80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

huuu sevdemercim nasılsın gözünaydın eşin geldi uğramaz oldun artık
sağlık raporunu hallettin mi canım

selam kızlar diyetisyen isimlerine bakıyorum ben de ama aklım bayağı bir karıştı...çoğunun fiyatları da çok tuzlu ama ben de bu kısır döngüden çok sıkıldım artık..belli bu iş sadece benle bitmiyor ..arkadaşlarım çok ısrar ediyor bir verip iki alıyorsun ne bu halin diye..ne gerek var para bayılmaya ben hallederim diyorum ama ne bileyim ya kararsız kaldım..iyi bir gözetmen eşliğinde kg vermek de mantıklı aslında..Siz ne diyorsunuz kızlar??

bende zamaninda gittim her 15 günde bir agiriyordu ve 60 tl bayiliyordum sadece tebrikler su kadar vermisiniz diyordu hee birde en önce tabi su yagi suyu ayiran tartilar varya onda tartmisti beni .Allah askina aferin almak icinmi para verceksin .canim benim yediklerini aza indir 3 beyazi cikar hayatindan
bak o zaman ne oluyor

Teşekkür ederim, Tamay77, Alperenim ve Sunshine78 Hoşbulduk!

ılk birkaç saat için bile bu kadar yoldaşla tanışmam çok sevindirici. hihoyyyt
Umarım daha kalabalıklaşırız ve herbirimiz mutluluk duyacağımız sonuçlara ulaşırız...

Tamay77, bebeğin hayırlı olsun, mutlu mesut büyüsün inşallah. Senin kilo almaya sonuna kadar hakkın var zaten, haziran olarak da iyi belirlemişsin hedef zamanı. 20 kilo da gayet makul bir rakam 5 ay için. Normal bir diyet planıyla hedefine ulaşırsın eminim.

Ben de toplamda 24 kilo vermeye çalışacağım. Ama böyle büyük bir rakam söyleyince gözümde çok büyüyor ve endişe yapmaya başlıyorum. O yüzden şimdilik "2 Aylık" bir süre tanıdım kendime. Bu süre sonunda minimum 5 kilo verebilirsem oldukça mutlu olacağım. Böyle küçük hedeflerle dediğin gibi hazirana bugünkü halimizden oldukça farklı bir şekilde gireceğimize inanıyorum. Yani ben varım, değişimlerden birbirimizi haberdar etmeye çalışalım! vereliniortak

evrelcim eminimki vereceksin yani verecegiz.bu arada ben emzirmem birsin yani 1 ay daha emziricem sonra kesiyorum reduktil aldim zayiflama hapi onu kullanicam hemde diet kafaya koydum yag kütleleri dogru klozetezemuszemus

tamay dur nereye içerdeydim yaw...tam okuyamadım yazdıklarını da ben de elime liste tutuşturup al şunu yuap şu kadar vermişsin diyen bir diyetisyenden bahsetmiyorum..işini tam ehliyle yapanlar da vardır mutlaka..hastalarına psikolojik destek veren,yol gösteren vs..öyle birini bulsam hemen başlıcam..

hoşgedin evrelcim aramıza benim de vermem gereken en az 20 kg var ama en doğrusu senin de dediğin gibi küçük hedefler koymak en fazla br aylık gibi..işallah hep eraber vericez kilolları ben de burda 80.5 a kadar düştüm sonra sağlık sorunları nedeniyle burdna bir süreliğine ayrıldım hemen 7.5 kg vermişim..bu p.tesiden beri diyeteyim bakalım ne kadar vericem..ben de yaz sonuna kadar 65-70 e inip hamile kalmayı planlıyorum nasipse...

Bu arada Tamaycım tebrikler güle güle büyüt bebeğini..

evrelcim eminimki vereceksin yani verecegiz.bu arada ben emzirmem birsin yani 1 ay daha emziricem sonra kesiyorum reduktil aldim zayiflama hapi onu kullanicam hemde diet kafaya koydum yag kütleleri dogru klozetezemuszemus

Tamaycım, Reductil'i doktor tavsiyesi ile mi aldın? Ben seneler önce aldım o ilacı, devlet hastanesinde muyaneye gitmiştim ve iç hastalıkları uzmanı verdi o hapı. Üstelik heyet raporu imzaladılar ve bu sayede bir seferde 4 kutu almamı sağladılar. 7 gün boyunca zor kullandım. Hiç kullandın mı bilmiyorum ama Reductil'in bir yan etkisi de depresyon ve bende bariz bir şekilde etkisini gösterdi. Bir süre sonra da, ağız kuruluğu, kansızlık, halsizlik gibi belirtilerle başka bir hekime gittim ve doktor bana hapları bırakmamı söyledi. 4 kutu hapı çöpe attım. Bir süre sonra da eczacı bir tanıdığım bana hapın yasaklandığını söyledi ama yanlış herhalde, çünkü baya bir kullanan duyuyorum. Sonuç da veriyormuş sanırım.

Mutlaka en iyisini doktorun biliyordur ve her ilacın etkisi kullanan bünyeye göre değişir ama naçizane tecrübelerimi paylaşmak istedim canım.

ben korkuyorum ya hap kullanmaktan..bir kere elma kromu denedim yarısını çöpe attım bir işe yaramadı..çevremde de çeşit çeşit hap kullananlar var ama bıraktıkları anda fazlasını alıyorlar aman dikkat canım..

Haklısın Elimphia, bence de en garantili yol kendi egzersizin ve beslenmenle vereceğin kilo sanırım. Bu arada diyetisyen aradığını yazmışsın. "Üç" diyetisyen tecrübesi olan biri olarak konuşuyorum: bana kalırsa da diyetisyene gitme. Aslında dediğin gibi hastasına psikolojik destek sağlayacak onu sürekli denetleyecek biri bu süreçte süper olur ama öylesini bulmak da çok zor yine kendimden biliyorum. Benim gittiklerimin üçü de televizyona çıkıp, gazetelerde köşe yazıları yazan diyetisyenlerdi ama yaptıkları matbu formlardaki boşlukları doldurmaktan başka birşey değil. Çok klişe olacak ama, hani sonuçta herşey yine sana kalıyor. Ben bunun farkına varıp, diyetisyenimi bıraktım psikoloğa gittim. Ama maalesef ondan da fayda göremedim. ıstediğim bana kısa zamanda mucizevi sonuçlar verebilecek sihirli değneği olan biriymiş sanırım... :1rolleyes:

vayy rakibem de burdaymış nasılsın?sen kaç oldun bakim kapışıyoruz ya hedefimi belirleyim:)

burdayım canım sondurum 83.5 80.1 e kadar düştüm bir türlü 7leri göremedim sonra hoop yeniden 84 yaa çok sıkıldım ben hayat tarzımı değiştirmem gerekiyor galiba iradesizin ya da bilinçaltım zayıflamayı istemiyor

mrb kızlar gündüz giremedim maalesef annemler çağırdılar gitmek zorunda kaldım ben yokken muhabbet süpermiş:)) haa bu arada kalori konusunda söylediklerinizde haklı olabilirsiniz siz böyle konuşunca benimde kafam çok karıştı kafamçokkarıştı yani acaba göstergemmi bozuk benim?

bu arada tartıldım
76.8 çıktım ama halen baya şişliğim var
geçen hafta 79.1
ama annemlere gittiğimde erkek kardeşime misafir gelcekti oraya geçtik ordada neler yoktuki...ama ben pastadan tatlıdan birde yaprak sarması ve dolmadan hiç yemedim tatmadım bile pastayı falan nefsim çekmedi ama dolmalar yokmu offf offf

evrelcim valla ben reduktili ectaneye gidip aliyorum recetesiz veriyorlar.bendede yan etkileri oldu sinir ,agiz kuruluyu uykusuzluk gibi ve tasikardi oldu,(carpinti).ama ilk zamanlar.sonra gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…