80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya canım herşey bizde bitiyor elbette biliyorum ama ne bileyim bir desteğe ihtiyacım var diye hissediyorum ..daha yeni psikolojimi doğrulttum hala cipralex kullanıyorum ve en az 3 ay daha kullanıcam..kg almama sebep olmuş da olabilir bilemiyorum..şu anda bu kiloyla hamile kalcam diye ödüm kopuyor..biraz fazlaca paniklemiş durumdayım ve bu durum da beni hemen birşeyler yapmam gerektiği konusunda tetilkliyor..benim huyumdur birşeye para vermeden sahiplenmem..o belki beni harekete geçirir sonuçta fazla param yok kısarak gidebilcem falan..ay neyse ya siizn de kafanızı şişrdim..şimdi netten araştırıyorum bakalım...

ahh be canım aynı şey benim de başımda bak ben 90.3 leri gördüm..bundan birkaç sene önce ilk 80 kg ya çıktığımda aman Allahım öleyim daha iyi bu ne ben bu rakamları görecek miydim diyordum bak üstüne 10 kg daha koydum..ama bu sefer hedefim için mecburum zayıflamaya yoksa 110 la falan doğuma gideirm ki sonrasını düşünemiyorum..

çok güzel vermişsin canım tebrikler...darısı başımıza..

biliyosun benimde niyetim 70 75 e inip hamile kalmaktı eşim

nihalll dadlum üzme sen kendini inan bu diyet bölümünde bulunan bütün arkadaşlar zaman zaman böle hissediyoruz.
illa özele gitmene gerek yokki canım devlet hastanelerindede çok kaliteli diyetisyenler var

ya rakibem 7.5 kg vermişim yazmışım ya siz anladınız onu aldım elbette :))

asucum selam canım..o dünyalar tatlısı halasının kuzusu:Asya..Aman sorma gülüm annesi 6 ay önce sezeryanla doğum yaptı 60 kg, kız da tombiş aynı halası diye herkes bana takılıyor..çok da dua ettiik bana benzemesin diye ama şimdiden yağsız tuzsuz çorba içmiyormuş haspam..ağzının tanıdı bilyor halası gibi diyor annem:)

yok hayır arada bir tülay lafı geçiyorda acaba senmisin diye belki söylemişsindir ama ben kaçırmışım benim adım izlem canım opuyorumnanaktan

Hmm anladım canım memnum oldum opuyorumnanaktan

evrelcim eminimki vereceksin yani verecegiz.bu arada ben emzirmem birsin yani 1 ay daha emziricem sonra kesiyorum reduktil aldim zayiflama hapi onu kullanicam hemde diet kafaya koydum yag kütleleri dogru klozetezemuszemus

Slmlar arkadaşım .bu ilacı sen adını yazdıktan sonra araştırdım nette .yazanların hepsi
kullandıklarına çok pişmanlar ve bırakınca fazlasıyla geri aldıklarından bahsediyorlar.
yazanların birini sana kopyalıyım .lütfen sende dikkat et cnm illa kullanıcaksanda bi doktor a görün ve sonra başla derim benm acizane fikrim tabiki bu opuyorumnanaktan

"alıntıdır"

selamlar,

reductil hakkinda bilgi vermek istiyorum. 52 yasindayim. bu hapin cok zararini gordum. eger zarari oldugunu bilseydim asla kullanmazdim. hem kalbime zarari oldu hem de butun hormon duzenimi altust etti.

yillardir zayiflamak icin mucadele eden biriyim. denemedigim metod ve kullanmadigim hap kalmadi. en sonunda bir arkadasimin tavsiyesi uzerine bir kac sene once reductil ile tanistim. ilk baslarda harika birseydi. onume ziyafet sofrasi konsa etkilenmiyordum.. sadece rejim listemdeki rejimleri cok kolay uyguluyor ve kilo veriyordum.

uzerime zamanla nedenini cozemedigim bir agresiflik geldi.. devamlı kalp carpintisi cekmeye basladim. icerigini okudugumda metabolizmayi hizlandirdigi yazdigi icin bunu normal zannettim. istedigim kiloya ulastigim anda hap almayi kesiyordum. ama kestigim anda verdigim kilolarin neredeyse iki mislini cok kisa surede geri aliyordum.

sonunda bagimlilik yapmiyor dense de, hapa bagimli hale gelmistim. nabzim korkunc yuksek atmaya basladi. bu artik benim yasam duzenimi de zorlamaya baslamisti. detayli bir kalp check upindan gectigimde, ne yazik ki artik kalp hastasiydim. nabzim uykuda bile 93 atiyordu. simdi her gun nabiz dusurucu kalp hapi kullaniyorum. yillar sonda amerikada bunun kalp kaslarini bozdugunu ve intihara sebebiyet verecek kadar sinirlilik yaptigini okudugumda artik cok gecti. yillardir reductil ile formda kalmanin bedelini cok agir odedim.

simdi 20 kilo fazlaligim var ama canim herseyden önemli. anladım ki bir insan boğazına hükmetmedikçe, dışarıdan gelen tüm şeylerin hepsi aldatmaca ve boş. şimdi sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışıyorum.

TAVSİYEM REDUCTIL'DEN KAÇIN! ÇÜNKÜ SON PİŞMANLIK FAYDA ETMİYOR!

Bu arada bildirimimide yapıyımda

malesef gram bile vermemişim yaa neden böyle oluo anlamadım mafoldumben

regl dönemimdeyim ona bağlıyıp kendimi avutuyorum .motivasyomu bozmamam lazım nisan sonuna kadar çıtı pıtı biri olucam nasılsa inş tabi :Saruboceq:

uzun lafın kısası başkanım beni geçen haftaki gibi ekleye bilirsin

kız halaya benzer tabi
asyanın güzelliğine annesinin zayıflığına maşallah

canım sen kaç kiloyla başladın şimdi kaç kilosun bende bu hafta çok az yememe rağmen gram vremedim metabolizma duruyomuş belirli bi kiloyu verdikten sonra

aman <zayıflama hapımı bizlerden uzak dursun anacım
bize yaramaz adı, markası neolursa olsun kötükedihüso

ayy inanmıyorum ya yazık kadıncağıza..yok ya ben korkuyorum bu haplardan...aman dikkat kızlar..

Evet canım .üstelik bu hanım tek değil kopyaladığım sitede onlarca kişi benzer dertlerden yakınmılar . 2 ay geç verelim sağlıklı olsun aman aman .. kaydirigubbakcemile5

canım sen kaç kiloyla başladın şimdi kaç kilosun bende bu hafta çok az yememe rağmen gram vremedim metabolizma duruyomuş belirli bi kiloyu verdikten sonra

hemen hemn 1 ay oldu başlayalı canm .5 kilo verdim. 2 haftadır veremiorum nedense .
Hiç bozmadım kaçamak falanda yapmadım ama dediğim gibi regl dönemindeyim umarım ondandır . bilmiyorumkismile

aman <zayıflama hapımı bizlerden uzak dursun anacım
bize yaramaz adı, markası neolursa olsun kötükedihüso

Aynen katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5

aman moralini bozma canım regl dmneminde zaten vücut su tutuyor o dönemde pirinç lapası deneyebilrsin şiliği alıyor bir de şu elmalı karışımı dene istersen bende işe yarıyor..yolumuz uzun..nedne nisan canım özel bir nedeni var sanırım ..

bu arada asucum tşkler..annesi 60 kiloyla hamile kaldı sadece 11 kg aldı..hala da çok dikkat eder..hemen de verdi zaten..ondna benden kilolu hamilekalmak istemiyorum çünkü maşallah hamilelği dedoğumu da çok rahat geçirdi..kuzenim de 8 kg aldı 3600 bebek doğurdu:ecrin_bebek:

kızlar ben 80 e kadar kendim kg vercem sonra da bir diyetisyene aklım yattı ona gitcem öyle karar aldım şimdi..hem şimdi biraz sıkışığım hem de 3 hafta haftasonlarım dolu..epilasyona da başladım geçenlerde..kendime yatırım yapıyorum bu aralar :)yaz sonuna doğru o da bitmiş olur işallah bebişe hazırlanmış oluruz..gerçi eşim bir sene daha bekleyelim diyor ya belli olmaz bize...

kızlar takımdaki bi çok arkadaş nisan nisan sonuna kadar zayıflamalıyım dio ader ben butterfly yanlış hatırlamıyosam bi kişi daha nisan sonuna kadar kilo vermeliyim diodu
nisan ayı bizler için çok önemli bi ay olucak butterfly ismin ne canım bu arada senin sebebin ne

hadi nihalcim hakkında hayırlısı olsun canım ben seni 80 lerde hatırlıyorum inş. yine hedefine ulaşırsın
epilasyon derken lazermi iğnelimi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…