80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1ekmek
domates maydanoz

ara
1 portakal

öğle

el kadar ızgara et
lahana salatası

ara
yoğurt

ara
elma

akşam

sebze tabağı(dışarda açık büfedeki salata tabaklarından)

cokbilmis, sunshine78
kızlar zemuszemus zemuszemus burdasınız ama yazmıyosunuz bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

günaydınn kızlarrr

adaer fotolar çok güzell. evdeki kaza için üzüldüm ama kırık iyidir derler bizde bundada bi hayr vardır canım bozma moralini bozmaaa

yeni tartı aldım simbo ucuz die aldım ama 79 gösteriyo beni 4 kilo fazlamıyım ben şimdi bildiğimden yaa sinirlerim bozuldu 79dan yeniden başlıycam ağladım zaten akşam nese kızlarr güzel bi gün diliyorumm herkese

canım hep aynı yerde tartıl digitalse eğer..yerden yere bile farkediyor.ben evde bir parke taşı seçtim hep onda tartılıyorum
ayrıca moralini bozma lmaz: eysen osundur önemli olan vermiş olman vereliniortak
datluuummm...kıyamam olumunekankayizsmile

yaşasın asum gelmiş sırnaşık şey günaydın asum nasılsın? kaydirigubbakcemile2

Şeniz iyi olmaya çalışıyorum 8.takımda bi arkadaşım vardı çok üzücü bi msj yazıp bidaha gelmiycem takımdan sil beni yazmış akşamdan beri ona ulaşmaya çalışıyorum tlfnu kapalı msj attım cvp gelmedi inş. bişey yoktur :Saruboceq:

bavulum hazır,yarın eşime yemeklerini yapıp bırakacağım o çalışıyor.çamaşırları yıkadım.onları toplayacağım.yarın akşam 11 de otobüse biniyorum ,sabaha memleketimdeyim

neden acaba ya?kaytarıyosa ısrar etme ama umarım başka bişey yoktur CADIARZU

bu arada menün herzamanki gibi süper melocum maşallah

sağol canım umarım tatilde de aynı kalır

melocumm işteyim. üff ne meraklılar ya .teşkkr ederim canım benmmm uyarılarını dikkate alcam çok kk öptüm şimdilik by

canım öncelikle geçmiş olsun ya benim bildiğim yani enazından bende öle oluyo 5 kiloda 1 beden küçülür insan. ama kemiklerin iriyse 42 bedende sabit kalabilirsin bak sana bi örnek veriyim benim boyum 168 kilom 78, 42 beden giyiyorum bi arkadaşımın boyu 170 kilo 68 oda 46 48 beden giyio düşün yani hem kemikleri iri hemde doğumdan sonra bütün kilosu karnında kaldı karnına yüzme simidi takılı gibi duruyo

galiba mazoşistlik ruhuma işlemiş delikafadulden

canım çok üzüldüm ama en ufak bi fikrim yok bu konuda inş. biranönce yaptırırsınız

bavulum hazır,yarın eşime yemeklerini yapıp bırakacağım o çalışıyor.çamaşırları yıkadım.onları toplayacağım.yarın akşam 11 de otobüse biniyorum ,sabaha memleketimdeyim
mafoldumben:sinifsinif:senağlama
neden acaba ya?kaytarıyosa ısrar etme ama umarım başka bişey yoktur CADIARZU

sağol canım umarım tatilde de aynı kalır

yok ya kaytarmaz kesin bişey olmuştur ama inş. kötü bişey değildir :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…