regl dönemin bitsin verirsn yine malum bu dönemde kilo gitmiyo
aman moralini bozma canım regl dmneminde zaten vücut su tutuyor o dönemde pirinç lapası deneyebilrsin şiliği alıyor bir de şu elmalı karışımı dene istersen bende işe yarıyor..yolumuz uzun..nedne nisan canım özel bir nedeni var sanırım ..
bu arada asucum tşkler..annesi 60 kiloyla hamile kaldı sadece 11 kg aldı..hala da çok dikkat eder..hemen de verdi zaten..ondna benden kilolu hamilekalmak istemiyorum çünkü maşallah hamilelği dedoğumu da çok rahat geçirdi..kuzenim de 8 kg aldı 3600 bebek doğurdu:ecrin_bebek:
kizlar iyi aksamlar,hava cok soguk burada,felaket bir ruzgar var
Hoşgeldin canım .hemen dal sıcacık muhabbetin içine kaydirigubbakcemile5
Adım tülay canım .nedenimi bi üstte açıkladım .inş veririrz biz bu kiloları . daha nisana çook var
Sizi birden rakip olarak görmeye başladım kızlar kaydirigubbakcemile3
Nihalllll canimmmmm epilasyon icin ne kadar oduyorsun seans basina mi yoksa komple fiyat mi verildi sana
Adım tülay canım .nedenimi bi üstte açıkladım .inş veririrz biz bu kiloları . daha nisana çook var
oo kimler gelmiş..hoşgeldin aydacım..sorma canım burda da deli gibi yağmur yağıyor..hava da buz..ben bugün gebzede eğitimdeydim tüm gün karla karışık yğmur yağdı hava şartları endeniyle eğitim de kısa kesildi..
benim de yarın caddebostan kültür merkezinde can gürzapla nurseli idizn tiyatrosuna 3 biletim vardı..eşim hava kötü gidemeyiz dedi ben hala diretiyorum ama sanırım yandı biletler ve gitti paracıklarımbugün aradım belki ertelnmiştir diye yok oynanacakmış..şansa bakın kızlar ya kırk yılın bir başı sosyalleşelim dedik..çok da heveslenmiştim..
hadi nihalcim hakkında hayırlısı olsun canım ben seni 80 lerde hatırlıyorum inş. yine hedefine ulaşırsın
epilasyon derken lazermi iğnelimi:uhm:
aaaaa yapmayin guzelim gidin ya,bosver bir sekilde kandir esini,dogal afet olmadi ya :)
Tulay cim daldim bile :) evet nisana 3 ay gibi yani en azindan benim dugunume kismetse 91 gun kaldi verecegiz insallah
mahvolurum derken bilmiyorumkismile biriyle iddaya falanmı girdin cnm :)
delikafaduldendelikafaduldengüldürdün beni ha akşam akşam..aşk olsun ..ya ben de uzun zamndır erteliyordum da bir arkadaşın bana borcu vardı 700 ü o verdi zaten ..500 de kocamın bana borcu vardı..ben de ayda 40 olan kısmı ödüyorum..ben ist a geldiğimden beri jilet yapıyordum mecburen utancımdan ağdacıya a gidemiyordum epilasyonu yapanlar siz bize hazırlmaışsınız kendinizi diyorlar beyaz tenliyim de sonucu kısa sürede alırız dediler ya bilmiyorum artık..tamamen bitmiyormuş zaten de ben çok uğraıyordum deli oluyordum kurtulcam en azından..büyük rahatlık..Nihalim valla supermis ben de istiyorum acikcasi ama biliyorsun iste durumu ayrani yok icmeye..... olmasin bu da diye kalkisamiyorum bu ise :)
evet kardeşimle hemde eyvahedigeldismile
şimdi ben doğum yaptığımdan beri kilo vericem ,zayıflıycam, tığ gibi olucam ,diyet ,rejim kelimeleri dilimden düşmüyo ama her ankaraya gittiğimde dışarı çıkınca fastfood lokantalarına saldırıyorum olmadı gecenin bi yarısıda olsa neyapıp edip eve getittiriyodukklava: tabi benim kardeşimde kilolu kendim zayıfmışım gibi bütün kuzenler toplandığımızda kardeşimin kilolarıyla dalga geçtim geçmez olaydım hepsi birden bana döndü kardeşiminde gazıyla büyük iddiaya girdik kardeşimle yani benim bütün sülalemde şahit buna nisana kadar 60 olmayan senin gibi olsun bile dedim oda sen 65 ol o bile yeter demişti ve 65te karar kıldık eğer 65 olamazsam ben bittim kardeşim beni rezil eder bidaha ankaraya adım atamam yani o derce düşün sırf o yüzden nisana kadar en az -13 olmalıyım
uf çok mu uzattım ne:kedi:
canım sporla desteklersen çok kolay verirsin ama sakın stresse girme yoksa kilitlneip kalırsın bak ben düğünden önce bu nedenle veremedim çok az yediğim halde..evlendik balayından döndük çok kısa sürede 5 kg ı vermiştim hemen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?