80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaer nisanda evlencek ya ondan..benim de sözde 65 hedefim marta kadardı..martta doğumgünüm var yeniden doğcaktım nerdeee bu durumda biraz geç bir doğum olucak :anne karnında kireç bağlıycam:))

regl dönemin bitsin verirsn yine malum bu dönemde kilo gitmiyo

inş bende öyle düşünüyorum :)

Nisanda kuzenimin düğünü var canm .Oğlum 14 aylık ve ben bu süre içinde dolabımdaki hiç bişeyi giyemiyorum. Nisana kadar vericem çok severek aldığım ama 2 kere anca giyebildiğim bi takımım var onu giyicem inş.. bilmiyorumkismile

Yaa ne güzel yaa ben 22 kilo aldım hamiyletken . 2000 kg doğdu oğlumda şişlik falan derken anca 5 kilosunu verebildim mafoldumben

Nihalllll canimmmmm epilasyon icin ne kadar oduyorsun seans basina mi yoksa komple fiyat mi verildi sana

oo kimler gelmiş..hoşgeldin aydacım..sorma canım burda da deli gibi yağmur yağıyor..hava da buz..ben bugün gebzede eğitimdeydim tüm gün karla karışık yğmur yağdı hava şartları endeniyle eğitim de kısa kesildi..
benim de yarın caddebostan kültür merkezinde can gürzapla nurseli idizn tiyatrosuna 3 biletim vardı..eşim hava kötü gidemeyiz dedi ben hala diretiyorum ama sanırım yandı biletler ve gitti paracıklarımbugün aradım belki ertelnmiştir diye yok oynanacakmış..şansa bakın kızlar ya kırk yılın bir başı sosyalleşelim dedik..çok da heveslenmiştim..

kizlar iyi aksamlar,hava cok soguk burada,felaket bir ruzgar var

Hoşgeldin canım .hemen dal sıcacık muhabbetin içine kaydirigubbakcemile5

Adım tülay canım .nedenimi bi üstte açıkladım .inş veririrz biz bu kiloları . daha nisana çook var
Sizi birden rakip olarak görmeye başladım kızlar kaydirigubbakcemile3

senin kilo çizelgene bakıpta söylüyorum 14 kilo vermen gerek benimde en az 65 olmam yani 13 kilo vermem gerek yoksa mahvolurum eyvahedigeldismile

Nihalllll canimmmmm epilasyon icin ne kadar oduyorsun seans basina mi yoksa komple fiyat mi verildi sana

canım ben tüm bacak,koltukaltı,genital ve kola (yani yapılmadık yerim kalmıyor bu durumda kaydirigubbakcemile2 bitene kadar 1600: 10 taksit kk na..anlaştık bayramdan sonra başladım...2 seans gittim ama şimdiden bariz etkisini gördüm..koltukaltımda nerdeyse hiç kalmadı..kolarımda çok az kaldı genital yoluk yoluk ama giden yerler bebek teni gibi..bakalım yaz sonuna kadar bayağı sonuç alcaz gibi görünüyor işallah cnım..

ben de Nihal Tülaycım..işallah Nisandaki düğüne kadar incelir göz kamaştırırsın canım..gör gör rakip olarak gör de gaza gel canım..boshayallersmile

aaaaa yapmayin guzelim gidin ya,bosver bir sekilde kandir esini,dogal afet olmadi ya :)

Tulay cim daldim bile :) evet nisana 3 ay gibi yani en azindan benim dugunume kismetse 91 gun kaldi verecegiz insallah

hadi nihalcim hakkında hayırlısı olsun canım ben seni 80 lerde hatırlıyorum inş. yine hedefine ulaşırsın
epilasyon derken lazermi iğnelimi:uhm:

canım ben 90.3 düm bu p.tesi..80.5 a kadar düşüp geri aldım ahh akılsız başım kaydirigubbakcemilehaftaya cumaya kadar da tartılmıcam..lazer canım..benimkiler iğneli olsa herhalde 5 seneye falan anca biterdiakannehir

Nihalim valla supermis ben de istiyorum acikcasi ama biliyorsun iste durumu ayrani yok icmeye..... olmasin bu da diye kalkisamiyorum bu ise :)

aaaaa yapmayin guzelim gidin ya,bosver bir sekilde kandir esini,dogal afet olmadi ya :)

Tulay cim daldim bile :) evet nisana 3 ay gibi yani en azindan benim dugunume kismetse 91 gun kaldi verecegiz insallah

ya ben hiç yolda kalmamışım bilmiyormuşum..o 2 sene önce kalmış rezil olmuş..kar yağıp yollar kapanırmış taksiler de buzlanma var diye almazmış babababa benimki hem yazıyor hem oynuyor..sen İzmirlisin tabi nerdne bilirsin yol kapanmasını diyo sanki köydeyiz..ana arterler her zaman açık..artı meteoroloji şu ilk selden sonra da sel sel diye ortalığı ayağa kaldırdılar bizim burlaara adam gibi yağur bile yağmadı..pimpirik işte benim kocam sağolsun..kuzenim var ünv öğrencisi ona da bilet almıştım öğrenci kız görsün oyunu diye onu da heveslendirdik ama o da yanına birilerini bulamadı yalnız gitmem diyor ben geleyim olmadı senle yurtta kalıım dedim onun yurdu yakın çünkü beni de oraya almadılar falan işte..kısmetse gideriz artık..yoksa da 81 milyonun üzerine bir bardak soğuk su içcem:)

mahvolurum derken bilmiyorumkismile biriyle iddaya falanmı girdin cnm :)

evet kardeşimle hemde eyvahedigeldismile
şimdi ben doğum yaptığımdan beri kilo vericem ,zayıflıycam, tığ gibi olucam ,diyet ,rejim kelimeleri dilimden düşmüyo ama her ankaraya gittiğimde dışarı çıkınca fastfood lokantalarına saldırıyorum olmadı gecenin bi yarısıda olsa neyapıp edip eve getittiriyoduk klava: tabi benim kardeşimde kilolu kendim zayıfmışım gibi bütün kuzenler toplandığımızda kardeşimin kilolarıyla dalga geçtim geçmez olaydım hepsi birden bana döndü kardeşiminde gazıyla büyük iddiaya girdik kardeşimle yani benim bütün sülalemde şahit buna nisana kadar 60 olmayan senin gibi olsun bile dedim oda sen 65 ol o bile yeter demişti ve 65te karar kıldık eğer 65 olamazsam ben bittim kardeşim beni rezil eder bidaha ankaraya adım atamam yani o derce düşün sırf o yüzden nisana kadar en az -13 olmalıyım
uf çok mu uzattım ne:kedi:

Nihalim valla supermis ben de istiyorum acikcasi ama biliyorsun iste durumu ayrani yok icmeye..... olmasin bu da diye kalkisamiyorum bu ise :)
delikafaduldendelikafaduldengüldürdün beni ha akşam akşam..aşk olsun ..ya ben de uzun zamndır erteliyordum da bir arkadaşın bana borcu vardı 700 ü o verdi zaten ..500 de kocamın bana borcu vardı..ben de ayda 40 olan kısmı ödüyorum..ben ist a geldiğimden beri jilet yapıyordum mecburen utancımdan ağdacıya a gidemiyordum epilasyonu yapanlar siz bize hazırlmaışsınız kendinizi diyorlar beyaz tenliyim de sonucu kısa sürede alırız dediler ya bilmiyorum artık..tamamen bitmiyormuş zaten de ben çok uğraıyordum deli oluyordum kurtulcam en azından..büyük rahatlık..
tatlım sen şu evlenme kaosunu atlat başlarsın yavaştan..

canım sporla desteklersen çok kolay verirsin ama sakın stresse girme yoksa kilitlneip kalırsın bak ben düğünden önce bu nedenle veremedim çok az yediğim halde..evlendik balayından döndük çok kısa sürede 5 kg ı vermiştim hemen ..

kızlar zaman su gibi akıp geçiyo ocakda bitti geriye kaldı şubat mart azıcıkda nisan eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
80 gün filan herhalde 80günde 13 kilo gider inş. benim metabolizmada tam durucak zamanı buldu haaa klava:

bu arada uğraşsan da benim kadar uzatamazsın tatlım..herhangi birşeyi anlatırken ayrıntıları anlatmazsam eğer karşımdakine haksızlık etmişim gibi hissediyorum deli miyim neyim:))benden bir film dinleseniz var ya izlmeiş gibi olursunuz

ayy nihal benim bünye stresden anlıyo sizler gibi değilim strese girdimmi daha çabuk veriyorum
çünkü zaman yaklaştıkça yiyesim gelmiyo ve ne olursa olsun 20dkda olsa spor filan yapıyorum aslında bi yöndende kardeşime teşekkür ediyorum zaman daraldıkça bende kendimi daraltıyorum yoksa daha relax takılır ve kiloları veremezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…