hayatım çok tatlısınız ikiniz de..senin de benim de yüzümüz tombik ne kadar versek de yüzümüzden anlaşılmıyor..bu arada dantelli kıyafetin çok güzel
adaer çok güzelsin canım .Allah sahibine bağışlasın :)
bu arada adacım çok hoşsunuz maşallahayrıca siyah dantelli elbisene bayıldım çok yakışmış
adacım tebrik ederim kardeşini de seni de mutlu olun canım çok mutlu olun inşallaha.s.
selam kızlar hoşgeldiniz
slm kızlar gündüz giremedim şimdi bir bakayım dedim maşaallah baya kaynatmışsınız:))
yeni arkdşlar gördüm hepsine h.g diyorum tatile çıkcak arkdşlarada iyi tatiller biz çıkamıyoruz bari sizler eğlenin
adaler:burdasın slm çok hoş çıkmışsın bu arada
darkolive: niloş: sunshine sizleride görüyorum slmlar nasılsınız
handeryacıgım seni görücegimi tahmn ediyordum cnm iyi geceler.sana gece kuşu desem yanlış olmaz degilmi?
kızlar yaa "5 gün sadece kırmızı ve beyaz et yiyerek 5 kilo verin" topiği sunshine nın sorusundan sonra ilgimi çekti .sizce sağlıklımıdr yaa arada vucudu şaşırtmak için 5 gün denesemmi ? bilmiyorumkismile
Bende düşünüyorum bu dieti canım bi denemeli 5 güncük..
Süperr bi destek bulabildim kendime .ben yarın hemen başlamayı düşünüyorum cnm hafta sonu eşim seyahate gidicek bende annemde kalıcam orda yapamam.pazartesiye kadar bitmiş olur hiç değilse kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?