80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydınnnnn...
kızlar listeyi görmediniz mi acep?
hiç iç açıcı değil yoksa o yüzden görmemezlikten mi geldiniz? :))

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza umarım grupta kalıcı olur,mezun olursunuz kuralları ekliyorum..

Ben dün akşam 1 bira ve biraz cips yedim eşimin ısrarıyla ama napıyım kıramadım adamı heveslenmiş karımla oturalım diye neyse...

bugün sabah cevizli sarımsaklı suyumu içtim yarım saat sonra limonlu su ve bi yarım saat sonra da müsli yedim..bakalım açılış fena değil ama haftasonları genelde beni mahvediyor eşim evde olduğu için..

bu arada midem çok şükür iyi kızlar karışımlardan henüz etkilenmedim umarım işe yararlar..

handerya bu kurallara kim uymazsa atılsın takımdan yoksa ciddiye alınmıyo diyet filan burdan atılma korkusu işe yarar belki kötükedihüso

evet canım bu kez iş ciddiye binsin kimsenin gözünün yaşına bakmak yok zaten çoğumuz vermek zorunda (özel sebeplerden dolayı) ,bu hepimizin işine gelcek emin olun kızlar

geçen kış bu şekildeydi ve herkes mecburen çok güzel kilo vermişti..darısı başımıza umarım hepimiz mezun oluruz..
sevgcim bu arada mezun olmak üzeresin kıs 1kilo kalmış hedefe..

tebrik eden arkadaşlara tşk ederim darısı sizlere inşlah.. ama vermek istediğim kilo daha doğrusu bu şekilde sıkı bir diyetle bu kadar az kilo vermek beni hayal kırıklığına uğrattı :sinifsinif: bu arada kaptanım benim hedef kilomu yazmamış oraya hedefim 65 kiloya düşmek şubat sonuna kadar varım sizlerle iddiaya ben 5 haftada 65 kiloya ulaşmış olcam sizlere söz veriyorum ama bana bunu hep hatırlatın:)) unutmam gerçi ama kafama kafama vuran olursa daha çabuk veririm:))

kızlar bişey itiraf edeyim dün akşam ve bu sabah kaçamak yaptım :kedi: dün bir avuç fıstık içi yedim bir çay kaşığından biraz fazlada çikolata yedim birde bu sabah altı haftadan sonra ilk defa normal ekmek yedim üstelik 4 tane kızarmış yeşil biberle alsanaalsanasmile yapmamam gerekiyordu lmaz:

ama bundan sonra kendimede sizede söz veriyorum bu tür kaçamaklar yapmıycam irademe sahip çıkcam güçlü olcam guclubacismile şubat sonunda 65 kiloyla karşınızda olcam

Teşekkür ediyorum Darkolive ve Handerya hoşbulduk..!

Bu haftalık kontroller, herkesin ne yiyip ne içtiğini yazması süper ve denetliyici bir mekanizma gerçekten, ancak koşullara harfiyen uyabileceğimi söyleyemiyorum maalesef. Her hafta tartılmıyorum, ne yiyip ne içtiğimi çok düşünmüyorum ve şu an için bir hedef kilom yok. Sadece "kilo verme" fikrine alışmaya çalışıyorum ve burada arkadaşların yazdıkları bu açıdan bana çok faydalı oluyor. Dilerim bu günlük ve haftalık bildirimleri yapmadan da grubu takip etmeme izin vardır. mafoldumben

Bu arada söylemeden edemeyeceğim, mesajların altındaki çizelgeleri inceliyorum da, hepiniz harika kilolar kaybetmişsiniz. Tebrik ediyorum! Darısı da başıma artık... yerimseniben

Son düzenleme:
tülayyyyyy bu kilolar gidecek mi yaza kadar yaa sana o kadar çok özeniyorum ki ne güzel spora yazıldın düzenli düzenli yapıyosun

Gidicek tabi izlemcim ne demek yani olumunekankayizsmile BValla canm bende kendime şaşıyorum yaa 14 aylık oğluma babası bakıo ben sporlardayım çok iyi oldu ama, 2 gün az gelio işte evde bişiler yapmaya çalışıorum ama spordaki gibi olmuyo sanda tavsiye ederim. Şimdi eve stepper almayı düşünüyorum . yarın eşim 5 günlüğüne seyahate gidiyor. o geldikten sonra halledicem inş..
Ümitsizlik yok , kaçamak yok, kaptanımız çok ciddi atar valla bizi eyvahedigeldismile

tamam başkanım ben hiç kaçamakta yapmıorum ama veremedim anlamadım yaa olsun ama bu topizten atılmamam lazım kaydirigubbakcemile3

gunaydın şey bu gruba dahıl olmakıcın sartlar neydı acaba:)) dısıplını benı cektı referans olarak adaerı gösterebılırım :) kayıtıcın ne yapmalıyım:) ???
ben de kaydolmak istiormmmalkisalkisalkis

Hoşgeldiniz aramıza kaydirigubbakcemile5

üzülme canım .verirsin yeterki iste .hem yaşın daha çok ufak . Şimdi senin vitaminlerden falan eksik kalmaman lazım .bence sen Anneni ikna et bi diyetisyenden yardım al .yoksa tam ergenlik döneminde gelişmen gerileye bilir :1hug:

ada bak heryerde buluyorum senı sımdı ben kaptanıderyanın dedıklerını yazıcam:))tesekkur ederım kefılım bnm

bu da yeni arkadaşlar için topik kurallarımız...

ilk basladıgım kılo 93 mart ayıydı temmuzda 77-78dim bıkac ay kaldım busekılde 2 haftadır 81lere cıktım suan tam 80kg ıdım bu sabah ıtıbarıyle.bellı bır dıyet lıstem yok.yedıklerım ıcınde abur cubur cok olabılır ama aklımda kalıcana acık mıdemde kalsın:) suan ılk hedefım nısan ayına kadar 72-73 olmak nisanda bı spor salonuna kayıt yaptırıcam mayıs 22de dugunum var ozamana en cok 70 olmalıyım dıye dusunuyorum önerılere ve teklıflere acıgım:) yasım 22 boyum 162

Hoşgeldiniz aramıza kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk:)

[

kizlar bende pzt sabah tartiliyorum 1 aydan sonra ilk defa size yazicam ve hemen ardindan kilo cizelgemi yapicam.
ve gün gün ne yedigimi yazacam sizekaydirigubbakcemile5

kızlar bu kadar zor olmasa gerek ya her hafta cuma günleri tartı günümüz işte oyunbazanlık yapmayın yasakkelime

hergün de menünüzü yazıyorsunuz bu kadar atla deve değil ya :mymeka:

tülayım sen haftada 2 gün mü gidiyosun ben seni 2 güne bir gidiyorsun sanıyordum şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…