80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ısteyım evden nete gıremıorum bugun yedıklerımı yazım

bugun bundan sonrakı hayatımın ılk gunu yemekler hıc bır yere gıtmıyor kı hep varlar.hedefe ulastıktan sonra yıne yerım allalla:)

sabah 1 dılım cavdar ekmegıne surulmus labne peynırı

2 saat sonra 1 sade kahve ve halley

sonra bıtter cukalata

1 elma

sonra 3 parça pizza

akşama cok hafıf yıyecegıme söz verıyorum

hadi bakalım kaydirigubbakcemile5

kizlar bir brokoli yemegi yapmisim süper oldu .sizde yapin
Tarifi söyle:
tencerede 1 sogan az su ile kavurulur.sonra biraz salca ile cevirilir
icine brokoliler konur yarim bardakta su kapagi kapatin 20 dk hazir
0 yag az kalori ögle 1 dilim bol tahilli ekmekle bunu yedim
simdide yesil cayimi iciyorum

afıyet olsun annemcorbasını yapıyor super oluyor haslamasını yoğurtla yemeyıde bılıodum ama salcalı yemegını ılkkez duydum:)elıne saglık

valla ben esimden yana cok sikintiliyim onunda kilo problemi olmasina ragmen
hic umrunda degil
her aksam kendine misir patlatir cips yer cikolata girla gider bunun yani sirada 1,5 litre lik kolalardan 1 yada 2 tanehamur isinide sever
kendisi pizzaci elindende her cesit hamur isi gelir yapip yapip yiyor
bide benide yoldan cikartmaya calisir

kocan tam sopalıkmış:))) allah kolaylık versın

Bilmem farkındamısın ama cnm çok ağır ve sağlıksız bi menü olmuş. lmaz:

3 dilim pizzamı akannehir sonra öğlen ve arayı çikolatayla geçirmen çok yanlış hem yüksek kalorili hemde sağlıksız :umursamaz: bence daha sağlıklı beslenip öyle kilo vermelisin .
umarım yanlış anlamazın yazımı sadece uyarmak istedim cnm Form yee formda kal e basit form ye formda kaaall alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

akannehirakannehir eyvahedigeldismile allaahhhh allah sana sabır irade versin canımguclubacismile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Benim eşim evlendiğimizde tam tersiydi .AralardA hiç bişi yemezdi.Sonra baktı ben durmuyorum oda alıştı. biraz kilo vermek istediği halde bırakamıo şimdi ıvırı zıvırı kaydirigubbakcemile3
Ben de o yerken yanına gitmiyorum hiç dolayısı ile yememiş oluyorum .Allahtan ben yiyorum sende yiceksin durumu yok yoksa yanmıştım . ohaoldumsmile
SAnada bool irade diliyorum cnm

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım çok kilo aldımmm haziran gibide tüp bebek yaptıracaz zayıflamam lazım hazirana kadar 60 kg olmam gerekiyor 80 kg olmuşum kendime çok sinir oluyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım çok kilo aldımmm haziran gibide tüp bebek yaptıracaz zayıflamam lazım hazirana kadar 60 kg olmam gerekiyor 80 kg olmuşum kendime çok sinir oluyorum

Aramıza hoşgeldin isra ..

Umarım bizimle birlikte kilolarından kurtulursun . Hazirana kadar rahat verirsin tabiki

dikkat edersen .Hepimize kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

maşallah çok tatlı bişey ya

aman uzak olsun bizden ilaç .en iyisi boğazımızı tutup yavaş yavaş vermek

çok iyi yapmışsın canım ya ben de başlamıştım arya hamilelik girince bırakmak zorunda kaldım 3 seans gitmiştim onun bile çok faydasını gördüm 2.yide yapim tepeden tırnağa yeniden başlıycam kaydirigubbakcemile3
Al işte benden bi tane daha ne zaman stresli bi dönem geçirsen kilolar 10lrla 20lerle geliyo

Son düzenleme:

fırsat varken bildirimde yapayım
geçen hafta 83 diye hatırlıyorum
bu hafta 83.5 (malesef)
hedefimi 70 e çektim (55 hayal benim için bari orda durum moralimi bozmasın)

sevgili kaptanı ellerine sağlık yalnız bi yanlışlık olmuş akannehir kilomun listedeki gibi olmasını çok isterdim ama ben bildirimimi yapmıştım hemde malesef artıdayım
gözden kaçmış anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…