- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
Teşekkür ederim, Tamay77, Alperenim ve Sunshine78 Hoşbulduk!
İlk birkaç saat için bile bu kadar yoldaşla tanışmam çok sevindirici. hihoyyyt
Umarım daha kalabalıklaşırız ve herbirimiz mutluluk duyacağımız sonuçlara ulaşırız...
Tamay77, bebeğin hayırlı olsun, mutlu mesut büyüsün inşallah. Senin kilo almaya sonuna kadar hakkın var zaten, haziran olarak da iyi belirlemişsin hedef zamanı. 20 kilo da gayet makul bir rakam 5 ay için. Normal bir diyet planıyla hedefine ulaşırsın eminim.
Ben de toplamda 24 kilo vermeye çalışacağım. Ama böyle büyük bir rakam söyleyince gözümde çok büyüyor ve endişe yapmaya başlıyorum. O yüzden şimdilik "2 Aylık" bir süre tanıdım kendime. Bu süre sonunda minimum 5 kilo verebilirsem oldukça mutlu olacağım. Böyle küçük hedeflerle dediğin gibi hazirana bugünkü halimizden oldukça farklı bir şekilde gireceğimize inanıyorum. Yani ben varım, değişimlerden birbirimizi haberdar etmeye çalışalım! vereliniortak
evrelcim eminimki vereceksin yani verecegiz.bu arada ben emzirmem birsin yani 1 ay daha emziricem sonra kesiyorum reduktil aldim zayiflama hapi onu kullanicam hemde diet kafaya koydum yag kütleleri dogru klozetezemuszemus
evrelcim eminimki vereceksin yani verecegiz.bu arada ben emzirmem birsin yani 1 ay daha emziricem sonra kesiyorum reduktil aldim zayiflama hapi onu kullanicam hemde diet kafaya koydum yag kütleleri dogru klozetezemuszemus
ben korkuyorum ya hap kullanmaktan..bir kere elma kromu denedim yarısını çöpe attım bir işe yaramadı..çevremde de çeşit çeşit hap kullananlar var ama bıraktıkları anda fazlasını alıyorlar aman dikkat canım..
vayy rakibem de burdaymış nasılsın?sen kaç oldun bakim kapışıyoruz ya hedefimi belirleyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?