80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol:cnm yaaaa çok güldm.

kaydirigubbakcemile5 hoşgeldin canım sen nasılsın

canım çok şükür iyiyim valla diyetimi yapıyorum yürüyşümü yapıyorum kilomu vermeye başladım çok şükür kgmi öğrendim 63 müşüm ama bu babah 500gr gittiğini gördüm handerya beni yeniden listeyeeeee al istersen yaaaaa ben mezun falan olmamışım demekki dahaaa ya aslınolmuştumda geri aldım işte birden neyseki allahtan topladım kendimi erkenden

İzlemcim ben de Nihal..Memnun oldumkaydirigubbakcemile2 ben de İzmirliyimmm

alkisalkisalkisalkisalkisalkissırnaşık şey ay çok güldüm ya acaba biz de mi böyle olucaz:sinifsinif:

yaa kızlar geçen akşam denk geldi bu fıkrayı eşimle okuduk varya yarıldık gülmekten süper bişiy bu kadar iyi anlatılamazdı heralde evlilik ohaoldumsmile :roflol::roflol:

haa kızlar unutmadan sporlarımıda yazayım
ctesi 45 dk
pazar 45 dk
ptesi 30 dk
salı 45 dk = 165 dk:lepi::sm_cool::roflol:
ben bi çıkıyım meyve alıp geliyim:roflol::roflol:

acayip kıskandım seni yagmurgözlü .kötükedihüso bende bugün yürümeye başlayacagım

acı ama gerçek bu işte delikafadulden

eşim yüzünden oldu da baktık ayrı şehirlerde zor oluyor ben İst a tyin istedim geçen temmuzda bir sene sonra da evlendik işte ama İzmiri çook özlüyorum..Geçen hafta İzmirdeydim ailemi görmeye gittim..

ewet izmir istanbula göre daha sakin bir şehir... ben yeşilyurttayım annenlar hangi semtte süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…