80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nisanın başı mı ?hafta olarak say tatlım ve haflatık ne kadar vermen gerektiğini belirle..diyelim bu hafta hedefinin altında kaldın sonraki hafta iki katı spor yap daha çok dikkat et....ben bunları çok iyi yaptığımdan 90 kg oldum da ondna sana akıl veriyorumlülülülülülü

insallah Nihal cim olmadi dugunden sonra baslarim ben de epilasyona ne bileyim ya amannn iste hayirlisi olsun su dugunu atlatalim da dedigin gibi,canim ozel mesaj attim bakip bana bir fikir verir misin aslinda buradaki diger arkadaslara da yazacaktim ama maus yok ben de laptop la da kopyala yapistir yapmak zulum istersen benim mesaji onlra yollyabilirsin onlarda fikir verirlerse sevinirim

izlem hosgeldin balim :)

valla stress e girip yemek yiyemeyenlere hayranım şanslısın canım..benim çok afedersiniz popom ne zaman sıkıya gelse hemen yemeye vururum..ünv deyken final zamanında herkes kg verirdi ben alırdım..
bu tarz iddialar falan bana zerre işlemiyor..

ya olmadı nisanın son haftası giderim ankaraya naniknanik
nisan die iddiaya girdik sonuçta hafta belirtmedik uyanıklık yapıyım dimi kaydirigubbakcemile3
sen kısa sürede vericen bu kiloları nihalcim azimlisin çünki kullandığın ilaç yapmıştır belki

canim ya hepsi burda diye bir site var ya ona bakip oradan ev tekstili bolumunden nevresim takimlari bolumune girip bana kullanisli olabilecek bir sey bulabilir misin nevresimlerden baktim baktim isin icinden cikamadim tabi musaitsen
kızlar aydanın msj ı bu..canım bana sorarsan nevresimi yerinde görerek al derim en aızndan bir mağazadan gözünle bakarak modeli belirle sonra fiyat karşılaştırmasını netten yaparsın..düz saten bana kayınvalidem almış ben de çok özenirdim ama kocam hiç sevmedi ne bu ya kayıp duruyor dedi ondan onu sonra çok istiyorsan al pamuklu satneler çok kullanışlı ..çok renk bırakanlardna tercih etme mesela benim kırmızılı siyahlı falan çok sevdiğim bir takımım var yazın terden boyuyor..

ama nihal ben senin 84 kiloyla gelinliği giydiğine inanamıyorum maşallah canım okadar güzel zarifsinki
canım benim o fotolarda boyum ayakkabıyla 1.79 u falan buldu..saçı da ona göre seçtik..model de biraz kamufle ediciydi ha bir de ben gerçekten kilomu göstermiyorum ama valla 84 düm:)iltifatın için de tşkler canım o senin gören gözlerinin güzelliği..güleryüzlü her gelin güzel oluyor bence..çok isterdim zarif narin gelin olmayı ama olmadı kısmet dğeilmiş napalım..ama en azından bu malzemeden en iyisini çıkardıkkaydirigubbakcemile2

ya benim bayılmalarım falan oldu ya o ara üstüme bir korku geldi diyeti bıraktım sonra iç sınıtılarım başladı evde hamr işleri falan yaptım onları götürdüm ha bir de kısa bir süre sigarayı bıraktım o ara gözü dönmüş açlar gibi herşeye saldırdım özellikle kuruyemiş çok tükettim..ama kızlar yok böyle birşey dedim ki ay ne güzle yiyorum yiyorum kg almıyorum birden 88 oldum..deli gibi şiştim yuhh noluyor bana dedim ..bir akşam arkadaşlar geldi amanın pantolon zor oluyor noluyo ya dedim ben bunu iki gün önnce giydim gayet nomaldi bir tartıldım 90.3..yaaa işte böye...nasıl zorluklarla verdim pat diye aldım..gerçi 80.5 da çok kalammaıştım 82.5 larda geziniyordum ama şimdi ver bakalım 7.5-8 kg u 2 ay geriden gidicem..
ay kızlar ben sıkıldım kendi çenemden ayolakannehir

canımsın ya ne güzel muhabbetiniz varmış bende bugün yemeğe gideceğim tuttu ya geçmişi okuyana kadar inşallah dağılmamışsınızdır :sinifsinif:

benim iştahlı kocamın canı kebab çekmiş senide götüreyim dedi bende bir düşündür tartı günü bugündü yılbaşından sonrada kendime hiç ödül vermemiştim bari dedim bugün olssun tamam dedim eşime ohaoldumsmile

ama 1 tane küçücük hani incecik içini kabrtıyorlar balon gibi pidecikler oluyor ya buralarda kebabçılar hem öle ondan yedim kebab ve bol salata yedim ama kaçamak yanı saatin 20:00 olmasıydı normalde 18:00 de yiyiyorum akşam yemeğini

ama hergün spor yapıcam bu haftadan sonra leslie olsun koşu bandı sporsuz olmuyor 2 haftadır pek yapmıyordum :1no2:

evrelciğim hoşgeldin aramıza biz birbirimize destek olmak için burdayız... iyi paylaşımlar yaparsın inşallah ideal kilona düşebilmen dileğiyle

izlem hoşgeldin canım..daha burdayız..zaıflama meselesini çok büyüttüğümü düşünen eşimle tatlı tatlı atıştık az önce sen beni anlamıyorsun demiştim en son..yatıyordu napıyorsun diye kafasını uzattı benim dilimden anlayan, bana vermediğin desteği veren arkadaşlarımla konuşuyorum dedim:)
milletin kocası kızar zayıfla diye eşini didikler benimkisi de kendine çok yükleniyorsun,kendine güven sen böyle de güzelsin abartıyorsun,takılma deyip duruyor..kilodan hiç anlamıyor kendileri ben 80 li kg lardayken sen 65 falan var mısın demişliği vardır kendisinin de:))

kızlar ben çıkıyım benim paşa sabah erkenden uyanıyo size iyi muhabbetler opuyorumnanaktan

valla bravo canım kebapçıya gidip de yediklerinle kalmak her babayiğidin harcı değil valla..sporla hepimizin desteklemesi gerek de üşeniyoruz çoğ zaman..hele kışın..

ohoo büyük iddaymış hemde aklinialirimsmile ama olsun nisana kadar rahat verirsin cnm sıkma kendini
bende senn gibi doğumun peşinden başladım kilo vericem demeye
millet artık kale almıodu sinir oluodum
eşime bile demeden başladım diyete 24 gün oldu 5 e yakın kilo verdim.
benim boyum 171 bu arada ondan kilomu öle çok belli etmem .ve verdiğim 1 kilo bile olsa anlaşılır hemen .millet görünce şaşırıo ayy ne kadr zayıflamışsın die bende çok mutlu oluyorum tabi. nisandaki düğünde görsünler bide onlar beni
zemuszemus

ben daha çok uzattım sanırım içimde kalmıştı ama rahatladım :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne güzel yaa ben de tam tersi strese girince iştahım açılır.gerçi ben iştahımın kapandığını hiç görmedimki . mafoldumben mutlu oldum ye ,üzüldüm ye ,kızdım ye amaan zor valla kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyım benim paşa sabah erkenden uyanıyo size iyi muhabbetler opuyorumnanaktan

iyi düşünmüşsün cnm 30 nisanda git sen ankaraya kaydirigubbakcemile3 sanada ii uykular cnm

Nihal cim sagol canim ama kararsiz kaldim sanirim soyledigin gibi yapip gorerek alacagim ilgilendigin icin tesekkur ederim,iyi geceler tatlimmmm

kızlar sizlere doyum olmaz ama benim gözler kapanıyor öptüm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrr

2 dk başka yere daldım ne muhabbetler kaçırmışım yaa akannehir iyi geceler tatlı rüyalar nihal .)

izlem hoş geldin cnm . bende kaçıyım artık eşim başım da kalk diyip duruyo sabah erkenciymiş bana neyse artık alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…