evliler , evlenenler ohh muhabbetiniz bol olsun hanımlar bayanssulusmile bugünüm hastanelerde geçti kızlar ,yemeklerim çok düzeniz oldu o yüzden .Ama olsun oğlusuma değer tabi.bi ton ilaç verdiler .günde 4 kez hava vericez nefesi çok tıkalıymış .7 gün sonrayada acil bişey olmazsa kontrol inş..
Bu kadar koşturmanın içinde sporumu aksatmadım kızlar .akşam oğlum ilaçların etkisinden uyuyunca doğru salonda aldım soluğu allahtan yakın :)istanbulda olanlar bilir gerçi ama bizim buralar bembeyaz oldu .seyri çok hoş ..tabi yanında kahveyle ..
arkadaslar ben yeni üye oldum.5 ay önce dogum yaptim ve süt olsun diye ha bira yiyenlerdendin ta ki yeni yilda aile fotosu cektirinceye kadar .katana gibi oldugumu orada gördü ve sitedeki 1 ayda 10 kilo dietine basladim.29 ocakta tartildim 86 kilo idim o gün basladim diete.su anda daha hic tartilmadim ama icine giremedigim pantolonuma dün girdigimi görünce cok sevindim bu ayin sonunda tartilicam.heyecanla bekliyorum.bu sitedeki zayiflayan arkadaslarin öykülerini her aksam okuyarak motive oluyorum inanin bende cok faydasi oluyor.Allah razi olsun bu siteyi acana bu arada bebegim daha cok kücük aksamlari o uyuduktan sonra girebilicem siteye.
kısllaaar nerdesiniz şurda 3 günüm kaldı ondan sonra 15 gün yokum memlekete tatile gidiyorum gelin de iki lafın belini kırak..
adaer nasılsın canım uzun zamandır göremedim seni nasıl gidiyor hayat
ada kıss nie yazmıyon yoksam bizi beğenmüür müsün? eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kız alperenim kızlarr benim isim izlem bu arada ismimle hitap edebilirsiniz...
herkes ismini yazsın kızlar aklımızda tutabildiğimizce yavaş yavaş aklımızda kalır ben burasız yapamıyorum vallahi bi yere gitmeye niyetim yok allahtan bir mani çıkmassa ohaoldumsmile
selam arkadaşlarrr nasılsınız bakimmm ben acaip yoğunummm bu aralarr
evt ama hepsi çalışan bayanlar olduğu için 3 enfazla 4 çeşit oluyo akşama kadar 1 lokma bişey yemedim orda ne yersem onla kapatıcam günü
melocum medarı iftiharım 15 gün uzak kalma bizden bi yolunu bul arada uğra özleriz biz seni opuyorumnanaktan
canım ben de saeni özliycemmmmelocum iyi tatilllerr özliycem senii
hoşgeldn cnm aramıza.bebişin hayırlı olsn.
inan senin yoklugunu hissedecegiz:gitme:
selam arkadşlar.2 gündr giremiyorum.pc de sorun vardı.neyse ki bugün halledildi.çok özledm burayı.geçmişi okudum.ben 3 gündr kaçamak üzerine kaçamak.bugün bir dur demem lazım.tartı günü yaklaşıyor.81 olmalıyım.2 gün dikkat etmeli.hergün ki menü yazma işi güzel olmş.ben menümü akşam üzeri yazacagım.yemek faslı bitince.herkese iradeli günlerkaydirigubbakcemile2
yaw ne diyeyim harikasın arkadaşımhaa kızlar unutmadan sporlarımıda yazayım
ctesi 45 dk
pazar 45 dk
ptesi 30 dk
salı 45 dk = 165 dk:lepi::sm_cool::roflol:
ben bi çıkıyım meyve alıp geliyim:roflol::roflol:
selam arkadaşlarrr nasılsınız bakimmm ben acaip yoğunummm bu aralarr
Slmlar arkadaşlar .keyifler nasıl ..? bayanssulusmile
ben çıkıyorum melocum sen buradasın öpüyorum canım,nişanlım kendi evimiz de kombimiz takılıyor da bugün onun için oraya gitti ben de eve geçip oradan hemen kendi evime geçeceğim
merhabalar bende 87 kiloydum birayda ikikilo daha aldımoldum89 diyet listeniz varmı benimde diyete başlamam lazım acil
sağol tülayım sen nasılsın?aynen devam işte ne yapalım..
topik var oldukça var olmaya çalışıyoruz
canım oğluşuna çok geçmiş olsun diliyorum
evet her yer bembeyaz ve ona en güzel eşliği kahve yapar :)
canım benim ben aldım başımı gittim ki oo çok arayı açtım ama kapışırım valla kaç oldun sen?handeryayla da kapışırım nolcak zaten çok rakiibim olsun ki kendime geleyim:)
hoşbulduk canım tşkler sizlerle olmak çok güzel...
sunshine78 gördüm senii şekercimm sende herşey yolunda snırım geçmişte görmedi bişi öle de dvm etsinn hadi öptümm herkesiiii
valla bana hiç yaramıyo canım ya strese gidikçe yiyorum benbende tam tersiyim yaaa stres yapmazsam bi yayılıyorm bi yayılıyorum boshayallersmile
bana stres gerek yoksa gitmiyo kilolar eyvahedigeldismile
haa kızlar unutmadan sporlarımıda yazayım
ctesi 45 dk
pazar 45 dk
ptesi 30 dk
salı 45 dk = 165 dk:lepi::sm_cool::roflol:
ben bi çıkıyım meyve alıp geliyim:roflol::roflol:
hani size bahsetmiştim ya zayıf arkadaş grubum var die bu akşam onlar toplanıyomuşlar benide çağırdılar hasta hasta oraya gidicem sırf sters olsun kendime çeki düzen veriyim die
:roflol::roflol:delikafadulden çok güzel bir tespit malesef evlilik bu hale getiriyo:roflol: İşte evlilik böyle yapıyor adamı...
Biri nişanlı, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadın konuşurken erkeklerine fantezi yaşatmaya karar verir, 3’ü de ayni şeyi giyecek ve ne olduğunu birbirine anlatacaktır, kıyafet siyah deri büstiyer, jartiyer ve siyah maske olarak seçilmiştir.
2 gün sonra buluştuklarında önce nişanlı olan kadın anlatır:
- Deri büstiyeri giydim, jartiyeri taktım, maskeyi de takip nişanlıma kapıyı öyle açtım, beni görünce “sen benim hayatimin kadınısın”, dedi ve bütün gece seviştik. Ardından metres olan anlatır:
- Ben de giyindim, maskeyi de takip, üstüme bir pardösü geçirdim, onun ofisine gittim, içeri girip kapıyı kapatıp pardösüyü açtığımda hiçbir şey demeden beni masaya yatırdı ve bütün gece seviştik. Evli olana dönerler, o da anlatır:
- Ben de çocukları anneme yolladım, ışıkları kistim, jartiyer ve deri büstiyeri giyip maskeyi taktım, kocama kapıyı öyle açtığımda bana ne dedi biliyor musunuz?
- Selam Batman, bu akşam yemekte ne var? akannehir
delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:
bebişin için üzüldüm canımbu arada kızlar ne zamandır kafama takılan bir konuyu tartışmaya açıyorum herkes fikrini yazsın:
diyete başlamadan önce 4 aylık hamileydim ve 89 kiloydum bebeğim alındı ve 87 kiloya düştüm.o zaman 44 bedendi tüm kıyafetlaerim..
sonrasını biliyorsunuz 20 kilo verdim ama hala her kıyafette hangi marka olursa olsun 42ye ancak sığabiliyorum nasıl oluyor ya?klava: :umursamaz: :uhm:
adaerciğim çok hoş çıkmşsınız.
melocugum bu 20 kiloyu spor yaparak mı verdin.yoksa sadece yemeklerden kısarakmı verdin cnm belki vücudun çok sıkılaşmamış olabilir.yada kemiklerin de kalın olabilir diye düşüünyorum.
ben bu arada ütü yapıyorum ve yaprak dökümüne bakıyorum.herkese iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?