kızlar zaman su gibi akıp geçiyo ocakda bitti geriye kaldı şubat mart azıcıkda nisan eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
80 gün filan herhalde 80günde 13 kilo gider inş. benim metabolizmada tam durucak zamanı buldu haaaklava:
ayy nihal benim bünye stresden anlıyo sizler gibi değilim strese girdimmi daha çabuk veriyorum
çünkü zaman yaklaştıkça yiyesim gelmiyo ve ne olursa olsun 20dkda olsa spor filan yapıyorum aslında bi yöndende kardeşime teşekkür ediyorum zaman daraldıkça bende kendimi daraltıyorum yoksa daha relax takılır ve kiloları veremezdim
nisanın başı mı ?hafta olarak say tatlım ve haflatık ne kadar vermen gerektiğini belirle..diyelim bu hafta hedefinin altında kaldın sonraki hafta iki katı spor yap daha çok dikkat et....ben bunları çok iyi yaptığımdan 90 kg oldum da ondna sana akıl veriyorumlülülülülülü
canim ya hepsi burda diye bir site var ya ona bakip oradan ev tekstili bolumunden nevresim takimlari bolumune girip bana kullanisli olabilecek bir sey bulabilir misin nevresimlerden baktim baktim isin icinden cikamadim tabi musaitseninsallah Nihal cim olmadi dugunden sonra baslarim ben de epilasyona ne bileyim ya amannn iste hayirlisi olsun su dugunu atlatalim da dedigin gibi,canim ozel mesaj attim bakip bana bir fikir verir misin aslinda buradaki diger arkadaslara da yazacaktim ama maus yok ben de laptop la da kopyala yapistir yapmak zulum istersen benim mesaji onlra yollyabilirsin onlarda fikir verirlerse sevinirim
izlem hosgeldin balim :)
canım benim o fotolarda boyum ayakkabıyla 1.79 u falan buldu..saçı da ona göre seçtik..model de biraz kamufle ediciydi ha bir de ben gerçekten kilomu göstermiyorum ama valla 84 düm:)iltifatın için de tşkler canım o senin gören gözlerinin güzelliği..güleryüzlü her gelin güzel oluyor bence..çok isterdim zarif narin gelin olmayı ama olmadı kısmet dğeilmiş napalım..ama en azından bu malzemeden en iyisini çıkardıkkaydirigubbakcemile2ama nihal ben senin 84 kiloyla gelinliği giydiğine inanamıyorum maşallah canım okadar güzel zarifsinki
ya olmadı nisanın son haftası giderim ankaraya naniknanik
nisan die iddiaya girdik sonuçta hafta belirtmedik uyanıklık yapıyım dimi kaydirigubbakcemile3
sen kısa sürede vericen bu kiloları nihalcim azimlisin çünki kullandığın ilaç yapmıştır belki
insallah Nihal cim olmadi dugunden sonra baslarim ben de epilasyona ne bileyim ya amannn iste hayirlisi olsun su dugunu atlatalim da dedigin gibi,canim ozel mesaj attim bakip bana bir fikir verir misin aslinda buradaki diger arkadaslara da yazacaktim ama maus yok ben de laptop la da kopyala yapistir yapmak zulum istersen benim mesaji onlra yollyabilirsin onlarda fikir verirlerse sevinirim
izlem hosgeldin balim :)
kızlar ben çıkıyım benim paşa sabah erkenden uyanıyo size iyi muhabbetler opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyım benim paşa sabah erkenden uyanıyo size iyi muhabbetler opuyorumnanaktan
valla bravo canım kebapçıya gidip de yediklerinle kalmak her babayiğidin harcı değil valla..sporla hepimizin desteklemesi gerek de üşeniyoruz çoğ zaman..hele kışın..canımsın ya ne güzel muhabbetiniz varmış bende bugün yemeğe gideceğim tuttu ya geçmişi okuyana kadar inşallah dağılmamışsınızdır :sinifsinif:
benim iştahlı kocamın canı kebab çekmiş senide götüreyim dedi bende bir düşündür tartı günü bugündü yılbaşından sonrada kendime hiç ödül vermemiştim bari dedim bugün olssun tamam dedim eşime ohaoldumsmile
ama 1 tane küçücük hani incecik içini kabrtıyorlar balon gibi pidecikler oluyor ya buralarda kebabçılar hem öle ondan yedim kebab ve bol salata yedim ama kaçamak yanı saatin 20:00 olmasıydı normalde 18:00 de yiyiyorum akşam yemeğini
ama hergün spor yapıcam bu haftadan sonra leslie olsun koşu bandı sporsuz olmuyor 2 haftadır pek yapmıyordum :1no2:
evet kardeşimle hemde eyvahedigeldismile
şimdi ben doğum yaptığımdan beri kilo vericem ,zayıflıycam, tığ gibi olucam ,diyet ,rejim kelimeleri dilimden düşmüyo ama her ankaraya gittiğimde dışarı çıkınca fastfood lokantalarına saldırıyorum olmadı gecenin bi yarısıda olsa neyapıp edip eve getittiriyodukklava: tabi benim kardeşimde kilolu kendim zayıfmışım gibi bütün kuzenler toplandığımızda kardeşimin kilolarıyla dalga geçtim geçmez olaydım hepsi birden bana döndü kardeşiminde gazıyla büyük iddiaya girdik kardeşimle yani benim bütün sülalemde şahit buna nisana kadar 60 olmayan senin gibi olsun bile dedim oda sen 65 ol o bile yeter demişti ve 65te karar kıldık eğer 65 olamazsam ben bittim kardeşim beni rezil eder bidaha ankaraya adım atamam yani o derce düşün sırf o yüzden nisana kadar en az -13 olmalıyım
uf çok mu uzattım ne:kedi:
bu arada uğraşsan da benim kadar uzatamazsın tatlım..herhangi birşeyi anlatırken ayrıntıları anlatmazsam eğer karşımdakine haksızlık etmişim gibi hissediyorum deli miyim neyim:))benden bir film dinleseniz var ya izlmeiş gibi olursunuz
ayy nihal benim bünye stresden anlıyo sizler gibi değilim strese girdimmi daha çabuk veriyorum
çünkü zaman yaklaştıkça yiyesim gelmiyo ve ne olursa olsun 20dkda olsa spor filan yapıyorum aslında bi yöndende kardeşime teşekkür ediyorum zaman daraldıkça bende kendimi daraltıyorum yoksa daha relax takılır ve kiloları veremezdim
ya olmadı nisanın son haftası giderim ankaraya naniknanik
nisan die iddiaya girdik sonuçta hafta belirtmedik uyanıklık yapıyım dimi kaydirigubbakcemile3
sen kısa sürede vericen bu kiloları nihalcim azimlisin çünki kullandığın ilaç yapmıştır belki
kızlar sizlere doyum olmaz ama benim gözler kapanıyor öptüm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?