canim ya hepsi burda diye bir site var ya ona bakip oradan ev tekstili bolumunden nevresim takimlari bolumune girip bana kullanisli olabilecek bir sey bulabilir misin nevresimlerden baktim baktim isin icinden cikamadim tabi musaitsen
kızlar adanın msj ı bu..canım bana sorarsan nevresimi yerinde görerek al derim en aızndan bir mağazadan gözünle bakarak modeli belirle sonra fiyat karşılaştırmasını netten yaparsın..düz saten bana kayınvalidem almış ben de çok özenirdim ama kocam hiç sevmedi ne bu ya kayıp duruyor dedi ondan onu sonra çok istiyorsan al pamuklu satneler çok kullanışlı ..çok renk bırakanlardna tercih etme mesela benim kırmızılı siyahlı falan çok sevdiğim bir takımım var yazın terden boyuyor..
izlem hoşgeldin canım..daha burdayız..zaıflama meselesini çok büyüttüğümü düşünen eşimle tatlı tatlı atıştık az önce sen beni anlamıyorsun demiştim en son..yatıyordu napıyorsun diye kafasını uzattı benim dilimden anlayan, bana vermediğin desteği veren arkadaşlarımla konuşuyorum dedim:)
milletin kocası kızar zayıfla diye eşini didikler benimkisi de kendine çok yükleniyorsun,kendine güven sen böyle de güzelsin abartıyorsun,takılma deyip duruyor..kilodan hiç anlamıyor kendileri ben 80 li kg lardayken sen 65 falan var mısın demişliği vardır kendisinin de:))
adacım kaçırmışım valla opuyorumnanaktan
şimdi gidiyorum ama yarın bakıp kendi zevkimce öneriler veririm sana özelden :)
evlilik arefesinde ben snn gibi sabahlara kadar site site dolanıodum .eşyası ,koltuğu ,
salon takımı yemek takımı ,gelinlik, ayakkab,ı kına kıyafetii ohooo az bakmadım .
Ama kendini çok yıpratma bi şekilde olup bitiyor herşey .
İyi geceler tatlım
ş
kızlar cumartesi günü itibarıyla herkes her gün yediğini,içtiğini ve yaptığı sporu yazacak ok? yoklama yapcam ona göre...
kurallarda yazdığı gibi 2 hafta kilo veremeyene bye bye diyeceğiz ama bu sefer kesin,acımak yok :))
ve aylık hedef belirtelim mesela herkes şubat sonuna kadar kaçkilo hedeflediğini yazsın listeyi tekrar güncelliycem 5 hafta var herkes hedef versin..
kaptanım hoşgeldin geçmişi okuyorsun sanırım ama bende yatıyorum iyi geceler yarın tükanı açanı öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gunaydın şey bu gruba dahıl olmakıcın sartlar neydı acaba:)) dısıplını benı cektı referans olarak adaerı gösterebılırım :) kayıtıcın ne yapmalıyım:) ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?