- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
cokbilmis, sunshine78
kızlar zemuszemus zemuszemus burdasınız ama yazmıyosunuz bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
günaydınn kızlarrr
adaer fotolar çok güzell. evdeki kaza için üzüldüm ama kırık iyidir derler bizde bundada bi hayr vardır canım bozma moralini bozmaaa
yeni tartı aldım simbo ucuz die aldım ama 79 gösteriyo beni 4 kilo fazlamıyım ben şimdi bildiğimden yaa sinirlerim bozuldu 79dan yeniden başlıycam ağladım zaten akşam nese kızlarr güzel bi gün diliyorumm herkese
melocum benm durum vahim herkes bu kız ne yazıyo ne okuyodiye ekranı dikizlerken rahat yazamıyorum kiiiii
yaşasın asum gelmiş sırnaşık şey günaydın asum nasılsın? kaydirigubbakcemile2
Şeniz iyi olmaya çalışıyorum 8.takımda bi arkadaşım vardı çok üzücü bi msj yazıp bidaha gelmiycem takımdan sil beni yazmış akşamdan beri ona ulaşmaya çalışıyorum tlfnu kapalı msj attım cvp gelmedi inş. bişey yoktur :Saruboceq:
bu arada menün herzamanki gibi süper melocum maşallah
bu arada kızlar ne zamandır kafama takılan bir konuyu tartışmaya açıyorum herkes fikrini yazsın:
diyete başlamadan önce 4 aylık hamileydim ve 89 kiloydum bebeğim alındı ve 87 kiloya düştüm.o zaman 44 bedendi tüm kıyafetlaerim..
sonrasını biliyorsunuz 20 kilo verdim ama hala her kıyafette hangi marka olursa olsun 42ye ancak sığabiliyorum nasıl oluyor ya?klava: :umursamaz: :uhm:
ayyy! ben seni görmemişim canımişyerinde bilgisaylarımız biraz problemli zaten 2 saat internet serbest ondada anamızı ağlatıyo
çok şükür herşey yolunda diyet dışında kaydirigubbakcemile3
valla bana hiç yaramıyo canım ya strese gidikçe yiyorum ben
maşallah maşallahdarısı başıma
aramızda bi mazoşist var galiba kaydirigubbakcemile3
canım ya kendine bu kadar acımasız olma geçen seferki halini hatırla kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol:delikafadulden çok güzel bir tespit malesef evlilik bu hale getiriyo
bebişin için üzüldüm canım
42 beden olma konsuna gelince spor yapmadığın için olabilir canım vucut kendini toparlayamadı herhalde bence spor yaparsan kısa sürede sıkılaşırsın yerimseniben
izlem cim tesekkurler hayatim :)
hosbulduk canim :)
kizlar aksam cikarken yazmistim okuduysaniz bilirsiniz nisanlim kendi evimizdeydi kombi takiliyor diye neyse iste ciktim eve gittim arabayi aldim sonrada kendi evime gittim bende,ustalar gitmisti askim beni bekliyordu.Ayyy eve bir girdim bizimkinin surati asik dedim noldu? usta banyodaki dusakabinin bir tarafinin kapaginin camini kirdi demesin mi ayyy nasil uzuldum gittim hemen banyoya tuzla buz olmus ya dedim kombi ustasinin banyoda isi ne iste muslugu acacakti falan off ya cok moralim bozuldu,bauhaustan almistik daha taksidi bitmedi yaadamlar satarken de demislerdi dikkatli takin cam kirilmasin yoksa astari yuzunden pahaliya gelir diye,kizlar bilgisi olan var mi ne kadara bulunur bu cam,bizimki buzlu cam olanlardandi.
mafoldumben:sinifsinif:senağlamabavulum hazır,yarın eşime yemeklerini yapıp bırakacağım o çalışıyor.çamaşırları yıkadım.onları toplayacağım.yarın akşam 11 de otobüse biniyorum ,sabaha memleketimdeyim
neden acaba ya?kaytarıyosa ısrar etme ama umarım başka bişey yoktur CADIARZU
sağol canım umarım tatilde de aynı kalır
günaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?