80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten diger kizlar da pek ilgilenmediler :umursamaz: naz mi yaptim ne gece gece kaydirigubbakcemile3

adacım kaçırmışım valla opuyorumnanaktan
şimdi gidiyorum ama yarın bakıp kendi zevkimce öneriler veririm sana özelden :)

evlilik arefesinde ben snn gibi sabahlara kadar site site dolanıodum .eşyası ,koltuğu ,

salon takımı yemek takımı ,gelinlik, ayakkab,ı kına kıyafetii ohooo az bakmadım .

Ama kendini çok yıpratma bi şekilde olup bitiyor herşey .

ıyi geceler tatlım

ş

ayy canım o açıdan çok avantajlıyım ben olumunekankayizsmile eşimle beraber yapıyoruz biz hoşumuza gidiyor tatlı rekabet içinde olmak kaydirigubbakcemile5

tamam canim onerilerini bekliyecegim tabi izlem cim seninklieri de :)

adacım vallahi telaş ama tatlı telaşlar bunlar bende sürekli modellere bakardım... eksik hiç bitmiyor tatlım allah kolaylık versin...
ama sana bir acizane tavsiyem aceleye getirme içine sinerek al ama ewlendikten sonra alırız diyede önemli bişiy bırakma şekerim sonra hayatta alımıyor kalıyor o olumunekankayizsmile

tülayyyyyy bu kilolar gidecek mi yaza kadar yaa sana o kadar çok özeniyorum ki ne güzel spora yazıldın düzenli düzenli yapıyosun

kaptanım hoşgeldin geçmişi okuyorsun sanırım ama bende yatıyorum iyi geceler yarın tükanı açanı öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar listemiz hazır ama bu ne hal demeden edemiycem biriki kişi dışında herkes dökülmüş..

bu haftadan itibaren sıkıyönetime başlıyoruz o zaman ok?

evrel,hözlemk hoşgeldiniz kızlar ben listeye ekledim ama eksik bilgiler var..
nihalcim tüm gün yazmışsın ve eskisin biliyorsun bugün cuma ve listede yoksun ama ne kilo bildirimi yapmışsın ne çizelgen var sen yaz bilgilerini haftaiçi düzenleme yaparım canım..

Sunshine ve zilan öncelikle sizi ve kilo veren herkesi tebrik ederim haftaya herkes gümbür gümbür geliyo valla..

kızlar cumartesi günü itibarıyla herkes her gün yediğini,içtiğini ve yaptığı sporu yazacak ok? yoklama yapcam ona göre...

kurallarda yazdığı gibi 2 hafta kilo veremeyene bye bye diyeceğiz ama bu sefer kesin,acımak yok :))

ve aylık hedef belirtelim mesela herkes şubat sonuna kadar kaçkilo hedeflediğini yazsın listeyi tekrar güncelliycem 5 hafta var herkes hedef versin..

mrb kızlaaar :) ne zamandır qiremiorm malum finaller ama smdi tatildeim we bomba qibi tekrar döndmmm.. yüzmeye baslıorumm tatilde epey kilo wermem qerekioooo haoldumsmile 2 haftada 2.5 kilo wermisimm ama diyet cizelqemde qösteremedim bunu dha da cok wericem cok iddialıyımm..subat sonuna kadar 70 dha cok zorlarsam 68 olmak istiormmmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:

gunaydın şey bu gruba dahıl olmakıcın sartlar neydı acaba:)) dısıplını benı cektı referans olarak adaerı gösterebılırım :) kayıtıcın ne yapmalıyım:) ???

slm kızlar

kaç zamandır giremedim:kedi:

kötü günler geçirdik malesef kazadan bahsetmiştm sizlere yakınımız çok büyük bi kaza yapmkışı allaha şkr onlar şimdi iyiler onların arkasından gene bi yakınımızın 12 senedir bebeği olmuyordu geçen sene bi bebeği peşinden bu sene 1 tane daha oldu.malesef geçen hafta yüksek ateşten ilk bebeğini kaybetti....mafoldumben yıkıldı kadın resmen 1 haftadır hastanede 2 3 gündür allaha şkr biraz kendine gelmiş inş toparlar....

bu sebeplerden dolayı malesef siteye giremedim kusura bakmayın bikaç gündür evdeyim aslında ama cnm hiç bişey yapmak istemiyoo iş yapıyım diye kalkıyorum bi bakıyorum oturup kalmışım ne biliyim herşey çok boş kızlar allah yavrularımızı bize bizi de onlara bağışlasın...

ben bi müddet aranızda olamıcam kızlar kusura bakmayın snra gene gelirim inş

size başarılar diliyoruma.s.

Ben 15 yaşındayım nasıL zayıfLayabiLirim bana Lütfen yardım edin.Annemle birlikte sağLıkLı zayıfLamaya başLadık.2 saate bir birşeyler yiyorum.Ama 1 hafta oLdu annem verebiLdi ben veremedim sinirlerim çok bozuLdu :gitme:

aaa bu gün ne kadar boş burası bu hafta da 1. olamadım yaaa 600-1000 arası verebiliyorum ben haftada

bu arada herkeseee selamlarrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile

kaptanım hoşgeldin geçmişi okuyorsun sanırım ama bende yatıyorum iyi geceler yarın tükanı açanı öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canimmmmmm ben actim bu durumda beni opmus oluyorsun zemuszemus

gunaydın şey bu gruba dahıl olmakıcın sartlar neydı acaba:)) dısıplını benı cektı referans olarak adaerı gösterebılırım :) kayıtıcın ne yapmalıyım:) ???

canimm benim merwecigim hosgeldin balim,gunluk yediklerini yaziyorsun ilk once kac kg.sin bize onu bildir sonra da hedefledigin kg. nedir onu yaz daha sonra her hafta cuma gunu kg. bildirimi yapiliyor kaptanimiz handerya o bize listemizi hazirliyor boyle iste canim :)
kizlar
merwecigim beni referans gostermis ben de ona kefilim benim 2010 un tombis gelinleri topiginden arkadasim kendisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…