- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
yağmurgözlüm paylaşımların teşekkürler canım
kızlarrrr slm slm vedeee slmm
o ooo ooooo ne bi soran ne bi merak eden diyen yokmu yawww bu kız nerde dieee ? işin şakası bi tarafffffffffffffffffa yaaa özledim sizi iş ortamında rahat yazamıyyorummm eve gidince resmen uyakalıyrm uzaklaştıkça kilooo alıyorum yanlız yaaaaaa
kaptanın dediği gibi en iyi yediklerimizi yazmak ama ben iş ortamında yiyemiyorum
sabah 1 bardak süt içiyorum
öğle 1 kupa kahve
akşam annem naptıysa yiyorum 1 tabak falan böle yapmamam lazım ama yiyemyrm ya iş ortamı rahat bi oratam değil ki ara yapayım spor da yok
bugün yeni bi tartı aldım eve gitcem ve acı gerçekle karşılaşıcam dua edinde astronomik rakamlarla karşılaşmayayım
elimpia aramıza dönmennneee çoook sevndimm
kaptanım kararlılığının devam etmesini diliyorum yürekten
melocum iyi tatilllerr özliycem senii
yağmurgözlü ben yokkende birbirinden güzel paylaşımlar dvm etmiş teşkkr ederim
BuTTeRfLy86 geçmiş olsun canım
narin cidden vercen sen bu kiloları bravo azmin ve kararlılığın için pastaya hayr demek mi ?
sevdemer koca geldi yokksun seni gidi gidi :)
a.s. herkeseeeea.s.alkisalkisalkis
geri kalanını unuttum geçmişi okup geliyim tekrar
canım benim ben aldım başımı gittim ki oo çok arayı açtım ama kapışırım valla kaç oldun sen?handeryayla da kapışırım nolcak zaten çok rakiibim olsun ki kendime geleyim:)Elimphiyacım senin hali hazırda bekleyen bir rakiben var zaten gel anacım yine kapışalım guclubacismile
kızlarrrr slm slm vedeee slmm
o ooo ooooo ne bi soran ne bi merak eden diyen yokmu yawww bu kız nerde dieee ? işin şakası bi tarafffffffffffffffffa yaaa özledim sizi iş ortamında rahat yazamıyyorummm eve gidince resmen uyakalıyrm uzaklaştıkça kilooo alıyorum yanlız yaaaaaa
kaptanın dediği gibi en iyi yediklerimizi yazmak ama ben iş ortamında yiyemiyorum
sabah 1 bardak süt içiyorum
öğle 1 kupa kahve
akşam annem naptıysa yiyorum 1 tabak falan böle yapmamam lazım ama yiyemyrm ya iş ortamı rahat bi oratam değil ki ara yapayım spor da yok
bugün yeni bi tartı aldım eve gitcem ve acı gerçekle karşılaşıcam dua edinde astronomik rakamlarla karşılaşmayayım
elimpia aramıza dönmennneee çoook sevndimm
kaptanım kararlılığının devam etmesini diliyorum yürekten
melocum iyi tatilllerr özliycem senii
yağmurgözlü ben yokkende birbirinden güzel paylaşımlar dvm etmiş teşkkr ederim
BuTTeRfLy86 geçmiş olsun canım
narin cidden vercen sen bu kiloları bravo azmin ve kararlılığın için pastaya hayr demek mi ?
sevdemer koca geldi yokksun seni gidi gidi :)
a.s. herkeseeeea.s.alkisalkisalkis
geri kalanını unuttum geçmişi okup geliyim tekrar
günaydınn şşiittttttttt kızlarr nerdesiniz kimseler yok tükkan açık kalmış:roflol::roflol:
hoşgeldn cnm aramıza.bebişin hayırlı olsn.arkadaslar ben yeni üye oldum.5 ay önce dogum yaptim ve süt olsun diye ha bira yiyenlerdendin ta ki yeni yilda aile fotosu cektirinceye kadar .katana gibi oldugumu orada gördü ve sitedeki 1 ayda 10 kilo dietine basladim.29 ocakta tartildim 86 kilo idim o gün basladim diete.su anda daha hic tartilmadim ama icine giremedigim pantolonuma dün girdigimi görünce cok sevindim bu ayin sonunda tartilicam.heyecanla bekliyorum.bu sitedeki zayiflayan arkadaslarin öykülerini her aksam okuyarak motive oluyorum inanin bende cok faydasi oluyor.Allah razi olsun bu siteyi acana bu arada bebegim daha cok kücük aksamlari o uyuduktan sonra girebilicem siteye.
inan senin yoklugunu hissedecegiz:gitme:kısllaaar nerdesiniz şurda 3 günüm kaldı ondan sonra 15 gün yokum memlekete tatile gidiyorum gelin de iki lafın belini kırak..
çokbilmiş hatırlatmışken hemen bugünki menümü yazsam iyi olcek
sabah 2 bardak su (malum troid ilacım)
yolda gelirken 4 kuru kayısı
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
1 kk köy peyniri
5 zeytin
şekersiz çay
ara
1 türk kahvesi
5,1 çay
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase haşlanmış sebze (karışık)
2 yk pilav (çok canım çekti uzun zamandır yemiyordum yicem valla)
pilav yiyeceğim için ekmek yok
ara
belli değil meyvem kalmamış çıkıp almam lazım yada grissini peynir yerim kararsızım
akşam
belli değil
güzelim kolay gelsin bende bu aralar geç giriyorum yoğunluk var :bbo:selam canım valla snele ben açardık tükkanı da ben bu sabahtan giremedim iç denetim var .çok yoğunum canım...
dün akşam ben yemek yemedim kızlar kestane yedim çünkü
bu sabah da:
tam buğday ekmeğinden sandviç
şekersiz çay
ara:yeşil çay
öğle :ızzgara köfte,salata,cacık
ve 3 kaşık pilav yedim
opuyorumnanaktanbizde seni (ayy küfür gibi oldu ama değil):kedi::roflol::roflol:sunshine78 gördüm senii şekercimm sende herşey yolunda snırım geçmişte görmedi bişi öle de dvm etsinn hadi öptümm herkesiiii
teşekkür ederim tatlımafiyet olsun canım menün çok başarılıkaydirigubbakcemile2
selam arkadşlar.2 gündr giremiyorum.pc de sorun vardı.neyse ki bugün halledildi.çok özledm burayı.geçmişi okudum.ben 3 gündr kaçamak üzerine kaçamak.bugün bir dur demem lazım.tartı günü yaklaşıyor.81 olmalıyım.2 gün dikkat etmeli.hergün ki menü yazma işi güzel olmş.ben menümü akşam üzeri yazacagım.yemek faslı bitince.herkese iradeli günlerkaydirigubbakcemile2
güzelim kolay gelsin bende bu aralar geç giriyorum yoğunluk var :bbo:
opuyorumnanaktanbizde seni (ayy küfür gibi oldu ama değil):kedi::roflol::roflol:
teşekkür ederim tatlım
hoşgeldin canım bizde seni özledik şekerim tartı günü yaklaştıkça daha bir stres oluyor hepimizde ama ben anladımki stres yaparsam gergin olursam kilo veremiyorum bakalım bu hafta nolcek bilmiyorumkismile
:roflol: İşte evlilik böyle yapıyor adamı...
Biri nişanlı, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadın konuşurken erkeklerine fantezi yaşatmaya karar verir, 3’ü de ayni şeyi giyecek ve ne olduğunu birbirine anlatacaktır, kıyafet siyah deri büstiyer, jartiyer ve siyah maske olarak seçilmiştir.
2 gün sonra buluştuklarında önce nişanlı olan kadın anlatır:
- Deri büstiyeri giydim, jartiyeri taktım, maskeyi de takip nişanlıma kapıyı öyle açtım, beni görünce “sen benim hayatimin kadınısın”, dedi ve bütün gece seviştik. Ardından metres olan anlatır:
- Ben de giyindim, maskeyi de takip, üstüme bir pardösü geçirdim, onun ofisine gittim, içeri girip kapıyı kapatıp pardösüyü açtığımda hiçbir şey demeden beni masaya yatırdı ve bütün gece seviştik. Evli olana dönerler, o da anlatır:
- Ben de çocukları anneme yolladım, ışıkları kistim, jartiyer ve deri büstiyeri giyip maskeyi taktım, kocama kapıyı öyle açtığımda bana ne dedi biliyor musunuz?
- Selam Batman, bu akşam yemekte ne var? akannehir
delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?