- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Sevdemer naptın kuzuuuuuuu? eşin geldi unuttun dimi buraları...
gözün aydın canım! eee anlat bakalım eşin seni görünce naptı,ne dedi ,fark gördümü?
kısllaaar nerdesiniz şurda 3 günüm kaldı ondan sonra 15 gün yokum memlekete tatile gidiyorum gelin de iki lafın belini kırak..
evliler , evlenenler ohh muhabbetiniz bol olsun hanımlar bayanssulusmile
bugünüm hastanelerde geçti kızlar ,yemeklerim çok düzeniz oldu o yüzden .Ama olsun oğlusuma değer tabi.bi ton ilaç verdiler .günde 4 kez hava vericez nefesi çok tıkalıymış .7 gün sonrayada acil bişey olmazsa kontrol inş..
Bu kadar koşturmanın içinde sporumu aksatmadım kızlar .akşam oğlum ilaçların etkisinden uyuyunca doğru salonda aldım soluğu allahtan yakın :)
istanbulda olanlar bilir gerçi ama bizim buralar bembeyaz oldu .seyri çok hoş ..tabi yanında kahveyle ..
arkadaslar ben yeni üye oldum.5 ay önce dogum yaptim ve süt olsun diye ha bira yiyenlerdendin ta ki yeni yilda aile fotosu cektirinceye kadar .katana gibi oldugumu orada gördü ve sitedeki 1 ayda 10 kilo dietine basladim.29 ocakta tartildim 86 kilo idim o gün basladim diete.su anda daha hic tartilmadim ama icine giremedigim pantolonuma dün girdigimi görünce cok sevindim bu ayin sonunda tartilicam.heyecanla bekliyorum.bu sitedeki zayiflayan arkadaslarin öykülerini her aksam okuyarak motive oluyorum inanin bende cok faydasi oluyor.Allah razi olsun bu siteyi acana bu arada bebegim daha cok kücük aksamlari o uyuduktan sonra girebilicem siteye.
herkese günaydın.MELOCUM ben geldim ama sen yoksun kuzucugumm
ben geldim sen yoksun dadlum 15 günmü hiç mi girmiycen ama biz özleriz seni senağlama
günaydınn şşiittttttttt kızlarr nerdesiniz kimseler yok tükkan açık kalmış:roflol::roflol:
MELOCUM eşimin dogum günü dündü.kızkardeşide geldi memleketten bende 2 kişilik dilim pasta aldım.bütün pasta alsam ben yemiyeceğim eşim şeker hastası ee görümcemde kilosuna dikkat ediyor
bende hemen yenilip bitilsin diye 2 kişilik aldım ve sadece ince bir dilimin 3/1 ini yedim çok şükür bu kritik gün böylece bitti
yagmurgözlü yine harika bir paylaşım canım teşekkürler
günaydınn şşiittttttttt kızlarr nerdesiniz kimseler yok tükkan açık kalmış:roflol::roflol:
yagmurgözlü yine harika bir paylaşım canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?