ya canım herşey bizde bitiyor elbette biliyorum ama ne bileyim bir desteğe ihtiyacım var diye hissediyorum ..daha yeni psikolojimi doğrulttum hala cipralex kullanıyorum ve en az 3 ay daha kullanıcam..kg almama sebep olmuş da olabilir bilemiyorum..şu anda bu kiloyla hamile kalcam diye ödüm kopuyor..biraz fazlaca paniklemiş durumdayım ve bu durum da beni hemen birşeyler yapmam gerektiği konusunda tetilkliyor..benim huyumdur birşeye para vermeden sahiplenmem..o belki beni harekete geçirir sonuçta fazla param yok kısarak gidebilcem falan..ay neyse ya siizn de kafanızı şişrdim..şimdi netten araştırıyorum bakalım...Haklısın Elimphia, bence de en garantili yol kendi egzersizin ve beslenmenle vereceğin kilo sanırım. Bu arada diyetisyen aradığını yazmışsın. "Üç" diyetisyen tecrübesi olan biri olarak konuşuyorum: bana kalırsa da diyetisyene gitme. Aslında dediğin gibi hastasına psikolojik destek sağlayacak onu sürekli denetleyecek biri bu süreçte süper olur ama öylesini bulmak da çok zor yine kendimden biliyorum. Benim gittiklerimin üçü de televizyona çıkıp, gazetelerde köşe yazıları yazan diyetisyenlerdi ama yaptıkları matbu formlardaki boşlukları doldurmaktan başka birşey değil. Çok klişe olacak ama, hani sonuçta herşey yine sana kalıyor. Ben bunun farkına varıp, diyetisyenimi bıraktım psikoloğa gittim. Ama maalesef ondan da fayda göremedim. İstediğim bana kısa zamanda mucizevi sonuçlar verebilecek sihirli değneği olan biriymiş sanırım... :1rolleyes:
burdayım canım sondurum 83.5 80.1 e kadar düştüm bir türlü 7leri göremedim sonra hoop yeniden 84 yaa çok sıkıldım ben hayat tarzımı değiştirmem gerekiyor galiba iradesizin ya da bilinçaltım zayıflamayı istemiyor
bu arada tartıldım
76.8 çıktım ama halen baya şişliğim var
geçen hafta 79.1
ama annemlere gittiğimde erkek kardeşime misafir gelcekti oraya geçtik ordada neler yoktuki...ama ben pastadan tatlıdan birde yaprak sarması ve dolmadan hiç yemedim tatmadım bile pastayı falan nefsim çekmedi ama dolmalar yokmu offf offf
hoşgedin evrelcim aramıza benim de vermem gereken en az 20 kg var ama en doğrusu senin de dediğin gibi küçük hedefler koymak en fazla br aylık gibi..işallah hep eraber vericez kilolları ben de burda 80.5 a kadar düştüm sonra sağlık sorunları nedeniyle burdna bir süreliğine ayrıldım hemen 7.5 kg vermişim..bu p.tesiden beri diyeteyim bakalım ne kadar vericem..ben de yaz sonuna kadar 65-70 e inip hamile kalmayı planlıyorum nasipse...
Bu arada Tamaycım tebrikler güle güle büyüt bebeğini..
yok hayır arada bir tülay lafı geçiyorda acaba senmisin diye belki söylemişsindir ama ben kaçırmışımbenim adım izlem canım opuyorumnanaktan
evrelcim eminimki vereceksin yani verecegiz.bu arada ben emzirmem birsin yani 1 ay daha emziricem sonra kesiyorum reduktil aldim zayiflama hapi onu kullanicam hemde diet kafaya koydum yag kütleleri dogru klozetezemuszemus
ya rakibem 7.5 kg vermişim yazmışım ya siz anladınız onu aldım elbette :))
asucum selam canım..o dünyalar tatlısı halasının kuzusu:Asya..Aman sorma gülüm annesi 6 ay önce sezeryanla doğum yaptı 60 kg, kız da tombiş aynı halası diye herkes bana takılıyor..çok da dua ettiik bana benzemesin diye ama şimdiden yağsız tuzsuz çorba içmiyormuş haspam..ağzının tanıdı bilyor halası gibi diyor annem:)
Bu arada bildirimimide yapıyımda
malesef gram bile vermemişim yaa neden böyle oluo anlamadım mafoldumben
regl dönemimdeyim ona bağlıyıp kendimi avutuyorum .motivasyomu bozmamam lazım nisan sonuna kadar çıtı pıtı biri olucam nasılsa inş tabi :Saruboceq:
uzun lafın kısası başkanım beni geçen haftaki gibi ekleye bilirsin
ayy inanmıyorum ya yazık kadıncağıza..yok ya ben korkuyorum bu haplardan...aman dikkat kızlar..
canım sen kaç kiloyla başladın şimdi kaç kilosun bende bu hafta çok az yememe rağmen gram vremedim metabolizma duruyomuş belirli bi kiloyu verdikten sonra
aman <zayıflama hapımı bizlerden uzak dursun anacım
bize yaramaz adı, markası neolursa olsun kötükedihüso
Bu arada bildirimimide yapıyımda
malesef gram bile vermemişim yaa neden böyle oluo anlamadım mafoldumben
regl dönemimdeyim ona bağlıyıp kendimi avutuyorum .motivasyomu bozmamam lazım nisan sonuna kadar çıtı pıtı biri olucam nasılsa inş tabi :Saruboceq:
uzun lafın kısası başkanım beni geçen haftaki gibi ekleye bilirsin
kızlar ben 80 e kadar kendim kg vercem sonra da bir diyetisyene aklım yattı ona gitcem öyle karar aldım şimdi..hem şimdi biraz sıkışığım hem de 3 hafta haftasonlarım dolu..epilasyona da başladım geçenlerde..kendime yatırım yapıyorum bu aralar :)yaz sonuna doğru o da bitmiş olur işallah bebişe hazırlanmış oluruz..gerçi eşim bir sene daha bekleyelim diyor ya belli olmaz bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?