handerya bu kurallara kim uymazsa atılsın takımdan yoksa ciddiye alınmıyo diyet filan burdan atılma korkusu işe yarar belki kötükedihüso
tülayyyyyy bu kilolar gidecek mi yaza kadar yaa sana o kadar çok özeniyorum ki ne güzel spora yazıldın düzenli düzenli yapıyosun
kızlar cumartesi günü itibarıyla herkes her gün yediğini,içtiğini ve yaptığı sporu yazacak ok? yoklama yapcam ona göre...
kurallarda yazdığı gibi 2 hafta kilo veremeyene bye bye diyeceğiz ama bu sefer kesin,acımak yok :))
ve aylık hedef belirtelim mesela herkes şubat sonuna kadar kaçkilo hedeflediğini yazsın listeyi tekrar güncelliycem 5 hafta var herkes hedef versin..
gunaydın şey bu gruba dahıl olmakıcın sartlar neydı acaba:)) dısıplını benı cektı referans olarak adaerı gösterebılırım :) kayıtıcın ne yapmalıyım:) ???
ben de kaydolmak istiormmmalkisalkisalkis
Ben 15 yaşındayım nasıL zayıfLayabiLirim bana Lütfen yardım edin.Annemle birlikte sağLıkLı zayıfLamaya başLadık.2 saate bir birşeyler yiyorum.Ama 1 hafta oLdu annem verebiLdi ben veremedim sinirlerim çok bozuLdu :gitme:
canimmmmmm ben actim bu durumda beni opmus oluyorsun zemuszemus
canimm benim merwecigim hosgeldin balim,gunluk yediklerini yaziyorsun ilk once kac kg.sin bize onu bildir sonra da hedefledigin kg. nedir onu yaz daha sonra her hafta cuma gunu kg. bildirimi yapiliyor kaptanimiz handerya o bize listemizi hazirliyor boyle iste canim :)
kizlar merwecigim beni referans gostermis ben de ona kefilim benim 2010 un tombis gelinleri topiginden arkadasim kendisi :)
kızlar bu kadar zor olmasa gerek ya her hafta cuma günleri tartı günümüz işte oyunbazanlık yapmayın yasakkelime
hergün de menünüzü yazıyorsunuz bu kadar atla deve değil ya :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?