yapardık, henüz küçüktük. Şimdi melekten biblolar koyuyorum büfemin içine ama hiç melek gibi biri uğramadı şu köhne evime. Bazen düşünürüm, acaba melekler de sever mi karı? Onların da içini bir hüzün kaplar mı, şu beyazın cama vurduğu anlarda?

Kar, beyaz ve sessiz bir dua gibi yağarken, ruhumun renklerine de uğrar. Dengem bozulur bu gece yarılarında. Siz bana bakmayın! En çok kar yağdığında şair olmak isterim ve en fazla o zaman özlerim sevdiklerimi, hasret ini çektiklerimi ve gidenlerimi…:gitme::gitme::gitme:

MELOCUM eşimin dogum günü dündü.kızkardeşide geldi memleketten bende 2 kişilik dilim pasta aldım.bütün pasta alsam ben yemiyeceğim eşim şeker hastası ee görümcemde kilosuna dikkat ediyor
bende hemen yenilip bitilsin diye 2 kişilik aldım ve sadece ince bir dilimin 3/1 ini yedim çok şükür bu kritik gün böylece bitti

vallahi süpersin o zaman..tebrik bakalım ben 15 tatilde ne halt yiyeceğim çok korkuyorum

yagmurgözlü yine harika bir paylaşım canım teşekkürler

aynennn

ada kıss nie yazmıyon yoksam bizi beğenmüür müsün? eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

az önceki yazıdan sonra bu hiç uygun olmayacak ama uysada ekledim uymasada :roflol::roflol::roflol:

Neden Kilo Vermeliyiz?

İdeal kilomuzun üzerindeki her fazla kilo; yaşam kalitemizi doğrudan etkiler. Sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da fazla kilolar tehdit unsuru olarak görülmektedir.

Neden kilo vermeliyim sorusunu kendinize sorduğunuza doğru cevaplar vermenizi sağlayacak, sizi istediğiniz kilo ulaşmaya teşvik edecek nedenler listesine göz atmanızı öneriyoruz.

Kalp ve damar hastalıkların önlenmesi

Şeker hastalığı riskini düşürmek

Kandaki yağ oranlarının düzenlenmesi

Sağlıklı üreme sistemine sahip olmak

Hormon dengesinin düzenlenmesi

Tansiyonun kontrol edilebilmesi

Kireçlenme ve kemik hastalıklarının önlenebilmesi

Sindirim ve boşaltım sisteminin düzenli çalışması

Dinlendiren uyku düzenine sahip olmak

Genç kalmak

Kıyafet seçimlerinde rahat davranabilmek

Mutlu bir psikolojiye sahip olmak

Kan dolaşımı düzenini sağlamak

alıntı

melocum medarı iftiharım 15 gün uzak kalma bizden bi yolunu bul arada uğra özleriz biz seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…