80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[
COLOR="DeepSkyBlue"][/COLOR]bu günkü menüm
sabah 11 de 2 dilim kepek ekm. tost_şekersz çay
ara:yeşil elma_1 galete
öğlen akşam yemegi beraber 17:00 de 6 kaşık pırasa_3 kşk pilav_yogurtlu brokoli
ara:yeşil elma
acıkırsam:galete ve 5 badem 5 fındık

canım oğluşuna çok geçmiş olsun diliyorum
evet her yer bembeyaz ve ona en güzel eşliği kahve yapar :)

hoşgeldin canım kalıcı ol gitme buralardan o zaman

kısllaaar nerdesiniz şurda 3 günüm kaldı ondan sonra 15 gün yokum memlekete tatile gidiyorum gelin de iki lafın belini kırak..

canım ya ne güzel tatile gireceksiniz off çok özledim o günlerimi ama ben ya

adaer nasılsın canım uzun zamandır göremedim seni nasıl gidiyor hayat

hayatım öyle böyle geçiyor işte hazırlıklar vs. gelinlik derdim var biliyorsunuz hala ortada bir şey yok işte öyle

ada kıss nie yazmıyon yoksam bizi beğenmüür müsün? eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

aşkolsun canım olur mu hiç öyle bir şey sadece yoğunluktan yazamıyorum bütün gün

izlem ne güzel bir ismin varmış benim de Ayda kısaca Ada diyebilirsin canım :)

selam arkadaşlarrr nasılsınız bakimmm ben acaip yoğunummm bu aralarr

canım nasılsın,özlettin kendini

evt ama hepsi çalışan bayanlar olduğu için 3 enfazla 4 çeşit oluyo akşama kadar 1 lokma bişey yemedim orda ne yersem onla kapatıcam günü

hadi bakalım güzelim çok kaçırmazsın inşallah

Son düzenleme:
melocum medarı iftiharım 15 gün uzak kalma bizden bi yolunu bul arada uğra özleriz biz seni opuyorumnanaktan

ben de canım ya hayatımda büyük bir boşluk oluşacak sabahları ne yapacağım bakalım?

melocum iyi tatilllerr özliycem senii
canım ben de saeni özliycemmm

hoşgeldn cnm aramıza.bebişin hayırlı olsn.

inan senin yoklugunu hissedecegiz:gitme:

annemi ösledim ama yaffff

evet ya benimde aklıma geldi yoktun..hemen topla kendini...

haa kızlar unutmadan sporlarımıda yazayım
ctesi 45 dk
pazar 45 dk
ptesi 30 dk
salı 45 dk = 165 dk:lepi::sm_cool::roflol:
ben bi çıkıyım meyve alıp geliyim:roflol::roflol:
yaw ne diyeyim harikasın arkadaşım

selam arkadaşlarrr nasılsınız bakimmm ben acaip yoğunummm bu aralarr

ne oldu kısss?nelr yapıyon?

Slmlar arkadaşlar .keyifler nasıl ..?
bayanssulusmile

sağol tülayım sen nasılsın?aynen devam işte ne yapalım..
topik var oldukça var olmaya çalışıyoruz

size son halimi ekleyeyim mi kızlar kızkardeşimin nişan yemeğinden bir fotoğraf hadi ekleyeyim :)
akşama evde silerim umarım hepiniz görürsünüz,[
alıntı etmeyin olur mu

sildim :)

Son düzenleme:
ben çıkıyorum melocum sen buradasın öpüyorum canım,nişanlım kendi evimiz de kombimiz takılıyor da bugün onun için oraya gitti ben de eve geçip oradan hemen kendi evime geçeceğim

ben çıkıyorum melocum sen buradasın öpüyorum canım,nişanlım kendi evimiz de kombimiz takılıyor da bugün onun için oraya gitti ben de eve geçip oradan hemen kendi evime geçeceğim

hayatım çok tatlısınız ikiniz de..senin de benim de yüzümüz tombik ne kadar versek de yüzümüzden anlaşılmıyor..bu arada dantelli kıyafetin çok güzel

bu arada kızlar ne zamandır kafama takılan bir konuyu tartışmaya açıyorum herkes fikrini yazsın:

diyete başlamadan önce 4 aylık hamileydim ve 89 kiloydum bebeğim alındı ve 87 kiloya düştüm.o zaman 44 bedendi tüm kıyafetlaerim..
sonrasını biliyorsunuz 20 kilo verdim ama hala her kıyafette hangi marka olursa olsun 42ye ancak sığabiliyorum nasıl oluyor ya?
klava: :umursamaz: :uhm:

10 kg da 1 beden fark ediyo diye biliyorum ben .senin bu kiloda 42 giymen enteresan .ama acaba yeteri kadar sıkılışmadınmı. CADIARZU

merhabalar bende 87 kiloydum birayda ikikilo daha aldımoldum89 diyet listeniz varmı benimde diyete başlamam lazım acil

hoşgeldin karanfil.
bizim uyguladığımız öyle katı bir diyet listesi yok.
klasik diyetleri evde bulunan yemeklerimize göre değiştiriyoruz.akşam 7 den sonra 1 porsyon meyve harici bişey yemiyoruz.
klasik kendi günlük menümü yazıyım sana örnek olması açısından .

Sabah = kalkınca ılık sirkeli su içiyorum.2 3 de kuru kayısı

kahvaltıda 1 yumurta az peynirden omlet .2 dilim k.ekmeği salatalık çay bu arada benm kahvaltımı yapmam 10 u buluyıor.

öğlen 100 grm et,tavuk yani yağsız olucak şekilde istediğin et çeşidi
yarım kase yoğurt 2 dilim k . ekmeği salata

arada ben kendime şart koydum 75 kaloriyi geçmicek bişey .mesela 1 adet meyve olabilir 2 dilim normal çikolata olabilir yani kalori önemli canın ne istiosa ondan ama 75 kaloriyi geçmicek.

akşamda sebze yemeği.8 kaşık , bol salata , 1 dilim kepek ekmeği yine az yoğurt

ara 1 porsyon meyve

ve bol bol su cnm . öğünlerini hiç atlamazsan açlık ,bıkkınlık hissetmiyorsun .ben 22 gündür yapıyorum ama 1 2 kere dışında hiç açlık hissetmedim .

Ve spor = ben anca 2 gün yapabiliorum ama 3 gün en az olmalı bence .

benim günlük yediklerim böyle .umarım sende kilolarını biran önce verir bidahada almazsın vereliniortak

sağol tülayım sen nasılsın?aynen devam işte ne yapalım..
topik var oldukça var olmaya çalışıyoruz

Bende çokşükür iyiyim canım Aman topiğimiz hep var olsun kaydirigubbakcemile5

canım oğluşuna çok geçmiş olsun diliyorum
evet her yer bembeyaz ve ona en güzel eşliği kahve yapar :)

çok teşekkürler cnm . :1hug:

adaerciğim çok hoş çıkmşsınız.
melocugum bu 20 kiloyu spor yaparak mı verdin.yoksa sadece yemeklerden kısarakmı verdin cnm belki vücudun çok sıkılaşmamış olabilir.yada kemiklerin de kalın olabilir diye düşüünyorum.
ben bu arada ütü yapıyorum ve yaprak dökümüne bakıyorum.herkese iyi akşamlar.

ben bir ileri bir geri devam ediyorum son durum 83.5 larda kapışalım canım olmuyo öyle tek başına

sunshine78 gördüm senii şekercimm sende herşey yolunda snırım geçmişte görmedi bişi öle de dvm etsinn hadi öptümm herkesiiii

ayyy! ben seni görmemişim canımişyerinde bilgisaylarımız biraz problemli zaten 2 saat internet serbest ondada anamızı ağlatıyo
çok şükür herşey yolunda diyet dışında kaydirigubbakcemile3

bende tam tersiyim yaaa stres yapmazsam bi yayılıyorm bi yayılıyorum boshayallersmile
bana stres gerek yoksa gitmiyo kilolar eyvahedigeldismile
valla bana hiç yaramıyo canım ya strese gidikçe yiyorum ben

haa kızlar unutmadan sporlarımıda yazayım
ctesi 45 dk
pazar 45 dk
ptesi 30 dk
salı 45 dk = 165 dk:lepi::sm_cool::roflol:
ben bi çıkıyım meyve alıp geliyim:roflol::roflol:

maşallah maşallah darısı başıma

hani size bahsetmiştim ya zayıf arkadaş grubum var die bu akşam onlar toplanıyomuşlar benide çağırdılar hasta hasta oraya gidicem sırf sters olsun kendime çeki düzen veriyim die

aramızda bi mazoşist var galiba kaydirigubbakcemile3
canım ya kendine bu kadar acımasız olma geçen seferki halini hatırla kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol:delikafadulden çok güzel bir tespit malesef evlilik bu hale getiriyo

bebişin için üzüldüm canım
42 beden olma konsuna gelince spor yapmadığın için olabilir canım vucut kendini toparlayamadı herhalde bence spor yaparsan kısa sürede sıkılaşırsın yerimseniben

kolay gelsin canım

bu arada adacım çok hoşsunuz maşallah ayrıca siyah dantelli elbisene bayıldım çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…