80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatım çok tatlısınız ikiniz de..senin de benim de yüzümüz tombik ne kadar versek de yüzümüzden anlaşılmıyor..bu arada dantelli kıyafetin çok güzel

sagol canim benim haklisin yuz tombis olunca zayifta olsak pek anlasilmiyor

adaer çok güzelsin canım .Allah sahibine bağışlasın :)

Amin canim amin insallah,hepimizi :)

bu arada adacım çok hoşsunuz maşallah ayrıca siyah dantelli elbisene bayıldım çok yakışmış

ayyy canimsin cok ama cok tesekkur ederim :)

arkadaslar hepinize merhaba iyi geceler diliyorum herkese :) kalabalik burasi ohhh ne guzel,tabi ben yazana kadar gitmezseniz :) Canlarim dantelli kiyafetimi begendiginizi belirtmissiniz cok sagolun ben de cok begenerek aldim,kiz kardesimin nisan yemegi icin.Elbise degil sadece bluz,ben altina siyah kumas pantolon giymistim o gun

bugünki menümü bende yazayım bari olumunekankayizsmile
hergün ılık limonlu su içerdim bugün bir değişiklik yaptım sirkeli su içtim ama içimi zor yaa ohaoldumsmile

1dilim kepek ekmeği
1domates
1salatalık
1yumurta
birazcık mersin cezeryesi akannehir

ara
2 kepekli grisini

ara
yoğurt

ara
2 avuç çerez

akşam yemeği 19:00
1kase yoğurt ve 2kepekli grisini

sonrasında 1 kupa form çayı

akşamı biraz hafif geçirdim guclubacismile

adacım tebrik ederim kardeşini de seni de mutlu olun canım çok mutlu olun inşallah a.s.

izlem cim tesekkurler hayatim :)

selam kızlar hoşgeldiniz

hosbulduk canim :)

kizlar aksam cikarken yazmistim okuduysaniz bilirsiniz nisanlim kendi evimizdeydi kombi takiliyor diye neyse iste ciktim eve gittim arabayi aldim sonrada kendi evime gittim bende,ustalar gitmisti askim beni bekliyordu.Ayyy eve bir girdim bizimkinin surati asik dedim noldu? usta banyodaki dusakabinin bir tarafinin kapaginin camini kirdi demesin mi ayyy nasil uzuldum gittim hemen banyoya tuzla buz olmus ya dedim kombi ustasinin banyoda isi ne iste muslugu acacakti falan off ya cok moralim bozuldu,bauhaustan almistik daha taksidi bitmedi ya adamlar satarken de demislerdi dikkatli takin cam kirilmasin yoksa astari yuzunden pahaliya gelir diye,kizlar bilgisi olan var mi ne kadara bulunur bu cam,bizimki buzlu cam olanlardandi.

slm kızlar gündüz giremedim şimdi bir bakayım dedim maşaallah baya kaynatmışsınız:))
yeni arkdşlar gördüm hepsine h.g diyorum tatile çıkcak arkdşlarada iyi tatiller biz çıkamıyoruz bari sizler eğlenin
adaler:burdasın slm çok hoş çıkmışsın bu arada
darkolive: niloş: sunshine sizleride görüyorum slmlar nasılsınız

yaa işim vardı kalkmıştım bilgisayarın başından ben gelene kadar yine kimse kalmamış yok anacım bugün muhabbet kısmet değilmiş bana kendi kendime konuştum hep

iyiyim canım seni bugün "5 gün sadece kırmızı ve beyaz et yiyerek 5 kilo verin " gibi bişeydi topiğin adı orada gördüm canım nasıl kilo verebildin mi bu şekilde deneyimlerini paylaşırmısın canım
ben de deneyim diyorum zaten B12 vitaminim çok düşükmüş bol bol kırmızı et yemem gerekiyormuş bir de ayda bir iğne olcam bunu avantaja çevireyim diyorum kaydirigubbakcemile3

handeryacıgım seni görücegimi tahmn ediyordum cnm iyi geceler.sana gece kuşu desem yanlış olmaz degilmi?

Slmmmmm

3 gündür sporumu yapıyorum o yüzden manevi olarak çok mutluyumama dün akşam kayınvalidemlerdeydik gündüz günü vardı akşam da biz gidince biraz kaçtı malesef utancımdan yazamadım yediklerimi:kedi:

bugün annem geldi oğlumu uyutup dışarıda yürüyüş yaptım1 saat 20 dakika kadar..keşke hergün yapabilsem..

Adaercim çok hoş çıkmışsınız bir de bu fotonun beyaz elbiseli halini istiyoruz :)) (az kaldı azzzzz!) bas gazaaaaa..
bu arada ben sana buradan rakibelik teklifinde bulundum hiç sallamamışın beni,boşmusun kardeş?:))

gelinliklere bakabildinmi? benimki ile işin bittiyse silcem..sırf senin için ekledim

Cam işi kötü olmuş,garantisi falan olmuyormu canım bisorun belki yardımcı olurlar

kızlar yaa "5 gün sadece kırmızı ve beyaz et yiyerek 5 kilo verin" topiği sunshine nın sorusundan sonra ilgimi çekti .sizce sağlıklımıdr yaa arada vucudu şaşırtmak için 5 gün denesemmi ? bilmiyorumkismile

handeryacıgım seni görücegimi tahmn ediyordum cnm iyi geceler.sana gece kuşu desem yanlış olmaz degilmi?

Olmaz tabi canım ben gündüz oğlumdan fırsat bulamıyorum geceleri tünüyorum ancak..üniversite yıllarından kalma bi alışkanlık olsa gerek geceleri seviyorum yaaaa..kendime zaman ayırabildiğim tek saatler:))

Bende düşünüyorum bu dieti canım bi denemeli 5 güncük..

bugün yediklerim
aç karnına sirkeli,ballı,tarçınlı ılık suyum
peynir,4 zeytin,4 çatal yumurta ve 1 dilim kepekli ekmek

öğlen ızgara tavuk,salata,1 dilim ekmek

akşam bir tabak mantı,salata

yeşil elma

2lt su

Bende düşünüyorum bu dieti canım bi denemeli 5 güncük..

Süperr bi destek bulabildim kendime .ben yarın hemen başlamayı düşünüyorum cnm hafta sonu eşim seyahate gidicek bende annemde kalıcam orda yapamam.pazartesiye kadar bitmiş olur hiç değilse kaydirigubbakcemile2

kızlar bişey duydum bugün bu sirkeli suyu gece yatmadan önce içersek,sabah açkarnına da limonlu ılık su içersek daha etkili oluyormuş..
ben bir de cevizli,sarımsaklı su içiyorum yazdım mı bilmiyorum gerçi yeni başladım sabah aç karnına geceden suya ıslatılmış 2-3 ceviz ve sarımsağın suyunu içiyorum kendilerinide yiyorum umarım hepsibi araya gelince işe yararlar..

Süperr bi destek bulabildim kendime .ben yarın hemen başlamayı düşünüyorum cnm hafta sonu eşim seyahate gidicek bende annemde kalıcam orda yapamam.pazartesiye kadar bitmiş olur hiç değilse kaydirigubbakcemile2

Tam olarak ne yapılıyor canım kahvaltı falan da mı yok..sadece ve sadece salatasız falan sek et yiycez öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…